ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bende yarışmadayım 9 numarayı dinledim gerçekten süper ama çok profesyonel buldum bi kaç yerde de çıkıyormuş haksızlık var gibi ben kayıt yaptığım siteyi ilk defa keşfettim ve söylediğim parçayı kaydettim arkadaşım yarışma var deyince düzeltme yapmadan direk yolladım düzenleme yapsaydım çok daha iyi olurdu eminim sizlerde beğenmişsiniz zaten :KK70:

ee bu 9 numaranın şarkı nette zaten var ve bu kız sölüyo çoktan nete düşmüş hehe kız şöhret oldu bile kaydirigubbakcemile3

canım netteki kişi de o zaten,
söylemicektim ama madem sordunuz söyleyim, evet o kişi bu kişi aynı kişi bayanssulusmile

bu alkış öncelikle düzenleyen arkadaşıma vereliniortak alkisalkisalkis opuyorumnanaktana.s.
:lepi: alkisalkisalkis ve katılan arkadaşlar,harikasınız.muhteşemsiniz,mükemmelsiniz...hepinizin seslerine bayıldım.kulağımın pası silindi sayenizde.hepinize teşekkür ederim.oylamamı yaptım.gerçekten zor oldu,ama sonunda başardım.ne cevherler varmış meğer kk dada haberimiz yokmuş.hepinize sevgiler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım çooook teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

ilk olarak yarışmayı düzenleyen arkadaşı kutluyorum alkisalkisalkis süper bi iş çıkarmışsınız..
inanılamayacak kadar güzel sesler var :1shok:
herkes çok başarılı bence.katılan herkesi tebrik ederim a.s.
amaaaa oyum 9 a gitti.... etkiledi beni :1rolleyes: müthiş 2 kere dinledim.dahada dinlerim herhalde..harikasın alkisalkisalkis

çok teşekkürler opuyorumnanaktan

ilk oyumu kazene vercem ben:icecream:

bi daha dinleyip öle oy kullancam:hulya:

amanin ne sesler varmis aramizda :1shok:akannehirakannehir

ha daha yaridayim hepsini dinlemedim...boshayallersmile

cene eferimsengözlerimebaksanab
kedi olali bi fare tutmussun:nazar: emeginin karsiligi rep olarak sana geri dönecekdirsositososito:icecream:

çok mersi şekerim, yalnız kedi olalı fare mare derken biraz açar mısınız anlayamadım guclubacismile

Tatlısı 9 no.lu şarkı:

Orijinalinde

Kürdili hicazkar bir şarkı; beste Selahaddin İçli'ye ,sözler Hüceste Aksavrın'a ait'miş..

Ama anladığım kadarı ile düzenlemeler yapılmış; arkadaşın bestesi çok daha güzel olmuş:) tebrik ediyorum..

Hakkını vermiş..kaydirigubbakcemile5

öyle miymiş canım, sorarım, bilmiyordum,
ama her nasılsa sesi de güzel, yorumu da güzel...

yaa kızlar bişey diycem ses çıkmıyo yaa yardım edin dinliyemiyorum akannehirakannehir

canım ya, neden acaba :uhm:
bilgisayarında bir sorun olmasın :uhm:

slm kızlar bende yarışmadayım 9 numarayı dinledim gerçekten süper ama çok profesyonel buldum bi kaç yerde de çıkıyormuş haksızlık var gibi ben kayıt yaptığım siteyi ilk defa keşfettim ve söylediğim parçayı kaydettim arkadaşım yarışma var deyince düzeltme yapmadan direk yolladım düzenleme yapsaydım çok daha iyi olurdu eminim sizlerde beğenmişsiniz zaten :KK70:

evet canım ben de eminim, ev koşullarında bunları yaptık, ünlüler gibi stüdyolara girsek hileler yapsak neler yaparmışız zemuszemus

neyseki dinledim bir ara ses gelmiyordu hallettim oyumuda kullandım 3 4 9 beğendiklerim oyumu 9a kullandım çok beğendim bizi ankete davet eden arkadaşımız ıSOLE ye teşekkürler çok keyif alarak dinledim hepsini ÇENEBAZ iyiki yapmışsınız kıızz böyle birşey tebrikler takipteyim canıımm boshayallersmilebayanssulusmile

neyse canım sorunun hallollmasına çok sevindim opuyorumnanaktan

bizi izlemeye devam edin anacım opuyorumnanaktan

Cenebazim oncelikle sana cok tesekur ediyorum guzelim butun kaprislerime ragmen bana cok yardimci oldun sagol bebikim
Simdi ben yarismada oldugum icin fazla yorum yapmak istemiyorum yoksa desifre olurum bence bu yarismada oncelikle cesaret cok onemliydi sahsen Benim sesim guzel diye cidi anlamda bir idam yoktu ve ben kaydimi duzenlemeden gonderdim aceleye geldi ve sonradan degisiklik yapmadim ama ben burda kotu ses duymadim şahsim adima sarkimi yanlis sectim ve degistirmedim tek tek yorum yapan arkadaslara tesekur ediyorum

süper süper süper ,başından beri haberim vardı ama katılmadım ,benim sesimde güzel :)) keşke katılsaymışım bende ,3-4-9 harika ,oyumu 3 den yana kullandım ama ,şarkının bende özel bi yeri var ,söyleyende haketmiş ama ,bravo ..

