Cesaret edemeyişim

İlk eşlerimiz aynı kişi olabilir mi acaba? Saçma sapan soruları, boşandıktan sonra bile peşinde koşması, hiç durmadan konuşması, sürekli eleştirmesi falan tamamen aynı. Kurtulmuş olmanıza çok sevindim.

Konu sahibi de boşansın, çocuğa şimdiden psikolojik şiddet uygulayan devamında neler yapmaz.

Konu sahibinin kızı Max 7 yaşında hatta daha küçük...ilk kumbarasi ise sevinçten bu şekilde davranması gayet normal. Biz yetişkinler bile bazen yaşımıza uygun olmayan şeyler yapıyoruz, tepkiler veriyoruz.

Ayrıca ota b.ka bağırarak çocuğa terbiye verilmez, güzelce anlatirsin. Gerekirse 10 kere anlatırsın.

= Narsist

Bende evladıma yeri gelince kızıyorum, bazen sesim yüksek çıkıyor ama herşeye hemen bağırmıyorum. Burdaki profil gayet şiddet yanlısı biri. Sapla samanı karıştırmayalım bence

Bende evladıma yeri gelince kızıyorum, bazen sesim yüksek çıkıyor ama herşeye hemen bağırmıyorum. Burdaki profil gayet şiddet yanlısı biri. Sapla samanı karıştırmayalım bence
Burun sıkma olayını şimdi okudum. Evlerden ırak böylesi. O çocukcagizin kim bilir kaç defa sevinci kursağında kaldı böyle.

Boşanmaya nasıl ikna oldu peki? Böyle tipler kolay kolay pes etmezler çok uğraştırdı mı?

Sen yumusak yumusak yaziyosun her seyi anlamiyoruz. Bu öküzün sana yaptigi siddetleri anlatsana asil. Senin burnunu sıkarak morartan adam cocuga vurmuyor mu? Sana vurmadi mi? Sen bu kadar alttan alan biri olmasan sen de hakkini savunsan kim bilir nolur bu adam seni hastanelik eder bence.

Bana öyle yapan herifin burnunu söküp eline veririm. Nasıl sinirlendim!

değişmez o adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…