- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi themis1990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok meydanından ben yorum yapamıyorum artık
Eki Görüntüle 1125921 Eki Görüntüle 1125922 Eki Görüntüle 1125923
İStanbul valisi Emniyet müdürlüğüne atanmış sanırım.
İStanbul valisi Emniyet müdürlüğüne atanmış sanırım.
Evet bende okudum.
İstanbul'daki krizleri çok iyi! Yönettiği için sanırım
Evet Avni Coş yani vatandaşa gavat diyen vali de yardımcısı olarak atanmış
Buraya öfkeni yazınca klavye aktivisti oluyorsun.Sokağa çıksan provokatör olup gazlanıyor,öldürülüyorsun.Ben ne yapacağım bu kadar nefretle?
yazmış twitter da birisi, şu anki duygularımı en iyi anlatan söz oldu.. Rabbim ailesine sabır versin, ama katlanılacak acı degil....
@burakeklik: Ölme kardeşim Alevi,Kürt derler Solcu derler Dinsiz derler Taş atmış derler Allah Rahmet eylesin demezler Sakın ölme Diren..! #UğurKurt
herkesin istemediği durumlar oluyor bu ülkede ama kimse sokağa çıkıp polisi taşlamıyor. seçim zamanı gidiyor protestosunu sandıkta yapıyor... bende sizin kafanızı anlamıyorum... polisi taşlamaya polisle dalga geçmeye polisi çileden çıkarmaya varsınız. polis görevini yapınca adı vahşet ...... ben hiç polisin evinden adam çıkarıp gazladığı görmedim... sokaktakilerin tavrı da ortada nerde bi olay arada belirip provakasyon yapıyorlar.....
Hadi canım Demin ne kadar naif naif yazmışım kamuoyu oluşturalım, mail atalım, kalabalık olursak taleplerimizi dinletebiliriz filan diye. Adamlar pişkin, tepki göreni alıp gözüne gözüne sokuyorlar insanların.
evet ne yapacağız bu kadar nefretle??? hergün biraz daha biriken dolup taşan nefretle...
yarın bir gün ben de taşacağım sokaklara...vatanını seven, bunca yıl bir adım ileriye gitsin diye çabalayan bir insan olarak, provakatör olacağım ya da terörist....nefret kötü bir duygu, aklı engeller fakat artık cidden taşıyor...aklı başında laf etse birileri artık
bir hortum,fırtına falan çıksa bunların hepsini toplayıp gitse....
herkesin istemediği durumlar oluyor bu ülkede ama kimse sokağa çıkıp polisi taşlamıyor. seçim zamanı gidiyor protestosunu sandıkta yapıyor... bende sizin kafanızı anlamıyorum... polisi taşlamaya polisle dalga geçmeye polisi çileden çıkarmaya varsınız. polis görevini yapınca adı vahşet ...... ben hiç polisin evinden adam çıkarıp gazladığı görmedim... sokaktakilerin tavrı da ortada nerde bi olay arada belirip provakasyon yapıyorlar.....
Evet Avni Coş yani vatandaşa gavat diyen Adana valisi de yardımcısı olarak atanmış!
Polisin gorevi adam oldurmek mi?
Sokaga cikmak provokasyon degil yasal halktir, iyice sacmaladiniz, bir agizdan ayni sey!!!
Eger gosteri esnasinda illegal bir yaklasim varsa, alir gozaltina, neyse cezasi ceker, burasi hukuk devleti...