valla kusura bakmayın ben pek vakitsiz uğruyorum siteye kimseler olmuyor haliyle,haydeç ablam seni çok seviyorum hemen hemen her msj ını okumaya çalışıyorum,burada bazı sorunlarını yazmaya cesaret edebilenler gibi edemeyenlerde var,bunlardan biride benim, bizler boğazımızıda kesseler eşlerimiz hakkında asla büyüklere dert yanmayız.yazan ark. arasında ortak problemlerimiz olunca seninde iki satır yorumun varmı diye bakıyorum,sanki bana doğru yol gösterecekmişsin gibi geliyor,ellerin dert görmesin sevgiyle kal... denef senide seviyorum, okuyorum sevgilerle... avatarın elbruz gözümden kaçmadı bu arada sanada bu yakışırdı zaten, yeğeninin ellerine sağlık öpüyorum
gördüğüm kadarıyla bir sürü çerkez ama buraya kimse uğramıyo..nedense..
işte biz çerkezler böyle acayipiz birbirimizi bulunca deli oluruz sonra selam vermeyiz..Kötü Kazen
valla kusura bakmayın ben pek vakitsiz uğruyorum siteye kimseler olmuyor haliyle,haydeç ablam seni çok seviyorum hemen hemen her msj ını okumaya çalışıyorum,burada bazı sorunlarını yazmaya cesaret edebilenler gibi edemeyenlerde var,bunlardan biride benim, bizler boğazımızıda kesseler eşlerimiz hakkında asla büyüklere dert yanmayız.yazan ark. arasında ortak problemlerimiz olunca seninde iki satır yorumun varmı diye bakıyorum,sanki bana doğru yol gösterecekmişsin gibi geliyor,ellerin dert görmesin sevgiyle kal... denef senide seviyorum, okuyorum sevgilerle... avatarın elbruz gözümden kaçmadı bu arada sanada bu yakışırdı zaten, yeğeninin ellerine sağlık öpüyorum
canım benim teşekkür ederim. sevgi karşılıklı olur. ya burda sıkma ya gere yok kendini. rahat ol . bir nevide doğru söylüyorsun bizler ne olursa olsun durumumuzdan şikayet etmeyen asil çerkez hanımlarıyız. denefin yeğenide benim kızım oluyor canım..:1hug:
slm kızlar bende anne tarafından adigeyim.abzahız aslen samsunluyum ama ist oturuyorum
akıllı ve asil olmayan çerkez kızlarını ben daha görmedim.çerkez adamlarında var bi anormallik, ama ben 17 sene oldu evleneli daha çözemedimmmm.çözen varsa bana biri anlatsın...kafamçokkarıştı
valla bu sözler beni korkuttu çözümsüzmü hepsimi öyle çerkes adamlarının cidden korktum :bbo: kzılarıda öyle övdünüzki kendimi garip hissettim ben çerkes değilimki :çok üzgünüm:
canım benim korkma hepsi bir değil. sen memnun olmamış olsan zaten kabul etmezdin değilmi. seninki istisna olabilira.s.
yok canım siz burdasınız ya bana yeter ...a.syok ya öyle deme adige. bizler buranın sabit üyeleriyiz bak yanlızmı hissettin burda kendinia.s.
haydeç ablam ne var bi bacınızda ben olsam.denef 'im allah iş açıklığı versin inşallah,ben çok iyiyim sizlerinde iyi olmasını yürekten diliyorum.bu arada kuzenimin ağus. 10 unda düğünü var şimdiden heyecanlanıyorum gerçi bize yine balkondan bakmak düşüyor,bakacam eski kaşenlerim iyi oynuyorlarmı,sizleride beklerim göksuna davetlimsiniz.kendinize iyi bakın öppptüüüümmm...
evet haklısın canımda aynı evi apylaşıp yaşayınca daha farklı şeyleri çıkarsa ortaya diye.. ama yok yok güzel düşünmek lazım öyle değildir :) bu arada ben epey bi bilgi edinmeye başladım çerkesler hakkında :) iyi ediyorumdur inşallah a.s
valla bu sözler beni korkuttu çözümsüzmü hepsimi öyle çerkes adamlarının cidden korktum :bbo: kzılarıda öyle övdünüzki kendimi garip hissettim ben çerkes değilimki :çok üzgünüm:
haydeç ablam ne var bi bacınızda ben olsam.denef 'im allah iş açıklığı versin inşallah,ben çok iyiyim sizlerinde iyi olmasını yürekten diliyorum.bu arada kuzenimin ağus. 10 unda düğünü var şimdiden heyecanlanıyorum gerçi bize yine balkondan bakmak düşüyor,bakacam eski kaşenlerim iyi oynuyorlarmı,sizleride beklerim göksuna davetlimsiniz.kendinize iyi bakın öppptüüüümmm...
senağlama bane bane bende ablanız olmak isterim :1hug: yahu ne işle uğraşıyorsunuz anlamadım gitti yoğunuz deyip duruyorsunuz söyleyinde yardıma gelelim çok acıdım gamyoncuiremsu
bende wubıh berzeg sülalesindenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?