- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
Kız doğruları söylüyor, girme aramıza NevoşHavaya sokmayın sonra bize hava yapıyor
ay o kadar beğendin mi balım çok sevindimNerdesin söyle hemen geleyim muhteşem görünüyooellerine sağlık
Mutlaka deneyip paylaşıcam seninleay o kadar beğendin mi balım çok sevindimteşekkür ederim keşke ikram edebilsem
Tesekkur ederim :)Ellerinize sağlık. İsim için kavga olmasın diye tüm isimler yazılmış.
Tamam canim benim bekliyorum :) ❤Mutlaka deneyip paylaşıcam seninle♥
metez de deriz onu yazmamışımMetez ,haluj,haliözük falanda diyoruz biz tarifiniz birebir ayni değil bizde hamuru için un ,tuz,su sadece icine patetes kirmizi toz biber le birlikte salca yok sogan yok şekil ayni çok lezzetli olur gerçekten ellerine sağlik oylari ne zamn verebiliyoruz.Yarismada bol şans diliyorumAzra910
Rica ederim sadece bu paylasimi beğenmek yetiyor mu oy vermek için pek bi bilgim yokta :)metez de deriz onu yazmamışımNevreste den rica ederim ekleyebilirse :) bizde genellikle kürze ve psihalive deriz
çok teşekkür ederim oylama 22 martta başlıyor herkese bildiri gidiyor başladığında :)
Rica ederim sadece bu paylasimi beğenmek yetiyor mu oy vermek için pek bi bilgim yokta :)
teşekkür ederim canım seninde eline sağlık :)Ellerine sağlık. . Bi kere katıldım çok eğlenceli imiş.tekrar katıldım. Gel sende benim tarife bakilk defa yapıyorum. Mantı çok yaptığım için zor olmadı..
Bende hiç karşılaşmadımsevmeyen yoktur heralde nanam
sen napcennn geç kalma hızlı başladıkBende hiç karşılaşmadım
Tamam tatlim bol şans karnim zil çaliyor sayende itiraf etmeliyim ki sevdiğim yemeklere dayanamiyorum yapsam olmaz şu saatte yürümekde gerekiyor çok şişiriyor beni yedikçe yiyorum durduramiyorum kendimi metezde :)
hayır şimdi 22 martta anket açılacak ordan herkes istediği tarife oy verecek :) anket yine bu bölümde açılıyor yemekteyiz bölümünde
hayır onu hiç bilmiyorum canım Çerkes yemegi miymişAzra910 çerkez mutfağı diye duymuştum. Cilgidiş yemeğini biliyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?