• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cemevi avlusunda başından vuruldu.

$images (1).jpg

........

yasal haklarımız böylemi kullanılıyor, polis aracını yakarak yıkarak mı kullanılıyor, aracın içindeki canlar ne olacak ? o polislerin canı ne olacak peki ? daha bir kaç ay önce emekli astsubaylar ankara da yürüdü haklarını kullandı , polis gaz atttı mı ? hayır
ölen yaralanan oldumu? hayır ...yasal hakkı kullanmak budur işte ....

Siz polisin gaz atip atmamasina gore mi o gosterinin yasal ya da degil olduguna karar veriyorsunuz, kriter bu mu?
Bu ulkede ogretmenler, turbani savunan gencler, isciler, emekciler herkes o gazi da o dayagida yedi, onlarin yasal hakki degil miydi bu?
Polis insanlari vuruyor, tam kafasindan, olumune sebebiyet veriyor, ne yapsin insanlar cikarmasin mi ses...
Ben burda polisin canina kastedeni mi savundum, benim icin idisi didisi yok can candir...
Fakat olen birisinin haberine gelip, basina kursun yiyip olmus gencecik bir adamin haberinin altina herkes bassagligi dilerken , bu polis terorunu kinarken, yok polis eve gaz mi atti, ne isin var sokakta dersen sacma olur...
Herhalde sokakta halk olacak, sokakta eylemler de halk icin, cani yanan herkes cikar bagirir, zaten o susmayii tercih eden korkaklar yuzunden bu hale geldik...

Polisin gorevi adam oldurmek mi?
Sokaga cikmak provokasyon degil yasal halktir, iyice sacmaladiniz, bir agizdan ayni sey!!!
Eger gosteri esnasinda illegal bir yaklasim varsa, alir gozaltina, neyse cezasi ceker, burasi hukuk devleti...

peki göstericinin görevi polisi taşlamak mı???????????????????????????????????
tek taraflı bakmayın olaya zaten gösterici gelse izninş gösterse gösterisini konuşmasını yapsa bunlara gerek kalmaz... ama yook olur mu polis kışkırtmak polis elinde saksafon yüzüne üflemek sonra emeline ulaşıp kendini gazlatmak sonrada bunu medyada akp hükümetini düşürmek için kullanmak varken neden öyle bir yol denensin ki değil mi..... zaten sizin gibilerin amacı protesto hakkını kullanmak alevilik ıvır zıvır değil maksat ortalık karıştırmak her fırsatı değerlendiriyorsunuz......

peki göstericinin görevi polisi taşlamak mı???????????????????????????????????
tek taraflı bakmayın olaya zaten gösterici gelse izninş gösterse gösterisini konuşmasını yapsa bunlara gerek kalmaz... ama yook olur mu polis kışkırtmak polis elinde saksafon yüzüne üflemek sonra emeline ulaşıp kendini gazlatmak sonrada bunu medyada akp hükümetini düşürmek için kullanmak varken neden öyle bir yol denensin ki değil mi..... zaten sizin gibilerin amacı protesto hakkını kullanmak alevilik ıvır zıvır değil maksat ortalık karıştırmak her fırsatı değerlendiriyorsunuz......

Sizin gibiler derken?!!
Bak burda gencecik olen bir adam var, polis kafasina sikmis, oldurmus, bu polis terorudur...
Insan cani gitti, sen hala akp hukumetinin dusurulmesi derdinde misin?

''Okuyup kendilerini geliştirmeyen toplumlar, yöneticileri tarafından tokatlanır, tekmelenir, aşağılanır, öldürülürler.
Daha da kötüsü bu hareketleri onaylayan insanlarla bir arada yaşamak zorunda kalır.''

Son düzenleme:
Sizin gibiler derken?!!
Bak burda gencecik olen bir adam var, polis kafasina sikmis, oldurmus, bu polis terorudur...

Ya sen ne anlatıyon kardeşim.

Adamlar resmen gitmeseymiş,yapmasaymış modunda.Bir oh olsun demediği kalmış.

