slm olsun güzeller güzeli çerkes hanımlarıa.s.a.s.a.s.
iyi geceler cerkez sultanlar nasilsiniz ben gelemeyeli yeni sultanlar gelmis hepiniz hosgeldiniz
teşekküredrim iyiolmaya uraşıyorum siz nasılsınız inşallah iyisinizdir bildim kadarıyla denizli çok sıcak aman dikkat edin
Canim iyi geceler burdayim ama pc ye zaman ayiramiyorum bu aralar oglum cok hastaydi.hastane falan ugrastirdi baya simdi iyi cok sükür biraz düzene girdi .arkadaşım ya sen nerelerdesin.bende kayboldu çerkezim dedim.tatile gelmiyormusun:1hug:
çerkez güzelleri görüşmeyeli nasılsınız bakalım... ben kısacıkta olsa tatilimi yapıp geldim,darısı başınıza.bu arada yeni adige kardeşlerim katılmış çok sevindim.haydeç ablam,denef bacım inşallah iyisinizdr,haaa bu arada sıcaktan şikayet etmeyin akdeniz yanıyor,kavruluyoruz burda iyiki denizimiz var yoksa halimiz haraptı vallahi... görüşürüz...
Canim iyi geceler burdayim ama pc ye zaman ayiramiyorum bu aralar oglum cok hastaydi.hastane falan ugrastirdi baya simdi iyi cok sükür biraz düzene girdi .
Allah nasip ederse 1 agustosda yola cikmayi düsünüyoruz.Annem ameliyat olacak onun icin kesin geliyorum bir aksilik olmazsa sana da gelirim insallah görüsmek üzere canim kendine iyi bak
çerkez güzelleri görüşmeyeli nasılsınız bakalım... ben kısacıkta olsa tatilimi yapıp geldim,darısı başınıza.bu arada yeni adige kardeşlerim katılmış çok sevindim.haydeç ablam,denef bacım inşallah iyisinizdr,haaa bu arada sıcaktan şikayet etmeyin akdeniz yanıyor,kavruluyoruz burda iyiki denizimiz var yoksa halimiz haraptı vallahi... görüşürüz...
Canim ilgin icin tesekkürler, yeni birsey degil 6 seneden beri oglum böbreklerinden hasta hastaligi tekrarladi kortizon tedavisi oldu simdi iyi,annemde kalp kapaklarindan ameliyat olacak hayirlisi insallahcanım benim geçmiş olsun oğlunun nesi vardı şimdi iyidir inşallah.annen neden ameliyat oluyor.bekliyorum seni ve aileni ağırlamaktan çok mutlu olurum inan sevgiler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?