ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
9 numaranın sesi ve yorumu harika Şeniz

çenem 9 numara sen misin yoksa bayanssulusmile

Bu arada kezenin sürprizi de çok güzel olmuş bayıldım :enbuyukkk:

iyi ki varsın kk

Puff canim burasi şarki yarismasi evlenme degil guzelim yanlis yere geldin sen!! Allah seni napmasin hemi!evet sesi guzel 9 numaranin ve sahsen ben kotu anliyacagi bir yorum yapmadim saka olarak o profosonel ben acemiyim dedim bunda alinacak nevar anlamis degilim bosuna kavga gurultu cikarmaya gerek yok eglence olsun diye katildim her topikte atisma cikiyo nedense dinlwyip anlamadan yazanlar sorun ne neyin nesi oyle yorumlayin ikinciye sizde katilin sizi dinleyelim ha!

çenebazım yaaaa 9 gerçekten mükemmel ama haksızlık oluyo yavrum yaaa biz normal internet kayıdıyız o profesyonel bence arkadaşlar oy verirken buna da dikkat etmeliydi ama olsun

Bu yazıyı hiç şaka olarak algılamadım ben kusura bakmayın, şaka olsaydı bir gülücük bir tebessüm ifadesi koyardınız..
Ayrıca "dinleyip, anlamadan yazanlar" ifadesini üstüme alınmıyorum, zira topiğin açıldığı günden beri takipteyim.Kıskançlıklar olduğu sürece dediğiniz gibi"Atışmalar" çok çıkar.Başka da lafım yok, eyvallah..

Puff canim burasi şarki yarismasi evlenme degil guzelim yanlis yere geldin sen!! Allah seni napmasin hemi!evet sesi guzel 9 numaranin ve sahsen ben kotu anliyacagi bir yorum yapmadim saka olarak o profosonel ben acemiyim dedim bunda alinacak nevar anlamis degilim bosuna kavga gurultu cikarmaya gerek yok eglence olsun diye katildim her topikte atisma cikiyo nedense dinlwyip anlamadan yazanlar sorun ne neyin nesi oyle yorumlayin ikinciye sizde katilin sizi dinleyelim ha!

cnm ben senin yaptıgın yoruma demedim zaten :) eglendik dedigin icin alıntı yaptım senin mesajından.. yani bende eglendim diye.. bu arada hamile ifadeyi görünce aklima geldi tamamen şaka, heralde cocugum bu kadar zıpır bi anne icin hazır deil :p

Arkadaşlarımız çok başarılılar seçimimi yaptım oyumu verdim herkesin emeğine sağlık canlarım ..
Çenecim çok güzel birşey hazırladın canımcım sanada teşekkürler opuyorumnanaktan

çok teşekkürler ederim ablacım, beğenmeniz beni inanılmaz mutlu ediyor hihoyyyt

oo karışmış buralar yine =) böyle bişiyi ben de düşündüm o prof diye amaa gerek yok yani yarışma sonuçta tartışmayınolumunekankayizsmile

gelelim profesyoneldi amatördü tartışmamıza...

arkadaşlar bu yarışmayı başlatırken ilk mesajıma lütfen bakın, diğer topikte yani KK PopStarını Arıyor topiğinde

ister mutfak sanatçısı olun ister konser sanatçısı olun, yarışmamız herkese açık...

her yarışmada amatörler de olur, eğitimliler de eğitimsiz bu işi yapanlar da, ilgisi olanlar da, ya da sadece eğlenmek isteyenler de
bizim kapımız hepsine sonuna kadar açık
her yarışmada profesyoneller birinci olmuyor, onu da unutmayın.

ben şahsen profesyonel kayıtlar geldiğinde de gurur duyuyorum,
KK'mızda bunu meslek olarak yapmak isteyenler belki de bu vasıtayla duyulacak, belki de espirimiz gerçek olacak
belki de onları gerçekten biz keşfetmiş olacağız
ve birgün bu gizli kalmış yetenekleri tvde radyoda dinleyeceğiz, bu kesinlikle imkansız bir şey değil
çok da olası bir şey...

