M miumao Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 4.101 5.159 158 3 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #81 honey bunch .!.: Sanırım kendim denemeden bilemeyecegim Aldım randevu :) Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun :) Burası veya değil, inşallah içinize sinen bir doktor ve hastane bulursunuz.
honey bunch .!.: Sanırım kendim denemeden bilemeyecegim Aldım randevu :) Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun :) Burası veya değil, inşallah içinize sinen bir doktor ve hastane bulursunuz.
H honey bunch Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 13.813 23.024 348 3 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #82 miumao .!.: Hadi hayırlısı olsun :) Burası veya değil, inşallah içinize sinen bir doktor ve hastane bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim inşallah memnun kalırımda değiştirmem :)
miumao .!.: Hadi hayırlısı olsun :) Burası veya değil, inşallah içinize sinen bir doktor ve hastane bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim inşallah memnun kalırımda değiştirmem :)
M mrvddm Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2018 3 5 1 33 8 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #83 Güncel sezaryan ücretini bilen var mı?
T timothy1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 12 8 86 İstanbul 28 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #84 mrvddm .!.: Güncel sezaryan ücretini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 20 gun once dogum yaptim, epiduralli zorunlu sezeryan 4.500 T . Genel anestezi ile daha uyguna geliyor
mrvddm .!.: Güncel sezaryan ücretini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 20 gun once dogum yaptim, epiduralli zorunlu sezeryan 4.500 T . Genel anestezi ile daha uyguna geliyor
conicik Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2018 155 252 33 41 1 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #85 timothy1 .!.: 20 gun once dogum yaptim, epiduralli zorunlu sezeryan 4.500 T . Genel anestezi ile daha uyguna geliyor Genişletmek için tıkla... Merhaba, evladınızı kucağınıza almışsınız hayırlı olsun gözünüz aydın. Central Hospital'da hangi doktora gittiniz ve ilgisi takibi doğumdaki yaklaşımı nasıldı? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
timothy1 .!.: 20 gun once dogum yaptim, epiduralli zorunlu sezeryan 4.500 T . Genel anestezi ile daha uyguna geliyor Genişletmek için tıkla... Merhaba, evladınızı kucağınıza almışsınız hayırlı olsun gözünüz aydın. Central Hospital'da hangi doktora gittiniz ve ilgisi takibi doğumdaki yaklaşımı nasıldı? bilgi verebilirseniz çok sevinirim.