- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
keleboşun artık -tatlicadiarzu-
Şeniz destim
ben çok olospiyim o zaman :1closedeyes:
ey allam ya
valla yol yakınken dönmek iyidir daha çok üzülürsün
sen onu kaybettiğine değil o seni kaybettiğine basını duvarlara vursun :1closedeyes:
arkadas arkadasın aynasıdır derler de ne alaka bu dediğin :uhm:
tanımıyom resimde gördüm mirmirmirmir
olm keleboşa beğendirmeye çalışıyoz :mymeka:
herüfün anasını babasıonı sormadık yaw nasıllar -tatlicadiarzu-
:gitme:
yav simdi özgecmisinimi yazim cocuun? fisfisfis
meslegini sölim,üni. okuyor+ prof. futbol oynuyor :icecream:
yagusuklu hemde ne bicim,cikolatam la o benim :lepi:
Sözlüm buraya gelmişti..Tek başına gelemiyordu bir türlü.Ne zaman gelse(bulundukları şehir 4-4,5 saatlik uzaklıkta bir şehir ve geldi mi yatılı gelmesi lazım araba yok 3ten sonra) Mutlaka annesinin de beni göresi geliyor o da peşini bırakmıyor.Kaç oldu ama bu...Bizim dikaktimizi çekti tek göndermemeleri.Sözlüme ne desem yanlış anlar hassas konu.Annemi istemiyor diycek...Başımın üstünde yeri var ama bilerek yapıyor kadın bunu.6-7 kez oldu.Babam da zaten ters gördüğü bir çok şeyden dolayı buraya çağırıp konuşucam onu dedi...Ama yalnız gelsin dedi.Neyse ilk yalnız gelmesi sayılır...Ama tek geldi diye bana tavırlar.Annesi aramadı kaç gün boyunca beni.10 gün geçince aradı .Sordum nedenini çünkü en son da ben aramıştım.Dedi ki o sözlün yanındayken başbaşasınız ,seni utandırmamak için dedi..:1shok:Ben bir şok oldum.Dediğini abarttıysam ne olayım...İçime at at.O kadar benzeri davranışları var ki.Sözlüme söyledim iyilikle.Dedi ki annem çok iyi niyetli,ince düşünceli...Mesela annesine sözlüm benim için ''Ne kadar tatlı değil mi anne'' diyor.Kadın hemen ''Oğlum sen aldığına göre mutlaka güzeldir yoksa sözlenirmiydin'' diyor..Valla ben ve ailem alışı kdeğiliz böyle şeylere.Ben herkese büyük küçük saygılı davranırım samimiyet istemesem de ben de karşılığı olarak saygı isterim.Çok m uisteğim..Daha anlatsam neler neler.Başkası buraya yazsa tanımadığım biri belki derdim olur mu ya bir kaynana bunları hangi yüzle söyler.Birebir şahit oldum onlarcasına hem de söz olarak.Ama çok yıprandım çoook..senağlamasenağlama
bu ctesi buluşsak yaw CADIARZU
artık buluşalım halla halla :bbo:
ikeaya gidelim gitmeden de ben gelim yengenle tanışım :sinifsinif:
kafamçokkarıştı haklısın valla :roflol: :roflol: :roflol:
sakin olduğun çok belli :1hug:
ayrılma noktasına gelmeyin ayrıl aklı başına gelir :1closedeyes:
ailende farketmiş ya
yazık değil mi benneyaptımki
yavaş nan :mymeka:
yahuşuklu valla :icecream:
esmer uzun boylu gözlerini görmen lazım bide :jeyyar:
fucutunu da gördüm :ecrin_bebek: şortu vardı ama üstünde -tatlicadiarzu- :roflol:
izmir de yasıyor
depolur musun oraya hera bakar sana :roflol:
Şenizpatron geldi gelemezsem hepinize şimdiden iyi akşamlar:gitme:
keleboşun artık -tatlicadiarzu-
Şeniz destim
olm bi dur tüm bilgileri yazilirmi buraaaklava:
:roflol:
kizlara maillede anlatirdik delü,suna bak ya, otellerdeki reception gibi,herseyi aninda söledi -tatlicadiarzu-
fücutu tabi gözel olacak herif futbol oyniyi opuyorumnanaktan
:mymeka:
benim o :dilcikar:
:kiskanan smiley:
destimmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus
merhaba iyi akşamlar hepinize
bugün burası akşama kadar kapkaranlıktı
yağmur yağdı........
pasaklım müffin çok güzel olmuş...o pişirme kağıtlarıda içinden çıkıyormu
ayrımı alıyorsun...
