- 11 Şubat 2010
- 155
- 1
evet o sacda yapılan hamuru çok severim gerçekten...a.solur tatlım öğretirim...sen iste yeterki.velibakta patatesli hamur sacda yapılan incecikkkk
diğeride suda haşlanıyor ondad patates bazende et konulup saç örgüsü şeklinde kapatılıyor.
gerçekten çokkkk güzel yemeklerimiz var zmanım olursa yemekler topiğine yapıp koyarım....
selam canım hoşgeldin...a.s.merhaba kızlar bende çerkezim yani babam ve dedem çerkez çerkez köyünde büyüdüm ankaralıyım ama ne dilini nede yemeklerini bilmiyorum.
bi tokatlı çerkez dahakaydirigubbakcemile2
olsun tokatta olman yeter:)
selam herkese
bir kaç gündür bu sitedeyim cerkeslerle ilgili birşeyler varmı diye bakarkn başlık karşıma cıktı :) sevindim
annem abhaz zapşıpha sülalesinden babam abzeh gute sülalesindn aslen balıkesirliyim istanbulda yaşıyorum bu arada yeni evliyimeşimde şapsığ yozgattan :):
arkadaşım hoşgeldin.öncelikle mutluluklar diliyorum inşallah herşey gönlünüzce olur.burada çerkezlerin buluşma sayfasında yeni dostler görmek çok güzel
VALLA PEK KIYMETLİ OLDUĞUM SÖYLENEMEZ SONRADAN KIYMETLENDİM DESEK DAHA DOĞRU OLUR =)) sisler sohpet ettikçe bende örf adetleri göreceğim =)