Çenede yaparım Kariyer de :)

günaydın mirmirmirmir
negatif ha benneyaptımki stres filan yaptıysan gecikmiştir. hayırlısı olsun diyelim..

ohh işimi bitirdimm :) yaa şutemizlikçilere ayar oluorum masam silinmiyor !!!! muhattap olayımmı kızlar..her sabah kendim ısşak mendillerimle misler gibi yapıorum ama benim işim mi yaaaa :eek:lmaz:

bende kendim siliyorum bazen senin işin değil ama olsun gelenler senin masanı pis görcek ama yinede temizlikçiyide uyar arada

ohh işimi bitirdimm :) yaa şutemizlikçilere ayar oluorum masam silinmiyor !!!! muhattap olayımmı kızlar..her sabah kendim ısşak mendillerimle misler gibi yapıorum ama benim işim mi yaaaa :eek:lmaz:

bende kendim siliyorum masamı ıslak mendille. temizlikçiye güvenemiyorum. staj yaparken bi sürü kötü örnek gördüğümdendir belki:1ninca:
sen uyar yine de:eek:lmaz:

ne gibi kötü örnek canım ??? bilmiyorumkismile

her sabah ıslak mendiller siler camı açar koku sıkar misler gibi otururum...onlar yapsada silerim yinede herkez işini bilin yaaa çöpümün torbasnıda ben koyuorum...bi bana garez sankiiii

ne gibi kötü örnek canım ??? bilmiyorumkismile

her sabah ıslak mendiller siler camı açar koku sıkar misler gibi otururum...onlar yapsada silerim yinede herkez işini bilin yaaa çöpümün torbasnıda ben koyuorum...bi bana garez sankiiii
1 bezle hiç durulamadan pis pis 10 tane masa sileni gördüm, çay dökülmüştü bizim ofiste dökülen çayı sildi suyunu sıkıp yine aynı bezde koltuğun tozunu aldı temizlikçi:bbo:

kızlar hengi şehirelerdesiniz yada isim vermek istemeyenler yakın şehir söylesin..civar ??

denizliliyim ben sositososito

ıyy iğrenç :umursamaz:

gitim kağıt havlu ve cam sil istedim aşağıdan zemuszemus amaan içim rahat olsun elim ayağım war kendi işimi kendim yaparım benn :)

X