Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketCenazeyi alkışlama eylemini doğru buluyor musunuz?
hayir, duysa alkislarsin ama duymadigi gibi isine de yaramiyor. daha ise yarar bisey yapilmali, mesela celenk göndermek yerine nasil bagis yapiyorlarsa alkis yerinede ise yarar bir davranis olabilir diye düsünüyorum
şimdi gerçekten çok manasız yaaa sanki bak aferin bravo ne güzel zortladın der gibi oluyor birazz
ben olsam beni alkışlasalar ölünce tabuttan kalkar bilek sıvarım sanurum hehehehe
bende cenazenin arkasından Türkiye Seninle Gurur Duyuyor diye ve Hırant Dinktn sonra çıktı hepimiz hırantız hepimiz ermeniyiz gibilerinden bağırmalarını hoş bulmuyorum. alkış bir parca sevgi göstergesi olabilir içinden dualarını okurken.
bazen bazı durumlarda öyle uygun oluyor ki
tokat gibi yüzüne çarpılıyor bazı şeyler insanın
her zaman her cenazede değil ama bazen doğru buluyorum
ancak bi durum var ki çoşkuyla sevinçle eğlenceyle değilll
asla asla asla bunu doğru bulmuyorum
Toplum için,insanlık için çok önemli işlere imza atmış bir insansa insanlığa kazandırdıklarından dolayı alkışlarla uğurlamak güzel bir davranış bence
Çoğu kişi onun yerine dua okusun demişler
İkisi birlikte yapılamıyor mu yahu
Duanı okursun uğurlarken de alkışlarsın
Tabi dediğim gibi herkese yapılmamalı.