Son düzenleme:
yasal haklarımız böylemi kullanılıyor, polis aracını yakarak yıkarak mı kullanılıyor, aracın içindeki canlar ne olacak ? o polislerin canı ne olacak peki ? daha bir kaç ay önce emekli astsubaylar ankara da yürüdü haklarını kullandı , polis gaz atttı mı ? hayır
ölen yaralanan oldumu? hayır ...yasal hakkı kullanmak budur işte ....

:46::46::46::46::46:

Siyaset karıştırmadan yorum yapacağımız günler gelecek mi merak ediyorum...
Tekrar yaşanmamasını diliyoruz ama yine yaşanıyor,yine yaşanıyor,yine yaşanıyor!

Son düzenleme:
herkesin istemediği durumlar oluyor bu ülkede ama kimse sokağa çıkıp polisi taşlamıyor. seçim zamanı gidiyor protestosunu sandıkta yapıyor... bende sizin kafanızı anlamıyorum... polisi taşlamaya polisle dalga geçmeye polisi çileden çıkarmaya varsınız. polis görevini yapınca adı vahşet ...... ben hiç polisin evinden adam çıkarıp gazladığı görmedim... sokaktakilerin tavrı da ortada nerde bi olay arada belirip provakasyon yapıyorlar.....

Senin gibi polisin görevini adam öldürmek sanan zihniyete sadece acıyorum. Ayrıca protesto gibi hukuksal bir hakkın olduğunu bilmediğin için de ayrıca acıyorum. Ha sırf sokağa çıktı diye öldürülen insanlara üzülemediğin için ne hissettiğimi yazmayayım ban yemeyeyim senin zihniyetin yüzünden

Ya sen ne anlatıyon kardeşim.

Adamlar resmen gitmeseymiş,yapmasaymış modunda.Bir oh olsun demediği kalmış.

Ya nasil linka ya, ortada halktan birini vurup olumune sebebiyet veren bir polis var, biz buna yaziklar olsun dedigimiz de, basi sagolsun dedigimiz de, siz hukumeti dusurme derdinseniz diye nasil dusunebilir biri...
Hala hukumet diyor, hala akp diyor...
Gerci sasirmamak lazim, Rte'de cenaze evine, Soma'ya gittiginde sandikta gosterdik demisti, hala oy, secmen, secim derdindeydi, ayni kafa, ayni mantik...

Ya nasil linka ya, ortada halktan birini vurup olumune sebebiyet veren bir polis var, biz buna yaziklar olsun dedigimiz de, basi sagolsun dedigimiz de, siz hukumeti dusurme derdinseniz diye nasil dusunebilir biri...
Hala hukumet diyor, hala akp diyor...
Gerci sasirmamak lazim, Rte'de cenaze evine, Soma'ya gittiginde sandikta gosterdik demisti, hala oy, secmen, secim derdindeydi, ayni kafa, ayni mantik...

Tamam işte,kışkırtılıyo polis yazık...:ssz: Ne hikmetse Nevruz'da hiçbiri yoktu ortada.

Doluştular yine..

Ya sabır..Yok yahu biz insanlıktan çıkmışız ülke olarak..İnsanlar ölüyor, millet hala "yakıp yıkma" lafları peşinde..Takılmış plak gibi..Yazıklar olsun.

Adamın olaylara zerre ilgisi yok, cenazeye gitmiş başından vurulmuş, ölmüş..Kime ne..Ölen bir insan, kimin umurunda..

Resmen katiller savunuluyor, delirmek işten değil.

Son düzenleme:
Sizin gibiler derken?!!

10 a kadar say... Boşver, görmezden gel...
Insanlar sokaklara boşuna çıkmıyorlar, bu kadar provokatör varken etrafta....

Sizin gibiler derken?!!
pardon da onların attıkları taşlarla yaralanan ölen polisler var bu ne terörü.... onların canı giderken nerdeydiniz??????????
onun için de böyle mesai harcadınız mı acaba???????????

Back