- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #2.601
Çok kullanışlı , memnunum ben .çok güzeler ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kullanışlı , memnunum ben .çok güzeler ya
Rica ederim . Benim ki de dışarda değil , mutfaktaki bir dolabın içerisine yapıştırdım , o şekilde kullanıyorum .
ya evet yapiştırmıssın yenı farkettım nasıl yaptın pekı? hangı yapıştırıcı ıle yaptın ayrıca benım dolap kapagının ıc tarafına raf denk gelıyo olmaz sankı oyleÇok kullanışlı , memnunum ben .
Resimdeki bizim ki değil ama onun beyazı var bizde , arka kısmında yapıştırıci bant vardı , dolabın iç kısmına yapıştırdık . Ikea dan aldık . Dolabında raf varsa sığmayabilir .ya evet yapiştırmıssın yenı farkettım nasıl yaptın pekı? hangı yapıştırıcı ıle yaptın ayrıca benım dolap kapagının ıc tarafına raf denk gelıyo olmaz sankı oyle
iş listesi yapalın günlük bildirimResimdeki bizim ki değil ama onun beyazı var bizde , arka kısmında yapıştırıci bant vardı , dolabın iç kısmına yapıştırdık . Ikea dan aldık . Dolabında raf varsa sığmayabilir .
ya dedim insan motife olur diye yapaanladım cnım bakayım ben bı duruma eger sıgarsa bunu alabılrım aslında sagol Safir Taht
canım ben her gun iş yapamıyorum çalısıyorum yorgun anneanne
Benimde beyazı var bende kiler dolabıma yapıştırdım Oray'a koyuyorum birde belediyenin var dağıttığı mavi ve siyah poşet onlarıda saklama kabım vardı büyük Oray'a koyuyorumRica ederim . Benim ki de dışarda değil , mutfaktaki bir dolabın içerisine yapıştırdım , o şekilde kullanıyorum .
önce üsten bir topla sonra mesala elbise dolabındam başla fazla giymediklerini ayır ya birine ver yada atKızlar selam
beni de cetvelci yapsanızaaaaa
delireceğim bu dağınıklıktan, düzensizlikten, düzen kuramamaktan
Canım kıyafetleri ayıkladım geçtiğimiz hafta. dolapta ne var ne yoksa çıkardım. bazanın altını da çıkardım. yerlerini değiştirdik falan. şimdi yıkayıp ütüleyip yerlerine koymam gerekiyor ama dolabımı nasıl düzenli kurabilirim bilmiyorum. nereye ne konur. nasıl konur falanönce üsten bir topla sonra mesala elbise dolabındam başla fazla giymediklerini ayır ya birine ver yada at
zaten çamaşırlar evi en çok kıyafet dagtır dolabın için sepetlere koy sonra dolabın içini
dışını sil katla katla koy
dolaptan alırken düzgün al sonra düzeltirim dersen kalıyor ödev verdimCanım kıyafetleri ayıkladım geçtiğimiz hafta. dolapta ne var ne yoksa çıkardım. bazanın altını da çıkardım. yerlerini değiştirdik falan. şimdi yıkayıp ütüleyip yerlerine koymam gerekiyor ama dolabımı nasıl düzenli kurabilirim bilmiyorum. nereye ne konur. nasıl konur falan
poff
Tişörtler pantolonlar bluzlar çamaşırlar battaniyeler havlular çoraplar bıdı bıdı bıdı
dolaptan alırken düzgün al sonra düzeltirim dersen kalıyor ödev verdim
kapı silme ben sildim böyle olunca insan daha iyi yapıyor
tamam canımbatanyeleri yokarı koy çorapları alt çekmeceye koy havlularıda alt cekmeceye koy
günlük giyilen tişörtleride ala bilecegin bölüme yani sık kulandıgın alt dolablara koy
ben banyo dolabında tutuyorum ikisinideKizlar banyo ve el havlularini nerede tutyorsunuz ? Banyo mu Gardirop mu ? Nasil duzenliyorsunuz banyo havlularini ve el havlularini
Benim banyoda dolabim yok yani sadece lavabo alti var Bir su resmini gonderdigimden var ama butun havlularda buraya mumkun degil sigmaz
günlük kulandıklarını koy