:sm_cool::sm_cool:kendi adima soyledim ben neden baska msj alinti yapildikikiskanclik olsa kizin sesine guzel demezdik degilmi 9 numara gercekten super bir ses diyecek baska birsey yok nisarum bebikim aldirma nededik burda onemli olan cesaret ve eglenceydi cesarette etik cokta eglendik pisman degilim katildim icin evet 12 yarismaci zaten hastaydi relax non problem
dalga geçmeden yorum yapılırsa daha hoş olur o arkadaşta zaten hastayım diyodu yani o haliyle zorlanıyorum diyodu okurken genede katıldı naniknanik
kaydirigubbakcemile5tamam anladım şeker kızma:dance:Dalga geçtiğimide nerden çıkardın sengözlerimebaksanab
Ben sadece sesi çok güzel ama nezlemiydiki acaba dedim...
Zaten diyodu derken ben duymadım :uhm:
Şarkıya başlamadan bişey söylemedi daha önceden tanımıyorum konuşmuşluğumda olmadı ...
Kızmadımm kızmadım sadece açıklama yaptım sırnaşık şeykaydirigubbakcemile5tamam anladım şeker kızma:dance:
pes ne kız biz anlamıyoz vallasırnaşık şey3 ve 7 arasında kaldım...ama 3 numara "haram geceler" daha ağır bastı.çünkü arkadaşın pesleri ve ses tonu çok hoşuma gitti.
kaydirigubbakcemile3 pes alt ses.alçak ses.pes ne kız biz anlamıyoz vallasırnaşık şey
he ne bilelim kız öğrenmiş olduk :roflol:kaydirigubbakcemile3 pes alt ses.alçak ses.
sen bilmicende bizmi bilcez kız şarkıcı yapıcan kolaymı prodoktör sırnaşık şeyben biliyorum pes tiz zemuszemus
pes kalın tiz ince zemuszemus