ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
Sahsen ben sese soyledim yani acemi ses degil diye bence 9 numaradaki yarismaci kizmasin Allahin verdi bir guzel ses var ortada relax canim sinir yok

Yok kalmadi zayir..boshayallersmile..yanliz bir hafta cok gibi geldi bana..benneyaptımki..birinci belli sanki..neyse siz daha iyi bilirsiniz tatlim.olumunekankayizsmile

Ödülüde begendim ama....:jeyyar:

Yok kalmadi zayir..boshayallersmile..yanliz bir hafta cok gibi geldi bana..benneyaptımki..birinci belli sanki..neyse siz daha iyi bilirsiniz tatlim.olumunekankayizsmile

Ödülüde begendim ama....:jeyyar:

zaten artık değiştiremeyiz, başta anket süresini 7 gün olarak belirledim çünkü....
hem birçok kişi var daha dinleyemeyen

aynı ödülden sana da göndereyim gülsüm sultanım opuyorumnanaktan

banane banane beni öpŞeniz
benimde sesim güzel :lepi:
ifşa edilmek istemediğim için katılmadım:yalancının smile:lülülülülülü
ya ben bütün şarkıları dinleyemiyorumm
kotam dolmak üzeremafoldumben
yorumlar üzerinden 3 2 ve 9 u dinledim sadece
şimdi kotaya baktım doldu dolacakakannehirohaoldumsmile
netcem şimdi benn:sinifsinif:
haksızlık olmasın die oyda kullanmadım
şuanki durumuda merak ediyorum
off pofff tıss mısssbilmiyorumkismile

amaaaaan durun ben size bi sarki patlatiyim :)) 9 numarama gitsin buda.. ya ne guzel kulaklarimizin pasini sildi.. Allah razi olsun... yarismaya katilan tümm arkadaslarim hepsi cok yürekten gelerek okumuslar.. ne deneyimliler görduk söyledigi sarkinin icine duygu katamayan dimi.. hepimiz harikayız süperiz filan yanii yaa.. hatta toplanıp bi gün fasıl gecesi yapalım ... amaan bak ben sıkıldım acıklıyorum kim oldugumu... sölimmmmmm miiiiiiii

hehehe açıkla açıkladelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
4 numero sen misin yohsa?sırnaşık şey:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5

pardon tanışıyomuyuz :umursamaz:

kotanız dolduysa fatura tarihinden sonra dinlersiniz artık, çoluk çocuğun rızkını nerelerde tükettiniz :umursamaz:

aynen şekerim ya, patlat bi şarkı koy bir kadeh :teytey:
söyleyeni de furrum ona göre guclubacismile

Ama cok heycanli gecti biz cok eglendik sarkilari gonderene kadar zaten amcta bu degilmiydi vallah bu rezil sesimle ikinci yarisma olsa onada katilirim yuzsuzum ben vallah

pardon tanışıyomuyuz :umursamaz:

kotanız dolduysa fatura tarihinden sonra dinlersiniz artık, çoluk çocuğun rızkını nerelerde tükettiniz :umursamaz:

şakamı buu çenee benim ben tanımıyormusun benibilmiyorumkismile
ağliyimmi:gitme::sinifsinif:mafoldumbensenağlama:çok üzgünüm::a015:
affet ne olursenağlama

şakamı buu çenee benim ben tanımıyormusun benibilmiyorumkismile
ağliyimmi:gitme::sinifsinif:mafoldumbensenağlama:çok üzgünüm::a015:
affet ne olursenağlama

aşkıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

geçti geçti, ama bi şartla bi kere öpcen Şeniz

seni tanımakla kalmam yerim datluum Şeniz

aşkıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

geçti geçti, ama bi şartla bi kere öpcen Şeniz

seni tanımakla kalmam yerim datluum Şeniz

bende seni yerim datlumm dur öpecem kaydirigubbakcemile
çekilin yoldan
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende en çok 3 numarayı benğendim.
diline, yüreğine sağlık arkadaşım..
oyumu verdim sana:))

Arkadaşlarımız çok başarılılar seçimimi yaptım oyumu verdim herkesin emeğine sağlık canlarım ..
Çenecim çok güzel birşey hazırladın canımcım sanada teşekkürler opuyorumnanaktan

Ya 9 numara için "o profesyonel, biz acemiyiz, haksızlık oldu" vs. tarzı konuşmuş birkaç arkadaş..Allah aşkına yapmayın kızlar ya, 9 bu yarışmada olmasaydı ya 4, ya da 3 birinci olurdu ne farkederdi? Kaldı ki tvlerde düzenlenen popstar yarışmalarında bile, amatör, prof. diye ayırmıyorlar..
Madem bu kadar haksızlık edildiği düşünülecekti, başta belirtecektiniz profesyoneller, sahne deneyimi olanlar katılmasın diye..
Ben oyumu 9 numaraya verdim, sizlere göre haksızlık mı yapmış oldum?

Ama cok heycanli gecti biz cok eglendik sarkilari gonderene kadar zaten amcta bu degilmiydi vallah bu rezil sesimle ikinci yarisma olsa onada katilirim yuzsuzum ben vallah

bende cok eglendimmmmmm... ama sanki uzadikca spekülasyonlarda alıp basini gidiyo gibi.. ya arkadaslar eglence olarak bakalim olaya.. deneyimle profesyonelliği birbirine karistirmayalim.. 9 numaralı arkadasımızında üzerine gitmeyelim a.s. .. bide müzik ziyafeti yaptık iste.. ikinci yarısmaya bende varım karga sesimlen hihoyyyt bu arada ben anne olmak istiyorum artik ya evlenmem lazim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…