bilmem ki benneyaptımkibende :asigim: nassın kuzum senin bebiş ne zaman gelcek opuyorumnanaktan
gelmedi bu ay üstelik 6 gün erken regl oldum kafamçokkarıştı
eşimde alışıyor hayırlı zamanda olsun inşallah
Sözlüm buraya gelmişti..Tek başına gelemiyordu bir türlü.Ne zaman gelse(bulundukları şehir 4-4,5 saatlik uzaklıkta bir şehir ve geldi mi yatılı gelmesi lazım araba yok 3ten sonra) Mutlaka annesinin de beni göresi geliyor o da peşini bırakmıyor.Kaç oldu ama bu...Bizim dikaktimizi çekti tek göndermemeleri.Sözlüme ne desem yanlış anlar hassas konu.Annemi istemiyor diycek...Başımın üstünde yeri var ama bilerek yapıyor kadın bunu.6-7 kez oldu.Babam da zaten ters gördüğü bir çok şeyden dolayı buraya çağırıp konuşucam onu dedi...Ama yalnız gelsin dedi.Neyse ilk yalnız gelmesi sayılır...Ama tek geldi diye bana tavırlar.Annesi aramadı kaç gün boyunca beni.10 gün geçince aradı .Sordum nedenini çünkü en son da ben aramıştım.Dedi ki o sözlün yanındayken başbaşasınız ,seni utandırmamak için dedi..:1shok:Ben bir şok oldum.Dediğini abarttıysam ne olayım...İçime at at.O kadar benzeri davranışları var ki.Sözlüme söyledim iyilikle.Dedi ki annem çok iyi niyetli,ince düşünceli...Mesela annesine sözlüm benim için ''Ne kadar tatlı değil mi anne'' diyor.Kadın hemen ''Oğlum sen aldığına göre mutlaka güzeldir yoksa sözlenirmiydin'' diyor..Valla ben ve ailem alışı kdeğiliz böyle şeylere.Ben herkese büyük küçük saygılı davranırım samimiyet istemesem de ben de karşılığı olarak saygı isterim.Çok m uisteğim..Daha anlatsam neler neler.Başkası buraya yazsa tanımadığım biri belki derdim olur mu ya bir kaynana bunları hangi yüzle söyler.Birebir şahit oldum onlarcasına hem de söz olarak.Ama çok yıprandım çoook..senağlamasenağlama
anaaam hep anasıyla mı geliyo çittiret yaw gitsin :1shok: