Cesur ve Güzeller

mesleğı ne cnm uzun suredır calstığı bır işi var mı

canım biz sözlendiğimizde nisan ayında daha yeni mezun olacaktı .Doktor ...

Canım çok sağol.Çok doğru diyosun.Böyle arada bırakıyor beni.Sonra kopma noktamıza geldiğimizde feci oluyor o zaman anlıyor.....ben dayanamıyorum sonra...

ı akşamlar kızlar
aksam gelebılırsem gelcem :hulya:

iyi akşamlar kızlar
herkescikler gitmiş zati
bende gidem

günayduın canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bütün topik arkadaşlarımı öpüyorum doya doya kaçmayın nan hepünüzü öpcem bırakmam valla opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gunydın
işlerımı bıtıremde gelımm

lahanammmmmmm öptum cnm

bersu bıde doktor hee allam yaa:mymeka:
:

huu huuuuuuuu napıyınuz yavrular herkes nerde yahuuu:hulya:

bersu kuzum hiç üzülme yaaa bu kaynana daha şimdiden böleyse ilerde neler yapar kimbilir terbiyesiz kadın nolcak
allah herşeyin hayırlısını versin tatlım inan hiç değmez
anladığım kadarıylada nişanlının hiç seni koruma kollama gibi yeteneği yok,o yüzden daha çok yıpranırdın valla.salla gitsin tatlım:teselli:

nan kımse gelmemış ya
akşam kk gıremedım sorun vardı sanırım
fıred ıle vılmayı eklıycektımmm
fredle yattım akşam:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

gunaydın :hulya:
keleboş nan burda mısın :roflol:
mesajlaşırken uyuyakalmışım gene ya
kocam okumadı Allahtan yazdıklarını :roflol: :roflol: :roflol:
aman onun koynunda uymak gıbısı yokk
aman azcık sessız konusak
yarın bgun topıc acıp bızı taşlarlar falan
nışanlı ıken sözlu ıken hıc onunla uydunuz mu
abboww ekşın cıkar haa
sanane olm
bağane böyük istim -tatlicadiarzu-
yani yaşı
:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kelebk parmağı buyuk olsa olmaz mı
bu arada yemın edıyom uydurmuyom ama benımkının parmağını cok sevıyom benn:roflol: bundan sonra cok daha sevcem
ne mannaqsınız olm siz yaw :roflol: :roflol: :roflol:
canım biz sözlendiğimizde nisan ayında daha yeni mezun olacaktı .Doktor ...

...
dohtur bide laelaelaelaelae
:1hug:
iyileşemedin mi kuzum benneyaptımki
kaydirigubbakcemile2 günaydııııınnn

erkencisin hayırdır
çalışmadan mı geliyorsun :roflol:

Bersucum daha şimdiden sana böyle davranan adam evlenince sana neler yapmaz yaaa
Daha aynı evi paylaşmadan, o büyük sorumluluklar omuzlarınıza yüklenmeden, birlikte yaşayacağınız cıvıl cıvıl günleri böyle geçirmeniz çok üzücü be gülüm
Herşeyin hayırlısını dile inşallah gönlüne göre versin Rabbim Şeniz

Leylacım neden ağlıyorsun mafoldumben

opuyorumnanaktanlahana bebekim, opuyorumnanaktan çıbıkımmm, opuyorumnanaktan böcüküm günaydıııın kızlaaaarrr zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…