Çenede yaparım Kariyer de :)

bilmiyorumkismile sevinsemmi üzülsemmi iş üzerine iş alıyorum :) yoğunluktan ölüceeem yada tecrübem artıcak..ihracaatlar bende artık :))opuyorumnanaktan

bilen var mı????

inşallah canım ya sağol

evet gösterdiklerin gibi olmamış canım ya üzüldüm şimdi

bende hayal kırıklığına uğradım. katalogdaki renk biraz sarımsı gibiydi. böyle bişey çıktı ortaya..
önümüzdeki ay tekrar boyatıcam artık..

yarın akşama günüm var ne yapsam karar veremedim of off bi arkadaşa inat 5 çeşit yapıcam ama ne yapsam

gün müdelikafadulden 5 çeşit midelikafadulden bende gelebilir miyimdelikafadulden

bende hayal kırıklığına uğradım. katalogdaki renk biraz sarımsı gibiydi. böyle bişey çıktı ortaya..
önümüzdeki ay tekrar boyatıcam artık..

gün müdelikafadulden 5 çeşit midelikafadulden bende gelebilir miyimdelikafadulden

günaydın öncelikle
inşallah bu seferki denemen tutar:Saruboceq:

gel gel 2 çeşidini yaptım annemin bir kurabiye tarifi var şerbet döküyorsun ıslak kurabiye onu yaptım bide yaş pasta yaptım bugün iş çıkışıda 2 çeşit tuzlu ile salata yapçam tamam aa ben pasta konusunda iyiyimdir valla:dance:

Günaydıınnn kaydirigubbakcemile2
vay be hazır neredeyse menün maşallah:nazar:
test yapcaktın sen , yaptın mıbilmiyorumkismile

yapmadım eşime alalım dedim birazdaha bekleyelim dedi oda korkuyo çıkmaz diye erteliyo sanrım bir iki gün daha beklicem.
haftaya pazarteside 1 haftalığına yıllık izne çıkıyorum 1 hafta yokum artık buralarda

oralarda havalar nasıl oluyor burası bugünlerde serin ama şuan masamın yanındaki cama güneş vuruyor sağ kolum yandı resmen:nazar: bunaldım

oralarda havalar nasıl oluyor burası bugünlerde serin ama şuan masamın yanındaki cama güneş vuruyor sağ kolum yandı resmen:nazar: bunaldım
burası da serin bi kaç gündür ama bugün iyi gibi hastalığın etkisi sanırım.

deryacım boğazların nasıl belki hastasın diye üşüyorsun

boğazım hala kötü. bugün daha kötü hissediyorum gece uyuyamadım ağrısından:2: bi iyi olsam başka bişey istemiyorumboshayallersmile

pamukkale güzeldir hele o travertenlerin üst tarafında antik kent var hierapolis diye.. bayramda gezdik orayı. buram buram tarih kokuyo ..
görmeni isterim

evet çok istiyorum görmeyi ya o şeylerin içinde sular mı var çok değişik geliyor onlar bana

kız burnuma kuru fasülye kokusu geliyo ne alaka yaw hemde çok güzel kokuyo

kııızzz o kokular hayra çıkar inşallah..

şifalı suları var evet, pamukkalenin az ilerisinde karahayıt var otellerin çeşmesinden bile şifalı su akıyo..

tavsiye ederi,m, görmek nasip olur inşallahh

X