Tamam ama bunu bir eşine sor istersenBebem işe yaradı sonundaBen hiç boş kalmayayım habire doğurayım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ama bunu bir eşine sor istersenBebem işe yaradı sonundaBen hiç boş kalmayayım habire doğurayım
![]()
evet o da bendimAyy o da sendin demiYeni kuralı duydun adresimi özelden yazıyorum
![]()
Eş dedin hevesim kaçtıTamam ama bunu bir eşine sor istersen![]()
İstanbul a mı taşınsan acabaevet o da bendimbekliyorum olmadı kargo var veririz götürür
![]()
Ondan eminim zaten cok tatlisiniz
Geçen de sen böyle yazınca kaç gün havasını attım Nevoşlara ben tatlıyım siz değilsiniz diyeOndan eminim zaten cok tatlisiniz
![]()
Ahahah ama doğru yaaani yine hava atabilirsin, tesekkur ederimGeçen de sen böyle yazınca kaç gün havasını attım Nevoşlara ben tatlıyım siz değilsiniz diye
Çok teşekkür ederim o senin tatlılığın![]()
Tesekkurler barbimYaaa çook severim ellerine sağlık
Evde un bitti olsa valla şuan yapcaktımTesekkurler barbim![]()
Bizde genelde kürze ve psihalive diyoruz ama tum isimlerini yaziyim dedimAyy biz buna hingel deriz.
Üçgen kapatırız.Olsa da yesek
Ellerinize sağlık.![]()
Neyse yarin yapiverirsin cikiletamEvde un bitti olsa valla şuan yapcaktım
Senin cunyirinin dokturmesi lazim cunkuuu senin oldugu icin sana benziyorumBenim Cunyır gene döktürmüş,her zamanki gibi
![]()
Kurabiye börek çörek poğaça yap yap bittii. Adam şok geçirdi ve 10 gün un almıcam dayan dediNeyse yarin yapiverirsin cikiletam
Kurabiye yapmaktan un dayanmiyor dimi![]()
Anladım cunyırım miniğimmSenin cunyirinin dokturmesi lazim cunkuuu senin oldugu icin sana benziyorum
Tam diyemedim simdi ama sen anladin beni![]()
Oy sarmasma yapalim ac kollariniAnladım cunyırım miniğimm![]()