çenebazım yaaaa 9 gerçekten mükemmel ama haksızlık oluyo yavrum yaaa biz normal internet kayıdıyız o profesyonel bence arkadaşlar oy verirken buna da dikkat etmeliydi ama olsun
Puff canim burasi şarki yarismasi evlenme degil guzelim yanlis yere geldin sen!! Allah seni napmasin hemi!evet sesi guzel 9 numaranin ve sahsen ben kotu anliyacagi bir yorum yapmadim saka olarak o profosonel ben acemiyim dedim bunda alinacak nevar anlamis degilim bosuna kavga gurultu cikarmaya gerek yok eglence olsun diye katildim her topikte atisma cikiyo nedense dinlwyip anlamadan yazanlar sorun ne neyin nesi oyle yorumlayin ikinciye sizde katilin sizi dinleyelim ha!
Arkadaşlarımız çok başarılılar seçimimi yaptım oyumu verdim herkesin emeğine sağlık canlarım ..
Çenecim çok güzel birşey hazırladın canımcım sanada teşekkürler opuyorumnanaktan
çok teşekkürler ederim ablacım, beğenmeniz beni inanılmaz mutlu ediyor hihoyyyt
Rica ederim tatlım ne demek katkımız olduysa bende mutlu olurum ..opuyorumnanaktan
dalga geçmeden yorum yapılırsa daha hoş olur o arkadaşta zaten hastayım diyodu yani o haliyle zorlanıyorum diyodu okurken genede katıldı naniknanikValla ne diyim kızlar hepinizi tebrik ederim ederim öncelikle... :1hug:
Çok duygulandım seslerinizi duymaktan ... opuyorumnanaktan
Dinlemek çok keyifliydi...
Şimdi en beğendiklerim:
Bi kere 2 numara şarkıyı o kadar yürekten okumuşkii çok etkiledi beni..
3 numarada aynı şekilde sesi ve yorumu süperrr...
4 numara mükemmellllll...Tarzı çok farklı diğerlerinden bayıldıımmm gerçekten müthişsin...
Şarkıda şarkıyı yorumunda fevkaladenin fevkindee :roflol: e bizde biraz Bülent Ersoyluk yapalım kaydirigubbakcemile3
9 numara ne kadar profesyonel olsada şarkıyı ben pek beğenmedim ...etkilemedi okadar.
12numaralı arkadaş nezle falanmıydı acaba sanki söylerken biraz zorlanmış kaydirigubbakcemile3
Ama sesi güzel aslındaa..
Benim duyduklarım hissettiklerim bunlar..
İyi geceler herkese oyumuda vereyim ben kaçıyorum kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
3,4 ve 9 numara arasin da kaldimfisfisfis
Ama kendimce en iyisine oyumu verdim:lepi:
Hepsi de güzeldi ve hepsinide büyük bir zevkle dinledim...katilan arkadaslarin emegine saglika.s.
Cene senin de emegine saglik...harika bir fikiryerimseniben