Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sende oluyosunyazcam şeyı unuttum:tomato:
ha aklıma geldı
afedersın bende orıspılates mı oluom bu durumda
ahh bk gene halama gıdesım geldı:roflol:
annesi mi istemiyor muşCanım zaten baktık tartışmaya başladık harretl ibir şekilde.Annemler dediler bu böyle sürmez.Ben de dayanamadım aileme anlattım kabataslak.Dedim sen git benim kibarca dediğim ima ettiğim şeyleri ailesine yetiştirmiş...Onlar da yadırgadı.Zaten ailesinin bu bana laf sokmaları,sorumsuz davranışları falan artık bizi canımızdan bezdirdi...Bu analttıklarım çok küçük bir kısmı canım...
Annem dedi biz konuşalım.Konuştular sözlümle telefonda anlaşamıyosunuz.Ailen de böyle davrandığına göre kızımıza ve bize,onlar da bizden razı değiller dedi.İşte bizle alakalı değilmiş davranışları,ters anlıyormuşuz.Anneme böyle demiş sözlüm.Anne boşver dedim.Ne yüz bulup da diyor bunu anneme.Yüzsüz...
Annem mutluluklar dilerim dedi...Senin için daha iyi olur,mesleki açıdan da yükselmen açısından çok iyi olur böyle dedi...Lütfen verin telefonu ona demiş benim için annem de istemiyor dedi.Öyle kapattılar ısrarlarına rağmen annem vermedi tlfnu.Ben de tlfnumu kapalı tutuyorum...Çünkü hep kavga ediyorduk telefonda.Beni ezdirdi ailesine.Hep inkar etti.bakalım beklemedeyiz...
kafamçokkarıştıDoğru tahmin ettim ladym.İnanmayacaksınız ama kadın o böcüğün dedikleri şeyler bakımından içi çok rahattı.Sorun namus meselesi biliyomusunuz.Yani yalnız bırakmamak.Elaleme ne deriz kız evine almış derler diye düşünüyo kadınklava:Ama malesef içlerine girmeden bilemiyosun,kafamız yeni dank etti....
tamam nan :1closedeyes:
cikolatam hakkinda da konusma ben yokken eda :mymeka:
olospi oluyok :roflol:yok artık onlarda bir tuhaflık var o zaman
o zaman bizimde mezhebimiz çok geniş
bu durumda biz ne oluyoz:sinifsinif:
sılam yaw o daha küçük nan :gitme: ALLAH sahibine bağışlasın hayallerim gettiiiiiii gettiiiiiii:gitme:
bebe o bana benden 5 yaş en azından böyük koce adayı lazım :kedi:
:roflol:keleboşş amma cok şey ıstıyon sende
armutun sapı üzümün çöpü evde kalcan
sen gıt temızlık yapmaya devam et
:jeyyar: :mymeka: :ecrin_bebek:eme hakkat çikolata yane :jeyyar:
bağane olm ben böyük istim ecücük
benle aynı yaş bilem olmaz yane:umursamaz:
yok artık onlarda bir tuhaflık var o zaman
o zaman bizimde mezhebimiz çok geniş
bu durumda biz ne oluyoz:sinifsinif:
hayırlısı olsun canım ya:gitme:
sılam yaw o daha küçük nan :gitme: ALLAH sahibine bağışlasın hayallerim gettiiiiiii gettiiiiiii:gitme:
bebe o bana benden 5 yaş en azından böyük koce adayı lazım :kedi:
bersu hayrlısı olsun ınan hıc uzulmeye değmez
ben ayrıldım sözlumden okadr cok ağlaıdm sızladımkı
bı sabah kalktım aynaya baktımkı sacımda bıle beyazlar cıkmış okadr kötu olmuşumkı zayıflamışım falan
ve tam 1 yıl sonra aynı gun sözlendım
herseyın hayrlısını dıle tatlım ınan hayrlı olan senı bulur
bence o aıle sıze göre deılmış
onlar kaybettıkleıne yansın
ben dıom mesela nasıl körmuşum ben ya nasıl sevmışım onun eksılerını nasıl görmemışım
3 yıl onu nasıl tanımamışim
içine gırmeden blemezsın ınan
evet sende oluyosun
yine başladı orıspılates :mymeka: :roflol:
annesi mi istemiyor muş
yeminle 1 tane gözyaşı dökmeye değmez
evlenmeden tanıdığın için davul zurna göbek atman lazım :mymeka:
Allah kurtardı be
kafamçokkarıştı
pis düşünceli insanlar :1closedeyes:
eda nan öle deıl
bersunun annesı bersuye telı vermemışş
brsu senı ıstemıyor dıe
yoksa ben mı yanlış anladım
aman onun koynunda uymak gıbısı yokk
aman azcık sessız konusak
yarın bgun topıc acıp bızı taşlarlar falan
nışanlı ıken sözlu ıken hıc onunla uydunuz mu
abboww ekşın cıkar haa
bağane böyük istim -tatlicadiarzu-
yani yaşı :roflol::roflol:
pasaklım mılföy nerde balım lınk verhele
bıde evt sız aklıma geldınız he bunu derken bılem :asigim:
pasaklı bulamadım nan 414 ne :sinifsinif:
benimde agriyor :sinifsinif:
ve benide selcuk aradi az önce,sofrayi hazirladim geliyormusun diye akannehir
Canım zaten baktık tartışmaya başladık harretl ibir şekilde.Annemler dediler bu böyle sürmez.Ben de dayanamadım aileme anlattım kabataslak.Dedim sen git benim kibarca dediğim ima ettiğim şeyleri ailesine yetiştirmiş...Onlar da yadırgadı.Zaten ailesinin bu bana laf sokmaları,sorumsuz davranışları falan artık bizi canımızdan bezdirdi...Bu analttıklarım çok küçük bir kısmı canım...