hayır cnm 4 değilim deşifre olmayayım söylediğim gibi arkadaşında yazdığı gibi öyle bir ortamda söylediğimde eminim ona eş değer belkide daha da güzel olacaktır denenmiştir :KK70::KK70::KK70::KK70:

rica ederim lapinum, bence de önemli olan bu cesareti gösterebilmek
ben de bir yarışmacıyım ve tamamen eğlenmek ve eğlendirmek amaçlı katıldım, gerisi de boş

eğlenmenize bakın :teytey:

çenebazım yaaaa 9 gerçekten mükemmel ama haksızlık oluyo yavrum yaaa biz normal internet kayıdıyız o profesyonel bence arkadaşlar oy verirken buna da dikkat etmeliydi ama olsun

Ya sedacim haklisin cunku boyle profosioneler olunca biz acemilerin sansi yok gibi 9 numero arkadasim sakin alinma ses super ama deneyimli oldugun cok beli bize gore

ay kizlar ne dert ediyorsunuz
benim sesim de kotu herbiseyim de :))
sirf eglenmek icin katildim
tadini cikarin gerisini bosverin canlarim :))

arkadaşlar yarışmayı başlatırken profesyonel amatör diye ayırmadık
şimdi de ayırmıyoruz, hiçbir ses yarışmasında da ayırmıyorlar

ama o şarkı zannetiğiniz gibi stüdyoda falan söylenmiş, hileli bir şarkı değil
ben arkadaşın çıplak sesini de dinledim, mevlam yetenek vermiş
hepinizde de var o yetenek zaten

he dilerseniz bir dahaki yarışmaya siz de daha iyi hazırlanırsınız, ki bence yine de hepiniz çok iyisiniz
kimimiz 1 gün çalışmıştır, kimimiz 1 hafta, kimimiz de benim gibi sizlerin klipleriyle uğraşayım yeter ki deyip yarım saat çalışmıştır

benim gözümde hepiniz ayrı bir yetenek, ayrı bir güzelliksiniz opuyorumnanaktan

Valla ne diyim kızlar hepinizi tebrik ederim ederim öncelikle... :1hug:
Çok duygulandım seslerinizi duymaktan ... opuyorumnanaktan
Dinlemek çok keyifliydi...
Şimdi en beğendiklerim:
Bi kere 2 numara şarkıyı o kadar yürekten okumuşkii çok etkiledi beni..
3 numarada aynı şekilde sesi ve yorumu süperrr...
4 numara mükemmellllll...Tarzı çok farklı diğerlerinden bayıldıımmm gerçekten müthişsin...
Şarkıda şarkıyı yorumunda fevkaladenin fevkindee :roflol: e bizde biraz Bülent Ersoyluk yapalım kaydirigubbakcemile3
9 numara ne kadar profesyonel olsada şarkıyı ben pek beğenmedim ...etkilemedi okadar.
12numaralı arkadaş nezle falanmıydı acaba sanki söylerken biraz zorlanmış kaydirigubbakcemile3
Ama sesi güzel aslındaa..
Benim duyduklarım hissettiklerim bunlar..
İyi geceler herkese oyumuda vereyim ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar 9 numaralı yarışmacımıza söz hakkı doğduğundan yazdığını değiştirmeden yolluyorum...

bu şarkının bestecilik hakları bana ait olup,noterden tastiği bulunmaktadır.deyimlerde benzerlik olabilir,şarkı makamıyla ve sözleriyle birlikte farklıdır.
kayıda profesyonel diyenler : kayıt ev şartlarında gerçekleşmiştir.kayıt yarışma için hazırlanmamıştır,elimde bulunan ve internete düşen bir kayıdımdır.
ancak burda ismimin deşifre edilmesi beni gerçekten çok üzdü. lütfen deşifre eden arkadaşlar silsinler ismimi

eğlenmeye devam kaydirigubbakcemile2 bi kaygım yok sadece paylaşmak istedim bencede sesler süper ama 9 numara fena çok beğendim çenebazcım müziksizde süper olduğuna eminim şartlar aynı olmadığı için yazdım fikrimi eğlen ve çoş işte sedoşşşşşşşşşşşşşşş sesim hakkında sana gönderdiğim siteden ve burdan yorum almaktan ayrıca çok keyif aldım fikrin için teşekkürler ayrıca sen kaçıncısın merak ettim cnmcım hangi gün açıklanacak gerçi gidişat belli gibi :KK70::KK70::KK70:

Cenebazim yavrim......ne olacak simdi...?:hulya:

Birinci ne zaman aciklanacak....?

KKdaki nikleride aciklanacakmi?

Ödül verilecekmi?

Niye, Neden, Nicin, Warum, Whay????

Hadi bakiyim, acikla ablaya:nazar:

bnm sevdiğim herşeyim Adıyamnda asker ve 1. şarkı beni çok kötü yaptı mafoldumben

Cenebazim yavrim......ne olacak simdi...?:hulya:

Birinci ne zaman aciklanacak....?

KKdaki nikleride aciklanacakmi?

Ödül verilecekmi?

Niye, Neden, Nicin, Warum, Whay????

Hadi bakiyim, acikla ablaya:nazar:

öhüm öhüm

Birinci bir hafta sonra anket tamamlandığında açıklanacak,
ilk üçün kim olduğu da nickleriyle açıklanacak,
diğerleri isterse kim olduklarını söyleyecekler.
ödül olarak öpücük + kaset düşünüyorum aklinialirimsmile

eksik bir şey kaldı mı efenimm buyrunnnnnnnnn

X