bilmem ki benneyaptımkibende :asigim: nassın kuzum senin bebiş ne zaman gelcek opuyorumnanaktan
Sözlüm buraya gelmişti..Tek başına gelemiyordu bir türlü.Ne zaman gelse(bulundukları şehir 4-4,5 saatlik uzaklıkta bir şehir ve geldi mi yatılı gelmesi lazım araba yok 3ten sonra) Mutlaka annesinin de beni göresi geliyor o da peşini bırakmıyor.Kaç oldu ama bu...Bizim dikaktimizi çekti tek göndermemeleri.Sözlüme ne desem yanlış anlar hassas konu.Annemi istemiyor diycek...Başımın üstünde yeri var ama bilerek yapıyor kadın bunu.6-7 kez oldu.Babam da zaten ters gördüğü bir çok şeyden dolayı buraya çağırıp konuşucam onu dedi...Ama yalnız gelsin dedi.Neyse ilk yalnız gelmesi sayılır...Ama tek geldi diye bana tavırlar.Annesi aramadı kaç gün boyunca beni.10 gün geçince aradı .Sordum nedenini çünkü en son da ben aramıştım.Dedi ki o sözlün yanındayken başbaşasınız ,seni utandırmamak için dedi..:1shok:Ben bir şok oldum.Dediğini abarttıysam ne olayım...İçime at at.O kadar benzeri davranışları var ki.Sözlüme söyledim iyilikle.Dedi ki annem çok iyi niyetli,ince düşünceli...Mesela annesine sözlüm benim için ''Ne kadar tatlı değil mi anne'' diyor.Kadın hemen ''Oğlum sen aldığına göre mutlaka güzeldir yoksa sözlenirmiydin'' diyor..Valla ben ve ailem alışı kdeğiliz böyle şeylere.Ben herkese büyük küçük saygılı davranırım samimiyet istemesem de ben de karşılığı olarak saygı isterim.Çok m uisteğim..Daha anlatsam neler neler.Başkası buraya yazsa tanımadığım biri belki derdim olur mu ya bir kaynana bunları hangi yüzle söyler.Birebir şahit oldum onlarcasına hem de söz olarak.Ama çok yıprandım çoook..senağlamasenağlama
şu kuzen neyin nesi söleyin hele bakem
kaç yaşında ne iş yapi boyu posu yağuşuklumu nirde oturi:jeyyar:
ay sanırsam koce buldum :roflol::roflol:
sılaaaaaa nan çabık bahset şu kuzenden hihoyyyt-tatlicadiarzu-
Ben geldim....Ne zamandır huzursuzum....Bu kadar mı ters gider her şey?Ama sukunetimi koruyorum....Çok şükür ölümcül hastalığım,bir şeyim,ailemden yana sorunum hiç yok..Ama el çok güzel kıyabiliyor insana....Allah annemi,babamı,uzakta da olsa ordan varlığını hissettiren abimi eksik etmesin....
Sorunlardan dolayı gelip elim buraya yazmaya varmıyor...Nasılsın diye sorduğunuzda dilim varmıyordu kötüyüm demeye.......
Sılam o kadar görgüsüz ve kabalar ki...İlk kez birine arkalarından bu şekilde bahsediyorum.Hep attım içime.Sabrettim.Ama bizim mütevazılığımızı kullanıyolar kötüye..Seviyelerine inmedik ,kendilerince laf soktular...Sözlüm de anlamıyor anlamıyor yedim bitirdim kendimi...senağlama....
Sözlüm buraya gelmişti..
.......................................
Birebir şahit oldum onlarcasına hem de söz olarak.Ama çok yıprandım çoook..senağlamasenağlama
bu ctesi buluşsak yaw CADIARZUeda gel al cnm benım yada h sonu bulusak verım kalmazsa sonra karısmam falla
anamlar haftaya gelebılırmışş yehuu
daha daha ne getrcekler bakalım
kafamçokkarıştı haklısın valla :roflol: :roflol: :roflol:bana bak,sen kankama o pekmezleri icirecegine,önce bi kendin git kahve neyim ic tavuk :dilcikar:
sakin olduğun çok belli :1hug:Ama annesinin dediklerini hiç anlamıyor..Yeri geliyor bana onlar için laf söyleyebiliyor...-ki ben inanın çok sakin bir insanım..daha neler gördüm neler...Geçenlerde ayrılma noktasına geldik neler yaptı neler vazgeçtik.Ne sözler verdi ama huylu huyundan vazgeçmiyor....Ben verem olucammm..
