Ben gidiyorum. Sgkli muayene ucreti 90 tl olmasi lazim. Dogum ucretide gecen carsamba gorustum sgk uzerinden normal dogum 1600 sezeryan 2050 tlymis.hastanenin muayene ücretleri * normal doğum ve sezeryan fiyatları nedir?
son zamanlar giden arkadaş varsa bilgi verebilirmi?
Ben gidiyorum. Sgkli muayene ucreti 90 tl olmasi lazim. Dogum ucretide gecen carsamba gorustum sgk uzerinden normal dogum 1600 sezeryan 2050 tlymis.
doğuma çok az kalmış görünüyor imzanızda, belki de doğum olmuştur :) hayırlı olsun eğer olduysa. süreciniz nasıl geçti hangi doktotra gittiniz Aslıyla mı devam ettiniz. ben de kendi hastanemi değiştirmek istiyorum. centrala gideceğim.Çook teşekkür ederim. İçim rahattı ama ilerisini düşünüyodum şimdi dahada rahatladım. Sizede hayırlı olsun. Rabbim en kötü gününüzün böyle olmasını nasip etsin.
Merhaba daha dogurmadim. Asli hanimla malesef devam edemedim cunku ayri muayenehane acti ve ozel sigortam dogum ucretini karsilamiyordoğuma çok az kalmış görünüyor imzanızda, belki de doğum olmuştur :) hayırlı olsun eğer olduysa. süreciniz nasıl geçti hangi doktotra gittiniz Aslıyla mı devam ettiniz. ben de kendi hastanemi değiştirmek istiyorum. centrala gideceğim.
ben de Başak hanımı çok duydum Aslıyı da duymuştum ama o yokmuş demek artık. Cengzihan beyi de çok övdüler. son 4 ay kaldı yaklaşık, insan tedirgin oluyor değiştirince. Hastaneden emin gibiyim henüz hiç görmedim ama birkaç arkadaşım orada doğum yaptılar. Normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum ama kararsızım tabiki. daha yeni başladım araştırmaya. senin çok az kalmış ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah :)Merhaba daha dogurmadim. Asli hanimla malesef devam edemedim cunku ayri muayenehane acti ve ozel sigortam dogum ucretini karsilamiyorama hastanede kalsaydi asla ve asla baska bi doktora gitmezdim. Asli hanimdan daha iyi bi doktor olcagini kesinlikle dusunmuyorum. Hastane olarak cok fazla memnuniyet oldugundan yine centrala gidiyorum ordada figen hanim var onu tercih ettim. Yine arastirmalarim sonucunda. Memnunum kendisinden bi problem yok iyi bi hekim belli. Onun haricinde fatma hanimdan cok memnun herkes. Baska bi hastane dusunurseniz ablamda maltepede fatih univ. Hastanesinde gulcin demirdoven diye bi doktor var. Asli hanima ikame olarak tercih edilebilir. O da yine hekimligiyle cok iyi bilinen bi doktor.fakat ben ozel sigortamin anlasmasi geregi centrala devam ediyorum. Figen hanim yada gulcin hanimi tercih edebilirsiniz. Ozel muayenehaneye gitme imkaniniz varsa asli hanimdan sasmayin kesinlikle.
Evey cok az kaldi:) suan 39 .haftadayim ve figen hanim bi kez dahi seseryanin lafini etmedi. Normal dogum icin hersey saglikli ilerlerse beklicez modunda hep. Ki ben suni sancidan korkuyorum dememe ragmen seseryani secenek sunmadi. Emin ol sezeryanci bi doktor olsa bu haftaya coktan alirdi. Cengizhan bey ewet duydum bende iyi oldugunu. Basak hn.a da arkadasim gidiyo bi sknti yok. Hastane konusuna gelince bence tereddut etme cunku bi kisiden dahi olumsuz bisey duymadim.ben de Başak hanımı çok duydum Aslıyı da duymuştum ama o yokmuş demek artık. Cengzihan beyi de çok övdüler. son 4 ay kaldı yaklaşık, insan tedirgin oluyor değiştirince. Hastaneden emin gibiyim henüz hiç görmedim ama birkaç arkadaşım orada doğum yaptılar. Normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum ama kararsızım tabiki. daha yeni başladım araştırmaya. senin çok az kalmış ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah :)
evet ben de central de kararlıyım. Başak hn eğer olmazsa Figen hanıma gideyim. hepimizin istediği gibi güveneceğim, sorularıma sakin sakin yanıt verecek bir doktor. :) centralin fiyatları da makul. ben kadıköy şifada 8 binden aşağı çıkamam kesin.Evey cok az kaldi:) suan 39 .haftadayim ve figen hanim bi kez dahi seseryanin lafini etmedi. Normal dogum icin hersey saglikli ilerlerse beklicez modunda hep. Ki ben suni sancidan korkuyorum dememe ragmen seseryani secenek sunmadi. Emin ol sezeryanci bi doktor olsa bu haftaya coktan alirdi. Cengizhan bey ewet duydum bende iyi oldugunu. Basak hn.a da arkadasim gidiyo bi sknti yok. Hastane konusuna gelince bence tereddut etme cunku bi kisiden dahi olumsuz bisey duymadim.
