- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
ee bu 9 numaranın şarkı nette zaten var ve bu kız sölüyo çoktan nete düşmüş hehe kız şöhret oldu bile kaydirigubbakcemile3
bu alkış öncelikle düzenleyen arkadaşıma vereliniortak alkisalkisalkis opuyorumnanaktana.s.
:lepi: alkisalkisalkis ve katılan arkadaşlar,harikasınız.muhteşemsiniz,mükemmelsiniz...hepinizin seslerine bayıldım.kulağımın pası silindi sayenizde.hepinize teşekkür ederim.oylamamı yaptım.gerçekten zor oldu,ama sonunda başardım.ne cevherler varmış meğer kk dada haberimiz yokmuş.hepinize sevgiler...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ilk olarak yarışmayı düzenleyen arkadaşı kutluyorum alkisalkisalkis süper bi iş çıkarmışsınız..
inanılamayacak kadar güzel sesler var :1shok:
herkes çok başarılı bence.katılan herkesi tebrik ederim a.s.
amaaaa oyum 9 a gitti.... etkiledi beni :1rolleyes: müthiş 2 kere dinledim.dahada dinlerim herhalde..harikasın alkisalkisalkis
ilk oyumu kazene vercem ben:icecream:
bi daha dinleyip öle oy kullancam:hulya:
amanin ne sesler varmis aramizda :1shok:akannehirakannehir
ha daha yaridayim hepsini dinlemedim...boshayallersmile
cene eferimsengözlerimebaksanab
kedi olali bi fare tutmussunemeginin karsiligi rep olarak sana geri dönecekdirsositososito:icecream:
Tatlısı 9 no.lu şarkı:
Orijinalinde
Kürdili hicazkar bir şarkı; beste Selahaddin İçli'ye ,sözler Hüceste Aksavrın'a ait'miş..
Ama anladığım kadarı ile düzenlemeler yapılmış; arkadaşın bestesi çok daha güzel olmuş:) tebrik ediyorum..
Hakkını vermiş..kaydirigubbakcemile5
yaa kızlar bişey diycem ses çıkmıyo yaa yardım edin dinliyemiyorum akannehirakannehir
slm kızlar bende yarışmadayım 9 numarayı dinledim gerçekten süper ama çok profesyonel buldum bi kaç yerde de çıkıyormuş haksızlık var gibi ben kayıt yaptığım siteyi ilk defa keşfettim ve söylediğim parçayı kaydettim arkadaşım yarışma var deyince düzeltme yapmadan direk yolladım düzenleme yapsaydım çok daha iyi olurdu eminim sizlerde beğenmişsiniz zaten
Cenebazim yavrim......ne olacak simdi...?:hulya:
Birinci ne zaman aciklanacak....?
KKdaki nikleride aciklanacakmi?
Ödül verilecekmi?
Niye, Neden, Nicin, Warum, Whay????
Hadi bakiyim, acikla ablaya