Annem dedi biz konuşalım.Konuştular sözlümle telefonda anlaşamıyosunuz.Ailen de böyle davrandığına göre kızımıza ve bize,onlar da bizden razı değiller dedi.İşte bizle alakalı değilmiş davranışları,ters anlıyormuşuz.Anneme böyle demiş sözlüm.Anne boşver dedim.Ne yüz bulup da diyor bunu anneme.Yüzsüz...
Annem mutluluklar dilerim dedi...Senin için daha iyi olur,mesleki açıdan da yükselmen açısından çok iyi olur böyle dedi...Lütfen verin telefonu ona demiş benim için annem de istemiyor dedi.Öyle kapattılar ısrarlarına rağmen annem vermedi tlfnu.Ben de tlfnumu kapalı tutuyorum...Çünkü hep kavga ediyorduk telefonda.Beni ezdirdi ailesine.Hep inkar etti.bakalım beklemedeyiz...
anam ne hızlısınız hızınıza yetişemedim geçmişi okuyayım dedim ama maleseffff akannehir
neyse kısçeler ben çıkıyorum kendinize ii bakın negüzel evli olanlar evlerine kocişlerinin yanına gidi :gitme:
bende anamın babamın yanına gidem :1hug:öpüyom sizleri iii akşamlar a.s.
evet sende oluyosun
yine başladı orıspılates :mymeka: :roflol:
annesi mi istemiyor muş
yeminle 1 tane gözyaşı dökmeye değmez
evlenmeden tanıdığın için davul zurna göbek atman lazım :mymeka:
Allah kurtardı be
kafamçokkarıştı
pis düşünceli insanlar :1closedeyes:
canım sılam merhaba benim eşim de mersinli yandan hemşomŞeniz:mymeka:
benim o :dilcikar:
:kiskanan smiley:
destimmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus
Bak Bersu cuğum hiç zorlama bazı şeyleriCanım zaten baktık tartışmaya başladık harretl ibir şekilde.Annemler dediler bu böyle sürmez.Ben de dayanamadım aileme anlattım kabataslak.Dedim sen git benim kibarca dediğim ima ettiğim şeyleri ailesine yetiştirmiş...Onlar da yadırgadı.Zaten ailesinin bu bana laf sokmaları,sorumsuz davranışları falan artık bizi canımızdan bezdirdi...Bu analttıklarım çok küçük bir kısmı canım...
aman onun koynunda uymak gıbısı yokk
aman azcık sessız konusak
yarın bgun topıc acıp bızı taşlarlar falan
nışanlı ıken sözlu ıken hıc onunla uydunuz mu
abboww ekşın cıkar haa
:roflol::roflol::roflol::roflol:kelebk parmağı buyuk olsa olmaz mı
bu arada yemın edıyom uydurmuyom ama benımkının parmağını cok sevıyom benn:roflol: bundan sonra cok daha sevcem
afferim böcüğüm hızır gibisin..opuyorumnanaktan
İlahi kızlar ne zamandır gülmeye hasrettim güldüm sayenizde...
Allah razı olsun pasaklım,senden de ,hepinizden de....Ne bileyim bazı şeyleri anlatamıyor insan...Hep içime attım...http://www.kadinlarkulubu.com/9810866-mesaj16551.html
al bak bu mesajımın linki
bersucum herşeyin hayırlısını dile bebem
yaşananlar çok tatsız gerçektende ama ileride de böyle bir aileleyle sürekli uğraşacaksın bunu bilerek bazı şeyleri göze al derim çünkü huylu huyundan vazgeçmez maalesef
ay hayır öyle değil kafamçokkarıştı
çocuk bersuyu telefona istemiş bersunun annesi de demişki yok bersu seninle konuşmak istemiyo
Allah razı olsun pasaklım,senden de ,hepinizden de....Ne bileyim bazı şeyleri anlatamıyor insan...Hep içime attım...
Artı kkendimizi yani ailemle beni sorgulamaya başlamıştım.acaba biz mi çok geniş düşünüyoruz diye..bizde şimdiye kadar hep düşündüğümüz gibiydi her şey...Ne sıkı babam ne de gevşek...Bunlar çok geri kafalı malesef.... Bir de şu var böyle üzüyor,yapıyor ya bunları sözlüm..Ondan sonra ağlamalar,sızlamalar senin için ölürüm bile eyter ki düzelsin her şey,seni kaybetmeyim diyor.Önceden de başıma geldi bunlar onun tarafından..Ama bu sefer yemem....Çü-nkü biz düzelsek bile ailesi düzelmeyecek.Eğer evlenirsem huylarını bilerek evlenicem..Göze alamıyorum onlardan göreceğim muameleleri..
Bir de kızlar sizler bu evreleri geçirmişsiniz,ya da geçirenler var.sizler çok daha iyi anlıyosunuzdur beni ve daha objektif yorumlayabilirsiniz..Şimdi bu adam daha ev geçindirmiyor,bir maddi sıkıntımız manevi yıpranmalarımız yokken bu şekilde eziyosa beni ilerde neler olur bana akrşı nasıl davranır kestiremiyorum.......