Ben Bülent beyi çook severim, hamilelikten önce ona gidiyordum. ama muayene saatleri çok zor gidiyoruz geceye kadar bekliyoruz. bir de ben normal doğum istiyorum o sezeryana yönlendiriyor onun için çok istesem de gitmedim ona.Arkadaslar central hospital ile anlasmali Bulent Kars i denemenizi oneririm. Gulen tip merkezinde muayenehanesi, ama dogumlari centralda yaptiriyor. Centralin doktorlarindan daha iyi. O kadar ilgili ki gecenin bir yarisi bile olsa bir sorun oldugunda ulasabiliyorsunuz ve acile gitseniz bile gecenin bir yarisi ilgileniyor sizinle.
Slm.ben de 20 gün önce central de bülent beyin hastasi olarak sezeryan dogum yaptim.bulent bey harika bir doktor.gebelik zehirlenmesi sebebiyle erken doğuma mecbur kaldik.bu ani rahatsizliģim cikana kadar kendisi sezeryanı dile getirmedi.ne zamanki tansiyonum 16 lara çikti o zaman anne sağlıgi diyerek sezeryande karar kıldı.ameliyatim ve sonrasi gayet rahat gecti.hastaneyi çok beğendim.hijyen,hemsirelerin ilgisi,yapilan tetkikler hersey 4 4lüktü.bülent bey gibi harika bir doktor da boyle bir hastaneyle çalışmaliydi zaten.doğum edeceklere şiddetle tavsiye ederim.Ben Bülent beyin agzindan sezeryan lafi bir kere bile duymadim bence bu konuda gunahini almayin, evet bazen çok bekleyebiliyoruz ama inanin degiyor cunku keyfi bir bekletme degil doguma yakin olan acil sancisi agrisi olan hastalar geliyor onlara sen sirani bekle diyemez o yuzden bir gun ayni seyler bizim de basimiza gelecegi icin ben bekleme konusunu çoktan aştim. Onemli olan 7/24 ulasabilecegim guven veren bir doktor olmasi.
Hayirlisi olsun Allah uzun omurler versin bebeginize. Bulent beyden cok memnunum da hastane konusunda suphelerim var. Biraz bilgi verebilir misiniz? Ne kadar odediniz doguma, dogum sonrasi yapilan tetkikler ucrete dahil edildi mi? Ben iki kere acillik oldum ikisinde de dunya kadar para odedim ki gercekten acil bir durumdu . O yuzden hastanenin politikasini hic begenmedim.Slm.ben de 20 gün önce central de bülent beyin hastasi olarak sezeryan dogum yaptim.bulent bey harika bir doktor.gebelik zehirlenmesi sebebiyle erken doğuma mecbur kaldik.bu ani rahatsizliģim cikana kadar kendisi sezeryanı dile getirmedi.ne zamanki tansiyonum 16 lara çikti o zaman anne sağlıgi diyerek sezeryande karar kıldı.ameliyatim ve sonrasi gayet rahat gecti.hastaneyi çok beğendim.hijyen,hemsirelerin ilgisi,yapilan tetkikler hersey 4 4lüktü.bülent bey gibi harika bir doktor da boyle bir hastaneyle çalışmaliydi zaten.doğum edeceklere şiddetle tavsiye ederim.
Slm.benim dogumum zorunlu sezeryandı.2750 tl verdik.yapilan tüm tetkikler ödeme icindeydi.acillik olunca nasil bi ucret politikasi uyguluyorlar bilemiyorum.ben cok memnun kaldim,verdigimiz parayi kuruşuna kadar helal ettim.Hayirlisi olsun Allah uzun omurler versin bebeginize. Bulent beyden cok memnunum da hastane konusunda suphelerim var. Biraz bilgi verebilir misiniz? Ne kadar odediniz doguma, dogum sonrasi yapilan tetkikler ucrete dahil edildi mi? Ben iki kere acillik oldum ikisinde de dunya kadar para odedim ki gercekten acil bir durumdu . O yuzden hastanenin politikasini hic begenmedim.
Canim o doktor o hastaneye yeni geldi ondan yoktur muhtemelen. Benim doktorumun yerine gelmisti ordan biliyorum. Ama hastanedeki tum doktorlardan herkes cok memnun.Central hospitalde Çetin Çom a giden yokmuuuu??
Evet yeni gelmiş canım yinede randevuları yoğun belki gidenlerden biri denk gelir burda dedim :) ikinci muaynede numarasını verdi sakin be bilgili birisi. Sen doğum yaptınmı canım?Canim o doktor o hastaneye yeni geldi ondan yoktur muhtemelen. Benim doktorumun yerine gelmisti ordan biliyorum. Ama hastanedeki tum doktorlardan herkes cok memnun.
Canim bulent beye dogum icin ne kadar odedin? Bir de sezeryani genel anestezi mi oldun yoksa epudral mi?Slm.ben de 20 gün önce central de bülent beyin hastasi olarak sezeryan dogum yaptim.bulent bey harika bir doktor.gebelik zehirlenmesi sebebiyle erken doğuma mecbur kaldik.bu ani rahatsizliģim cikana kadar kendisi sezeryanı dile getirmedi.ne zamanki tansiyonum 16 lara çikti o zaman anne sağlıgi diyerek sezeryande karar kıldı.ameliyatim ve sonrasi gayet rahat gecti.hastaneyi çok beğendim.hijyen,hemsirelerin ilgisi,yapilan tetkikler hersey 4 4lüktü.bülent bey gibi harika bir doktor da boyle bir hastaneyle çalışmaliydi zaten.doğum edeceklere şiddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?