- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
ant biliyorsun azbiraz yani:lepi:dedemanda yaparsın zemuszemus
babam antalya'ya göreve gittiğinde bizi de götürürdü ufo mu ofo mu bişi vardı lara'da gider oradan pasta alırdık hep
ya da orada yaparsın düğünü sırnaşık şey
neredeeeeee 18:30'da çıkıcas ama hava şimdiden karardı mirmirmirmir
bersu:gitme:Ben geldim....Ne zamandır huzursuzum....Bu kadar mı ters gider her şey?Ama sukunetimi koruyorum....Çok şükür ölümcül hastalığım,bir şeyim,ailemden yana sorunum hiç yok..Ama el çok güzel kıyabiliyor insana....Allah annemi,babamı,uzakta da olsa ordan varlığını hissettiren abimi eksik etmesin....
Sorunlardan dolayı gelip elim buraya yazmaya varmıyor...Nasılsın diye sorduğunuzda dilim varmıyordu kötüyüm demeye.......
heraa :gitme: özledim nan senii :çok üzgünüm:selam canlar nasılsınız özledim sizi Şeniz
eda ya bende öle dıom ya zaten sınır oldum dün dedımkı askım 30 mayıs da olsun mu
nıe dıo:mymeka: bı düşün nıe ddım
haa 1. yılmızda evlenmek ıstıyon
ama olmaz bakarsın daha önce evlenırız dedı:mymeka: ben tarıh buldum 30 mayıs
hem cok sıcak olmaz hem süper olmaz mı
eda ayy keske yaa bakalım rizede bı yapsak o yaylalarda off off harıka
selam canlar nasılsınız özledim sizi Şeniz
sıla altın+döşemeler derken sızın mı oluyo
yok anam yaa ancak mılletı doyurdular he baska bısı yok
zaten gelınlığı falanda ıykkk
seni zaten öslewdim gel bi öpemŞenizişyerinde akşam erkenden eve gelicek yicem ben onu çok özledim çok
beni özle
:roflol:
belim koptu iş yapmaktan mafoldumben
beni
oh ne güzel dedi gamyoncuiremsu
oha ayuu :bbo:
noldu :roflol:
onu hemen keleboşa ver :roflol:
:jeyyar:
hiç üzülme bebem
çamlıca size yakın orda yemekli düğünler çok uygun
inşallah görüşürsek bi kaç fikir verebilirim Şeniz
üzme kendini emi
helal olsun be :roflol:
bersu noldu cnm :teselli:
nuran koca bul ınş ondan sonra oynamaya gelcemm
eda özledım nan senı ayu
he anam elma yolladı aksam resmını eklıycem delı mıym neyım ama olsun
bıze gel elmada verım
yalnız cabuk gel gunde ortalama 15 elma yıyom:roflol:
:gitme::gitme:Sılam o kadar görgüsüz ve kabalar ki...İlk kez birine arkalarından bu şekilde bahsediyorum.Hep attım içime.Sabrettim.Ama bizim mütevazılığımızı kullanıyolar kötüye..Seviyelerine inmedik ,kendilerince laf soktular...Sözlüm de anlamıyor anlamıyor yedim bitirdim kendimi...senağlama....
heraa :gitme: özledim nan senii :çok üzgünüm:
oj geldin abe -tatlicadiarzu-
bersu noldu cnm :teselli:
mayıs ne sıcak ne soğuk olar hava:lepi:eda ya bende öle dıom ya zaten sınır oldum dün dedımkı askım 30 mayıs da olsun mu
nıe dıo:mymeka: bı düşün nıe ddım
haa 1. yılmızda evlenmek ıstıyon
ama olmaz bakarsın daha önce evlenırız dedı:mymeka: ben tarıh buldum 30 mayıs
hem cok sıcak olmaz hem süper olmaz mı
eda ayy keske yaa bakalım rizede bı yapsak o yaylalarda off off harıka
hera hoşgeldin özedim seniŞenizselam canlar nasılsınız özledim sizi Şeniz
:bbo:
noldu canom ??
