inşallah o da olur canım!:teselli:
istanbulda mı okudun?
sanırım orda yaşıyorsun!
kızım üçbuçuk yaşında adı emel!gamyoncuiremsu
ayrıca çokkk yaramaz!hihoyyyt
ben de kpss için çalışmak istiyorum ama çocukla çok zor oluyo!
eşimde akademisyen olunca daha da zor oluyo!
çünkü eşim hep çalışıyo!:a015:
kolay gelsin!a.scanım ben derse geçiyorum, görüşürüz sonra muhabbete yidevam ederis.
opuyorumnanaktan
selam kızlar.
derinim ,,shewallim nasılsınız... ay yaramaz olsaydı da ALLAH banada evlat nasip edeydi...mafoldumbenmafoldumben
iyi akşamlar canlar!opuyorumnanaktanSelam kızlaaar.Bugün 5de vizelerden kurtulmuş olarak dönücem evimeekaydirigubbakcemile2 Ally nirelerdesin?Ben gelice sen yoksun sen gelince ben yokum bi buluşamadık bacımkaydirigubbakcemile3
bu arada denefcim Allahm inşallah hayırlısyla sana da nasip eder bi evlat,bozma moralini.:1hug:
selam kızlar.
derinim ,,shewallim nasılsınız... ay yaramaz olsaydı da ALLAH banada evlat nasip edeydi...mafoldumbenmafoldumben
Selam kızlaaar.Bugün 5de vizelerden kurtulmuş olarak dönücem evimeekaydirigubbakcemile2 Ally nirelerdesin?Ben gelice sen yoksun sen gelince ben yokum bi buluşamadık bacımkaydirigubbakcemile3
bu arada denefcim Allahm inşallah hayırlısyla sana da nasip eder bi evlat,bozma moralini.:1hug:
iyi akşamlar canlar!opuyorumnanaktan
denefim ben iyiyim bildiğin gibi!
bugün biraz sinirlerimiz bozuldu ama neyseki geçti!a.s
inşallah denefim Allah sana da hayırlı bir evlat nasip eder!:Saruboceq:
nazcığım vizelerin bitmiş inşallah hepsi iyi geçmiştir canım benim!:1hug:
eşimin öğrencileri de bugün valizleri toplamış evlerine gidiyorlardı!
parlayanyıldızım çok farklı ermeni ve çerkez ama sen ne olursan ol gel boşver!:1hug:derincim bizde ermenilik var, kafkasya bölgesinden gelenlere cerkez deniliyor ya arastirdim ermenistan kafkasya bölgesindeymis yani anneme sordum bizde mi cerkez oluyoruz o da yok ne alaka dedi simdi bilmiyorum yani o yüzden sordum cerkezler daha iyi bilirdiye :S bilmem anlatabildimmi kafamçokkarıştı
hayir yok!!! cerkezmisiniz?kafkasya ülkeleri arasinda Ermenistan da var mi???????? CADIARZU
gel canımcım!nerdensin?neler yaparsın anlat tanışalım!a.stesekkürler derincim gelirim ben arada)
sanada tesekkürler aciklaman icin piacim cok sagol :)
pia seninlede tanışmamıştık değil mi?selam derin