arkadaşlar tam 250 kişi oylamaya katılmış delikafadulden
hepsine çok teşekkür ederim kendi adıma ve tüm yarışmacılar adına opuyorumnanaktan

tıklayan elleri dert görmesin kaydirigubbakcemile3

bir de bir hafta gerçekten uzun bir süre oldu, bundan sonrakini 3 veya 4 gün yapalım yerimseniben

9 numara süpersin bacım ..ne güsel işte proflarda var aramızda...bende şeyyimm ee yar doç...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

valla şimdi onu bunu bırakında ikinci yarışmaya hazırlanın gene 4 ve 9 numara katılırsa şansımız gene yok bizde çok çalışırız ikinci yarışma dahada çekişmeli olucak çünkü bu yarışmada herkes yanlışını gördü kendini düzelticek ikinci yarışmada oylama yapılırken çok zorluk çekicez çünkü harika şeyler çıkıcak

Valla ne diyim kızlar hepinizi tebrik ederim ederim öncelikle... :1hug:
Çok duygulandım seslerinizi duymaktan ... opuyorumnanaktan
Dinlemek çok keyifliydi...
Şimdi en beğendiklerim:
Bi kere 2 numara şarkıyı o kadar yürekten okumuşkii çok etkiledi beni..
3 numarada aynı şekilde sesi ve yorumu süperrr...
4 numara mükemmellllll...Tarzı çok farklı diğerlerinden bayıldıımmm gerçekten müthişsin...
Şarkıda şarkıyı yorumunda fevkaladenin fevkindee :roflol: e bizde biraz Bülent Ersoyluk yapalım kaydirigubbakcemile3
9 numara ne kadar profesyonel olsada şarkıyı ben pek beğenmedim ...etkilemedi okadar.
12numaralı arkadaş nezle falanmıydı acaba sanki söylerken biraz zorlanmış kaydirigubbakcemile3
Ama sesi güzel aslındaa..
Benim duyduklarım hissettiklerim bunlar..
İyi geceler herkese oyumuda vereyim ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dalga geçmeden yorum yapılırsa daha hoş olur o arkadaşta zaten hastayım diyodu yani o haliyle zorlanıyorum diyodu okurken genede katıldı naniknanik

3,4 ve 9 numara arasin da kaldimfisfisfis

Ama kendimce en iyisine oyumu verdim:lepi:

Hepsi de güzeldi ve hepsinide büyük bir zevkle dinledim...katilan arkadaslarin emegine saglika.s.

Cene senin de emegine saglik...harika bir fikiryerimseniben

3,4 ve 9 numara arasin da kaldimfisfisfis

Ama kendimce en iyisine oyumu verdim:lepi:

Hepsi de güzeldi ve hepsinide büyük bir zevkle dinledim...katilan arkadaslarin emegine saglika.s.

Cene senin de emegine saglik...harika bir fikiryerimseniben

çoook teşekkürler delyacım opuyorumnanaktan
devamına da bekleriz opuyorumnanaktan

bende yarışmacıyım,yarışmacı olarak yorum yapmak istedim:)
çoğunuzu çok beğendim.
favorilerim 7,4 ve 3 numara
7 numara(yaralandım) çok yanık bir ses,gırtlağına bayıldım ve gözlerim doldu.harikasın
4 numara(karabasan geceler)sesin intizarı andırdı.duygulu okumuşsun.namelerini çok sevdim.ses tarzın özgün müzik sanırım.
3 numara(haram geceler)güzel bir pop tarzı ses.çok beğendim sesini.
bende bu üç ses için son güne kadar karar verip oy kullanacağım.karar vermek gerçekten zormuş.
bu arada 6 numara çok tatlı bir ses tonu(ben kalender meşrebim)
2 numara şarkındaki tizlerini çok beğendim.(günahları gönder)
5 numara(lale devri)eğitimli ve hoş bir ses,Tsm gırtlağına sahip.ufacık bir eleştirim var,biraz teknik okumuşsun ve şarkıya duygu katmamışsın.duygu katarsan eminim çok daha güzel olucak,yoksa sesin güzel.

X