cnm allah yardımcın olsun cok zor bir durum tabii annen bişey de die miosun ama cok haklısın bu durumda ne yapabilirsin ki sen onun düşünmesi lazım bence birz bencillik yapıo annen hatta brazdan biraz fazla..
Nasıl bir başlık bu?
ayyy gülüm yaa yazını okuyunca canım anneciğim geldi aklıma.... onun durumu tıpkı seninki gibiydi.... anneannem yerleşmişti bize.... gitmiyordu ne kendi evine ne de dayımgile... annem çok bunalmıştı.... hergün anne annemin nazı kaprisi bitmiyordu.... evdeki herşeye karışıyordu.... dayım çağırıyor aynı diyordu ki ne işim var sizde.... :) sonra annem dayıma telefon açtı böyle böyle diye dayım geldi... binbir sözle benimde annemsin biraz bizde kal bu insanlarında dinlenmeye hakkı var diye arabaya bindirip götürdü.... anneannem yine gönülsüz gitti ağladı filan .... ama yaşlılık .. çabuk kızıyor ince düşünemiyor... sonra epey bi orda kalmıştı bize olan kızgınlığınıda unutmuştu.... canım ailenin mutluluğu için bazen bu tarz şeylere ihtiyaç vardır.... çağır ablan getirsin götürsün... biraz dinlenmek seninde hakkın....
Anneniz sizi beslerken büyütürken, siz çocuğunuza bakarken kullanmış olmuyorsunuz, isteklerinizi yapamaz hale gelince o mu sizi kullanmış oluyor?
Kıldığı namaz bile gözünüze batar olmuş, hareketlerinizle hissettirmiş olmalısınız ki sürekli kendince iş yapıyormuş. Sizde hep böyle genç kalmayacaksınız. Yazık ya ana o kadın. Verdiği emeklere yazık. Daha çok yazardım da banlanmaya gerek yok
Şuan gözlerim doldu annem aklıma geldi annene üzüldüm nasıl bir konudur bu. Ben 6 aylık evliyim 5 aydır annem bizle yaşıyor o yanımdayken öyle mutluyum ki iiyiki benimle iyiki yanımda eşimlede çok iyi anlaşıyorlar .çok üzüldüm gerçekten düşüncelerinize
İlk çocuğunuza bakması için evinizde kalmasını isterken, SİZ ANNENİZİ KULLANIRKEN de annenizin evdeki varlığından şikayetçi miydiniz.Yoksa "onunla işim bitti artık çekilebilir" durumu mu
bende sizin düşüncelerinize çok üzüldüm,
tabiki farklı düşünebilirsiniz, saygı duyuyorum
ben anneme işkence etmiyorum veya ona kötü birşey yapmıyorumki, gözleriniz niye doldu anlamakta zorlanıyorum
yalnız siz daha 6 aylık evlisiniz ve kocanızla sadece 1 ay başbaşa kalmışsınız?
illaki annenizin varlığından mutluluk duyuyorsunuzdur ama
eşinizle birbirinizi tanıma sürecindeyken annenizin sizinle kalmasını çok doğru bulmadım.
benim eşimde annemi seviyor, keza bende öyle...
sizin anneniz ne maksatla kalıyor belirtmemişsiniz,
ama benim annemin bir kocası bir evi ve başka çocukları da var (herkes evli ama annem onlarla günü birlik görüşüyor)
şimdi bu durum babamında işine giliyor.
iyileşsin yardımcını gönderirsin gene çocuklara bakar diyor
bende ona artık annemin dinlenmeye ihtiyacı var dedim
yani anlican herkes bu şekilde hayatından memnun ben hariç...
herkesin görüşü kendine de,
bu konu kaynanam çocuk bakmak için geldi,eşi olmasına rağmen bizim eve yerleşti,gitmiyor olarak açılsaydı tepkiler nasıl olurdu acaba.
şimdi mangalda kül bırakmayanlar ne derdi,merak ediyorum.
konu sahibesi,annenle kırmadan açıkça konuş,kızar,küser ama annedir affeder sonunda.
senin de aile bütünlüğün bozulmamış olur.
zaman ilerledikçe konuşman zorlaşır.
ortada baba olmasa daha farklı düşünülebilir ama,evi eşi olan bir kadının da kızında kalması bana abes geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?