şu kuzen neyin nesi söleyin hele bakem
kaç yaşında ne iş yapi boyu posu yağuşuklumu nirde oturi:jeyyar:
ay sanırsam koce buldum :roflol::roflol:
sılaaaaaa nan çabık bahset şu kuzenden hihoyyyt-tatlicadiarzu-
keleboşun artık -tatlicadiarzu-
yav simdi özgecmisinimi yazim cocuun? fisfisfis
meslegini sölim,üni. okuyor+ prof. futbol oynuyor :icecream:
yagusuklu hemde ne bicim,cikolatam la o benim :lepi:
merhaba iyi akşamlar hepinize
bugün burası akşama kadar kapkaranlıktı
yağmur yağdı........
pasaklım müffin çok güzel olmuş...o pişirme kağıtlarıda içinden çıkıyormu
ayrımı alıyorsun...
bilmem ki benneyaptımki
gelmedi bu ay üstelik 6 gün erken regl oldum kafamçokkarıştı
eşimde alışıyor hayırlı zamanda olsun inşallah
anaaam hep anasıyla mı geliyo çittiret yaw gitsin :1shok:
bersu o nebiçim kaynana bee
böle görgüsüzlerle anlaşmak zor oluyor ya offf
eda ya bende öle dıom ya zaten sınır oldum dün dedımkı askım 30 mayıs da olsun mu
nıe dıo:mymeka: bı düşün nıe ddım
haa 1. yılmızda evlenmek ıstıyon
ama olmaz bakarsın daha önce evlenırız dedı:mymeka: ben tarıh buldum 30 mayıs
hem cok sıcak olmaz hem süper olmaz mı
eda ayy keske yaa bakalım rizede bı yapsak o yaylalarda off off harıka
:gitme:
ant biliyorsun azbiraz yani:lepi:
dedeman ve ofo otelll:lepi:
zengün bi sefgili bulursam orda yapcemmm:lepi::lepi:
hava karardı bilem
zaten kış geldi erkek kararıyor bide saatleri geri alınca hepden erkekn karariyor:gitme:
bersu:gitme:
bitanem kıyamam sana noldu:gitme::gitme:
stellama çok sevindim ya hihoyyyt sıra lady ve mirayda :jeyyar:
bu ctesi buluşsak yaw CADIARZU
artık buluşalım halla halla :bbo:
ikeaya gidelim gitmeden de ben gelim yengenle tanışım :sinifsinif:
kafamçokkarıştı haklısın valla :roflol: :roflol: :roflol:
sakin olduğun çok belli :1hug:
ayrılma noktasına gelmeyin ayrıl aklı başına gelir :1closedeyes:
ailende farketmiş ya
yazık değil mi benneyaptımki
yavaş nan :mymeka:
yahuşuklu valla :icecream:
esmer uzun boylu gözlerini görmen lazım bide :jeyyar:
fucutunu da gördüm :ecrin_bebek: şortu vardı ama üstünde -tatlicadiarzu- :roflol:
izmir de yasıyor
depolur musun oraya hera bakar sana :roflol:
keleboşun artık -tatlicadiarzu-
Şeniz destim
Bersucum üzme kendini ne olur evet haklısın hiç hoş şeyler değilmiş karşılaştıkların ama onların saygısızlığına ver içine de atma gel anlat bize elimizden geldiği kadar yardımcı olalım sana teselli edelim fikir verelim belki bir yolunu bulalım kuzum Şeniz
sana tek söyleyeceğim şey ileride evlendiğinde eşin anneci olmaya devam ederse evde huzursuzluk yaşarsın
bence al karşına otur konuş içinde tutma
daha en baştan bunları aşamazsanız ileride daha büyük sorunlar olur mafoldumben
ben çok olospiyim o zaman :1closedeyes:Aynen canım.Şimdi bir şey desek o zihniyetteler bizi nasıl görüyolar biliyomusun,mezhebi geniş.Çünkü annesi ağzıyla söyledi.Bizde nişanlılar başbaşa dışarı bile çıkmaz.Hele yatılı kalmak asla mümkün değilmiş...Yani tek kalsa namus meselesi olucak,adım bilmemne (o....) olacak.İçine girmeyince anlaşılmıyor.Sözlüenmeden önce sözlüm bunlardan hiç bahsetmemişti ki...Ama bizde öyle değildir.bir kimse sözlün,nişanlıysan zaten güvenmişsindir ki kızını vermişsindir....Gerektiğinde nişanlı çocuk ,kızın evinde kalabilir..Buna namussuzluk diyen diyebilir...Neyse sözlüm onlar gibi değil diye duymamazlıktan geldik..Ama mutlaka sokuluyolar iç işlerimize...Sözlüm de anlamıyor.....Annem haklı diyip çıkıyor....
arkadas arkadasın aynasıdır derler de ne alaka bu dediğin :uhm:eda sen nerden tanıyon nan
artı arkadas arkadasın seyı derlerdı de ınanmazdım
olm bi dur tüm bilgileri yazilirmi buraaaklava:
:roflol:
kizlara maillede anlatirdik delü,suna bak ya, otellerdeki reception gibi,herseyi aninda söledi -tatlicadiarzu-
fücutu tabi gözel olacak herif futbol oyniyi opuyorumnanaktan
:mymeka:
benim o :dilcikar:
:kiskanan smiley:
destimmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?