-tatlicadiarzu-
ıyy yazıkk 22 bin tl lik bi düğün değildi yani
ben olsam istanbulda nikah yaparım akşama arkadaslarla eğlenceye çıakrdım rize de de köy düğünü yapardım :lepi:
giresunda köy düğünü istemiştim ama olmadı aceleye geldi bizimki :gitme:
keleboşu alamaz mıyız nan kuzeni :mymeka:
aliriz yav niye almiyalim..begensinde kuzenimi,gerisini hallederük -tatlicadiarzu-
selam canlar nasılsınız özledim sizi Şeniz
bersu sebep ne olakı tek tek sormayım dıe anlatmanı beklıyom
hanı hangı konuda senı uzuyorlar onu de
sözlunde mı senı dınlemıyor
ona bahsettın mı sıkıntından
böcük elmaları bana sakla :mymeka: pekmezimi yeme :1closedeyes:
bersum Şeniz hangi aile 4*4 lük ki benneyaptımki
sözlün önemli senin için
anlamıyorsa onun anlayabileceği şekilde anlatıcaksın benneyaptımki gerekirse yüzük çıkartarak aklını başına toplatıcaksın Çok üzgünüm çoook
bütün erkekler aynı mal mı yaw hofff mirmirmirmir
bende :asigim: nassın kuzum senin bebiş ne zaman gelcek opuyorumnanaktan
ojbuldum datlum miniş nasıl kaç haftalık oldubence oğluşun olcak :ecrin_bebek:
ölemi dersin yav? fisfisfisbende :asigim: nassın kuzum senin bebiş ne zaman gelcek opuyorumnanaktan
ojbuldum datlum miniş nasıl kaç haftalık oldubence oğluşun olcak :ecrin_bebek:
bana bak,sen kankama o pekmezleri icirecegine,önce bi kendin git kahve neyim ic tavuk :dilcikar:nan camış :mymeka:
sakla onu bi yerlere
lazım bana olm mirmirmirmir
kocama içiricem -tatlicadiarzu-
:sinifsinif:Sözlüm buraya gelmişti..Tek başına gelemiyordu bir türlü.Ne zaman gelse(bulundukları şehir 4-4,5 saatlik uzaklıkta bir şehir ve geldi mi yatılı gelmesi lazım araba yok 3ten sonra) Mutlaka annesinin de beni göresi geliyor o da peşini bırakmıyor.Kaç oldu ama bu...Bizim dikaktimizi çekti tek göndermemeleri.Sözlüme ne desem yanlış anlar hassas konu.Annemi istemiyor diycek...Başımın üstünde yeri var ama bilerek yapıyor kadın bunu.6-7 kez oldu.Babam da zaten ters gördüğü bir çok şeyden dolayı buraya çağırıp konuşucam onu dedi...Ama yalnız gelsin dedi.Neyse ilk yalnız gelmesi sayılır...Ama tek geldi diye bana tavırlar.Annesi aramadı kaç gün boyunca beni.10 gün geçince aradı .Sordum nedenini çünkü en son da ben aramıştım.Dedi ki o sözlün yanındayken başbaşasınız ,seni utandırmamak için dedi..:1shok:Ben bir şok oldum.Dediğini abarttıysam ne olayım...İçime at at.O kadar benzeri davranışları var ki.Sözlüme söyledim iyilikle.Dedi ki annem çok iyi niyetli,ince düşünceli...Mesela annesine sözlüm benim için ''Ne kadar tatlı değil mi anne'' diyor.Kadın hemen ''Oğlum sen aldığına göre mutlaka güzeldir yoksa sözlenirmiydin'' diyor..Valla ben ve ailem alışı kdeğiliz böyle şeylere.Ben herkese büyük küçük saygılı davranırım samimiyet istemesem de ben de karşılığı olarak saygı isterim.Çok m uisteğim..Daha anlatsam neler neler.Başkası buraya yazsa tanımadığım biri belki derdim olur mu ya bir kaynana bunları hangi yüzle söyler.Birebir şahit oldum onlarcasına hem de söz olarak.Ama çok yıprandım çoook..senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?