- 22 Temmuz 2015
- 175
- 66
- 98
- 40
Canım çookk geçmiş olsun , Rabbim bidaha yaşatmasın , . Bende o hastaneye gidiyorum gerçekden şaşırdım okuyunca. başka bi doktora gidiyorum ancak kendi doktorum olmadığı bigün Cengizhanbeye muayene oldum oldukça ilgiliydi , çok memnun ayrıldım. İlerleyen haftalarda kanamalarım olmuştu ve yine nöbetçi hangi doktor varsa sanırım Levent Bey vardı o doktoru kapıda sırasını beklerken ,, Cengizhan beyin mesai saati dolmuş olmasına rağmen, kilitlediği odasını sırf bana bakmak için geri açıp kontrollerimi kendisi yapmıştı o iyliğini hiç unutmam. İçimi rahatlatmıştı bilgilendirmişti eşimin ve benim hersordupmuza ilgiyle eğilmişti sorular saçma bile olsa ,, dediğim gibi çok şaşırdım . Gebeliğn boyunca her kontroldemi ilgisizdi? Görüntü alamayınca cihazı fırlatırgibi attı demişsinya yani tüm takipler boyunca bu tavırdamıydı doktorbey?Ben yorumlara bakınca acaba gerçekten doğru doktor mu diye düşündüm açıkçası. İstanbul Kozyatağı Central hoapitsl da kendisine muayene oluyordum. EGO'su tavan insanın yüzüne bakmaz. 5 dk da bakar soru sormanızı istemez , sorulan sorulara cevap vermez verse de tersleyerek verir. Hamileliğimde çok gazım vardı bu sebeple ultrasonda iyi göremedi bebeği ve ultrason cihazının elle tutulan kısmını resmen fırlattı ve başka zaman gel dedi. Ayrıca tansiyonumu hiç bir muayene de dikkate almadı ve preeklampsi geçirdim bebeğimi kaybettim. Devlet hastenesine acilen kaldırılmıştım O psikoloji ile orada sezeryan olmak istemedim.oradaki (devlet hastanesindeki ) doktor Cengizhan kolatayı aradı ve ve Cengizhan kolata'nın cevabı bi gelin muayene edelim oldu ve başından savdı. Muayene edilecek bir durumum yoktu çünkü bebeğimi kaybetmiştim ve bunu da kendisine telefonda söylemişlerdi. Özetle insani duygularını yitirmiş bir kişi kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!!!
Evet kendisine gittiğim muayenelerde tavırları hep böyleydiCanım çookk geçmiş olsun , Rabbim bidaha yaşatmasın , . Bende o hastaneye gidiyorum gerçekden şaşırdım okuyunca. başka bi doktora gidiyorum ancak kendi doktorum olmadığı bigün Cengizhanbeye muayene oldum oldukça ilgiliydi , çok memnun ayrıldım. İlerleyen haftalarda kanamalarım olmuştu ve yine nöbetçi hangi doktor varsa sanırım Levent Bey vardı o doktoru kapıda sırasını beklerken ,, Cengizhan beyin mesai saati dolmuş olmasına rağmen, kilitlediği odasını sırf bana bakmak için geri açıp kontrollerimi kendisi yapmıştı o iyliğini hiç unutmam. İçimi rahatlatmıştı bilgilendirmişti eşimin ve benim hersordupmuza ilgiyle eğilmişti sorular saçma bile olsa ,, dediğim gibi çok şaşırdım . Gebeliğn boyunca her kontroldemi ilgisizdi? Görüntü alamayınca cihazı fırlatırgibi attı demişsinya yani tüm takipler boyunca bu tavırdamıydı doktorbey?
Canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün minnoş. Doğum katının dolu olması kimsenin istemiceği bişey gerçekten şanssızlık, ama cerrahi katına almaları nekadar mantıklı orası sorgulanabilir, birde değinmek istediğim şey şu stajyer mevsuzu. Hasta haklarında stajyer hemşirenin damaryolu açması yada iğne yapmasını kabul etmeme die bişey var ,yani baştan ben stajyer hemşire istemiyorum deme hakkınız var.Mecbur değilsiniz bunu çoğu kişi bilmiyo .mutlaka orda başhemşire olur ve gelir o ilgilenir sizinle. Kürtajımda bi hemşirenin taleplerimi dikkate almafığnı farkettim , ve gereken yere hemen rahatsızlığmı ilettim anında hemşirem değişti ve çıkış yapana kadar ekstra hassasiyetle yaklaştılar.Centra Hospitalde oldum kürtajımı bende.İlk dogumumu 4 yıl önce Başak hanım da yaptım . Hastaneden ve doktorumdan çok memnun kalınca ikinci dogumumu da orada yapmaya karar verdim. Başak hanım inanılmaz ilgili ve her zaman bir telefon uzaklığında oldu. Hastaneye gelince maalesef hayal kırıklığı yaşadım. Doğum katındaki odaları dolu olunca genel cerrahi katina yatırdilar. Her türlü hasta vardı katta. Hemşirelerinçoğu yeni mezundu, üzerimizde resmen deney yaptılar. Bir damar yolu açmak için kaç tane yeri deldiler. Çocuğum doymadi aç kaldı, aşırı kilo kaybı yaşadı ve sarılık oldu. Çocuk doktoruna kontrole götürdük, sarılığı yok dedi. Oysa çok belli. Sağlık ocağında dediler sarılık. Kesinlikle hastaneyi tavsiye etmiyorum
Başka zaman olsa 6.kati açın diye ısrar ederdim. Karşımdaki odadaki adam sürekli öksürüyordu ama o an düşünemiyorum. Sabah 7.30 da gittim yatisim yapıldı ve ilk beni ameliyata aldılar. Biran önce olsun bitsin diye bakıyorsun. Sonra Dr.uma ilettim. Dün de hastaneden aradılar müşteri memnuniyeti için, herşeyi söyledim. Şikayette bulundum.size de çok geçmiş olsunCanım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün minnoş. Doğum katının dolu olması kimsenin istemiceği bişey gerçekten şanssızlık, ama cerrahi katına almaları nekadar mantıklı orası sorgulanabilir, birde değinmek istediğim şey şu stajyer mevsuzu. Hasta haklarında stajyer hemşirenin damaryolu açması yada iğne yapmasını kabul etmeme die bişey var ,yani baştan ben stajyer hemşire istemiyorum deme hakkınız var.Mecbur değilsiniz bunu çoğu kişi bilmiyo .mutlaka orda başhemşire olur ve gelir o ilgilenir sizinle. Kürtajımda bi hemşirenin taleplerimi dikkate almafığnı farkettim , ve gereken yere hemen rahatsızlığmı ilettim anında hemşirem değişti ve çıkış yapana kadar ekstra hassasiyetle yaklaştılar.Centra Hospitalde oldum kürtajımı bende.
İyi yapmışsın canım söylemek lazım kötü muamele görmemek için geliyoruz özele sonuçtaBaşka zaman olsa 6.kati açın diye ısrar ederdim. Karşımdaki odadaki adam sürekli öksürüyordu ama o an düşünemiyorum. Sabah 7.30 da gittim yatisim yapıldı ve ilk beni ameliyata aldılar. Biran önce olsun bitsin diye bakıyorsun. Sonra Dr.uma ilettim. Dün de hastaneden aradılar müşteri memnuniyeti için, herşeyi söyledim. Şikayette bulundum.size de çok geçmiş olsun
Ben çok memnunum isteklerimi önceliklerimi gözardı etmez , sorularımı ilgiyle ve sabırla cevaplar , insallah en yakın zamanda hamile kalırsın gebelik takibinden memnunum benMerhaba
Bende Cetin coma gidiyorum uzunca birsuredir.Biraz sessiz sakin bi doktor. Henuz gebe degilim kalabilmek icin gidiyorum. Cetin bey konusunda cok fazla yorum yok bende aksamlari nobetci olsugu icin tercih ediyorum. Giden memnun olan olmayanlariniz var mi acaba
Ben ikinci doğumumu da orada yaptım. Nisan ayında. Doktorum Cengizhan Kolata idi iki doğumumda da. İkisinde de hem doktorumdan hem hastaneden çok memnun kaldım.konu eski ama bu hastanede güncel dönemde muayne olan yada doktoru olup memnun kalan var mı
Kimisi cok memnun kimisi hiç değil anlamadım cok arada kaldımBen ikinci doğumumu da orada yaptım. Nisan ayında. Doktorum Cengizhan Kolata idi iki doğumumda da. İkisinde de hem doktorumdan hem hastaneden çok memnun kaldım.
Yani herkesin tecrübesi sonuçta. Ben mesela kadın doğum servisinden çok memnun kaldım ama çocuk servisinin önünden dahi geçmem. Kendi doktorumdan çok memnunum ama başla doktorları ve ekiplerini bilemem.Kimisi cok memnun kimisi hiç değil anlamadım cok arada kaldım
Sanırım kendim denemeden bilemeyecegimYani herkesin tecrübesi sonuçta. Ben mesela kadın doğum servisinden çok memnun kaldım ama çocuk servisinin önünden dahi geçmem. Kendi doktorumdan çok memnunum ama başla doktorları ve ekiplerini bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?