pasklım mılföy nerde kacrdım
eda sen nerden tanıyon nan
artı arkadas arkadasın seyı derlerdı de ınanmazdım
pasaklım mılföy nerde balım lınk verhele
bıde evt sız aklıma geldınız he bunu derken bılem :asigim:
bugun ne iş ben cağrı atmadan amma cok aradı benı
ölcek mıyım ne
basımda cok ağrıyo dönuyo falan
ben neyim o zaman hic bilmiyom :roflol:
ben mersine gittigim zaman esim hep bizde kaliyordu,sabaha kadar oturup öyle uyuya kaldigimiz anlarda oldu :1closedeyes:
anasi babasi iyi,cok ii hemde..dayim olur kendisi :icecream:
olm kelebo$ resmi görse yeter zaten :jeyyar:
delikafadulden:gitme:
canım benim ya :gitme:
izmire depolunmazmı
koşa koşa giderim
ama kesin onun sevgülüsü vardır nan :sinifsinif:
Şeniz
hemen bana resmünü meeel atıyosun
aynı şekilde benim resmümüde:roflol::roflol::roflol:
bersu korksun demıyom olm
k valıdesı korkuyo sankı
off anlatamadım haa
meeel at nan çabıkdelikafadulden
bu ctesi buluşsak yaw CADIARZU
artık buluşalım halla halla :bbo:
ikeaya gidelim gitmeden de ben gelim yengenle tanışım :sinifsinif:
kafamçokkarıştı haklısın valla :roflol: :roflol: :roflol:
sakin olduğun çok belli :1hug:
ayrılma noktasına gelmeyin ayrıl aklı başına gelir :1closedeyes:
ailende farketmiş ya
yazık değil mi benneyaptımki
yavaş nan :mymeka:
yahuşuklu valla :icecream:
esmer uzun boylu gözlerini görmen lazım bide :jeyyar:
fucutunu da gördüm :ecrin_bebek: şortu vardı ama üstünde -tatlicadiarzu- :roflol:
izmir de yasıyor
depolur musun oraya hera bakar sana :roflol:
pasklım mılföy nerde kacrdım
bersu ne demek ya erken adam tabı yalnız gtcek nışanlısını onun gelmesı gerektığı zamanlarda olur o ayrı
beım abımde duzceye gıderdı 4 saatlık yol
kalmamıstr genelde ama kaldığıda oldu
hep yalnız gıttı
mesefeden once sankı k valıden oğlunun aklını çelerler korkusu sarıyo
hanı beynı yıkanır kandırırlar
sız öle deılsınzıdır ama sankı öle bı his geldı ıcımde
yalnız yolamadıklarına göre
cokta kıskancmış:mymeka:
Canım zaten baktık tartışmaya başladık harretl ibir şekilde.Annemler dediler bu böyle sürmez.Ben de dayanamadım aileme anlattım kabataslak.Dedim sen git benim kibarca dediğim ima ettiğim şeyleri ailesine yetiştirmiş...Onlar da yadırgadı.Zaten ailesinin bu bana laf sokmaları,sorumsuz davranışları falan artık bizi canımızdan bezdirdi...Bu analttıklarım çok küçük bir kısmı canım...ben çok olospiyim o zaman :1closedeyes:
ey allam ya
valla yol yakınken dönmek iyidir daha çok üzülürsün
sen onu kaybettiğine değil o seni kaybettiğine basını duvarlara vursun :1closedeyes:
arkadas arkadasın aynasıdır derler de ne alaka bu dediğin :uhm:
tanımıyom resimde gördüm mirmirmirmir
olm keleboşa beğendirmeye çalışıyoz :mymeka:
herüfün anasını babasıonı sormadık yaw nasıllar -tatlicadiarzu-
bersu sana bısı dedım o yuzden olmasın
yanı hanı cocuğun aklını çeler bunlar aman yalnız bırakmayım
ama bısı derler
benım cocuk kabul eder
mesela atıyom baban oğlum sen bunu alcaksın der oda kabul eder falan dıe mı korkuyo ne
sız öle deılsınızdır emınımde sankı kadın ondan korkuyo gıbı
böcük ya niye korksun bersu en kötü ne yapabilir ki :1closedeyes:
anlamıyorum bu kaynanaları yeminle
Aynen canım.Şimdi bir şey desek o zihniyetteler bizi nasıl görüyolar biliyomusun,mezhebi geniş.Çünkü annesi ağzıyla söyledi.Bizde nişanlılar başbaşa dışarı bile çıkmaz.Hele yatılı kalmak asla mümkün değilmiş...Yani tek kalsa namus meselesi olucak,adım bilmemne (o....) olacak.İçine girmeyince anlaşılmıyor.Sözlüenmeden önce sözlüm bunlardan hiç bahsetmemişti ki...Ama bizde öyle değildir.bir kimse sözlün,nişanlıysan zaten güvenmişsindir ki kızını vermişsindir....Gerektiğinde nişanlı çocuk ,kızın evinde kalabilir..Buna namussuzluk diyen diyebilir...Neyse sözlüm onlar gibi değil diye duymamazlıktan geldik..Ama mutlaka sokuluyolar iç işlerimize...Sözlüm de anlamıyor.....Annem haklı diyip çıkıyor....
Anlattılarımda
Canım zaten baktık tartışmaya başladık harretl ibir şekilde.Annemler dediler bu böyle sürmez.Ben de dayanamadım aileme anlattım kabataslak.Dedim sen git benim kibarca dediğim ima ettiğim şeyleri ailesine yetiştirmiş...Onlar da yadırgadı.Zaten ailesinin bu bana laf sokmaları,sorumsuz davranışları falan artık bizi canımızdan bezdirdi...Bu analttıklarım çok küçük bir kısmı canım...
Annem dedi biz konuşalım.Konuştular sözlümle telefonda anlaşamıyosunuz.Ailen de böyle davrandığına göre kızımıza ve bize,onlar da bizden razı değiller dedi.İşte bizle alakalı değilmiş davranışları,ters anlıyormuşuz.Anneme böyle demiş sözlüm.Anne boşver dedim.Ne yüz bulup da diyor bunu anneme.Yüzsüz...
Annem mutluluklar dilerim dedi...Senin için daha iyi olur,mesleki açıdan da yükselmen açısından çok iyi olur böyle dedi...Lütfen verin telefonu ona demiş benim için annem de istemiyor dedi.Öyle kapattılar ısrarlarına rağmen annem vermedi tlfnu.Ben de tlfnumu kapalı tutuyorum...Çünkü hep kavga ediyorduk telefonda.Beni ezdirdi ailesine.Hep inkar etti.bakalım beklemedeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?