- 31 Ekim 2015
- 331
- 613
-
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz
Çocuk bu. Yetişkin bir birey gibi düşünemez.diğer anlattıklarından bağımsız olarak söylüyorum
çocuğa gereksiz yere gürültü yapmamak gerektiğini uygun bir şekilde öğretmek lazım
yani kumbara konusunu bence biraz fazla dramatize etmişsin
kumbara bir oyuncak değildir dediği gibi içine para atılır ve bir köşede durur, elde gezdirilmez
çok mu sert tepki verdi bilmiyorum ama altında yatan mantık haksız değil.
Şeyde olabilir içinden o kadar kırgın ki ona ve bunalmis ki her hareketi batıyor ve rahatsz ediyor. Araları iyi olsa bağırma kıza hayatım bilmiyor der geçer ama biz kadınlar içten kırılınca her hareketi bı darbe olarak alıyoruz kap doludiğer anlattıklarından bağımsız olarak söylüyorum
çocuğa gereksiz yere gürültü yapmamak gerektiğini uygun bir şekilde öğretmek lazım
kumbara bir oyuncak değildir dediği gibi içine para atılır ve bir köşede durur, elde gezdirilmez
Sadece tartışma sonrası söylüyor. Normal zamanda söylediğimde benim hatalarımı söyler sende böylesin sende şöylesin diyeHem narsist hem manipülatif biri esiniz.Kendini düzeltme söylemleri sadece tartısma sonrası mı oluyor? Normal zamanda rahatsızlıklarınızı dile getirdiginizde ne diyor?
adam nasıl tepki verdi bağırdı mı sesini mi yükseltti bu kısmı bilmiyoruzÇocuk bu. Yetişkin bir birey gibi düşünemez.
Madem bu hatalı bir davranış ki bence değil sakin bir şekilde çocuğa açıklaması gerekir.
Çocuk bu, sevincini daha coşkulu ve heyecanlı ifade edebilir.
Sevincini kursağında bırakmakta nedir?
bence deŞeyde olabilir içinden o kadar kırgın ki ona ve bunalmis ki her hareketi batıyor ve rahatsz ediyor. Araları iyi olsa bağırma kıza hayatım bilmiyor der geçer ama biz kadınlar içten kırılınca her hareketi bı darbe olarak alıyoruz kap dolu
Konu sahibi kıza kizdigini belirtmiş. Alçak yada yüksek sesle ne fark eder?adam nasıl tepki verdi bağırdı mı sesini mi yükseltti bu kısmı bilmiyoruz
Değişim vaatleri kalıcı olmuyorsa bosanmayı düsünmeden önce ben bi aile terapistiyle yol alabilip alamayacağimizi görmek isterdim acıkcası.Sizi strese sokuyorsa,özgüven kaybı olusturup sürekli baskılayıcı davranıyor,en azından düzelmezse bosanmadan önce terapist destegi de denedik demis olursunuz.Sadece tartışma sonrası söylüyor. Normal zamanda söylediğimde benim hatalarımı söyler sende böylesin sende şöylesin diye
kızabilir.Komi s
Konu sahibi kıza kizdigini belirtmiş. Alçak yada yüksek sesle ne fark eder?
Uygun bir dille anlatsa kızım anlayacak zaten ama o aldığı kumbarayı elinden çekip masanın üstüne vura vura bağırıp kızmayı tercih etti. Normal bir şekilde değil yani. Ve bu olay kumbarayı verdikten sadece 10 dk sonra oldu. Ne sevinebildi ne de eline alabildi bir daha. Çocuk bundan ndiğer anlattıklarından bağımsız olarak söylüyorum
Evet ben yumuşak başlıyım beni bile delirtiyor artık. Tabi ki de belli ediyorum rahatsızlığımı anlıyor görüyor ama buna bile hakkım yok bir de ayrıca trip atıyorum, susuyorum diye tartışma çıkarıyor. İstiyor ki her şey onun istediği gibi olsun ben sadece kabul edeyim ve kesinlikle suratım asılmasın.Hem narsist hemde manipülasyon yapan bir eş. Allah yardımcın olsun ama boşan kelimesi kolay yaşamasi zor bir kelime. Anladığım kadarıyla yumuşak baslisiniz ve sonunda konu kapansın diye tm diyorsunuz her kavgada. Bunu oda fark ettiği için her seferinde egosunu sizde gösteriyor. Çok bunalmakta son derece haklısınız ama bunu içinizde mi yaşıyorsunuz yani bu durumu eşinize belli ediyor musunuz? Bağları tamamen koparmadan önce bence bunu açık açık gösterin rahatsız oluyorum diyin gerekirse abartılı kavga edin çünkü erkekler sustuklarimizi görmez ama ses çıkarınca belki hareketlerini degistirebilir
anladım, agresif bir yapısı var sanırım. böyle biriyle hayat geçirmek zor.Uygun bir dille anlatsa kızım anlayacak zaten ama o aldığı kumbarayı elinden çekip masanın üstüne vura vura bağırıp kızmayı tercih etti. Normal bir şekilde değil yani. Ve bu olay kumbarayı verdikten sadece 10 dk sonra oldu. Ne sevinebildi ne de eline alabildi bir daha. Çocuk bundan n
Evet bu durumda var çok kırgın ve üzgünüm üstelik ne kızım hakediyor bu durumu ne de ben. Sürekli aynı şeyleri yaşamak yoruyorŞeyde olabilir içinden o kadar kırgın ki ona ve bunalmis ki her hareketi batıyor ve rahatsz ediyor. Araları iyi olsa bağırma kıza hayatım bilmiyor der geçer ama biz kadınlar içten kırılınca her hareketi bı darbe olarak alıyoruz kap dolu
Belli ki eşinizin tepkileri agresif.davranis bozukluğu var şiddete eğilimli biri mi kendisiEvet bu durumda var çok kırgın ve üzgünüm üstelik ne kızım hakediyor bu durumu ne de ben. Sürekli aynı şeyleri yaşamak yoruyor