• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cemevi avlusunda başından vuruldu.

Ok meydanından ben yorum yapamıyorum artık:50:
$jnkmll.jpg $jnkö.jpg $njrkf.jpg

Buraya öfkeni yazınca klavye aktivisti oluyorsun.Sokağa çıksan provokatör olup gazlanıyor,öldürülüyorsun.Ben ne yapacağım bu kadar nefretle?

yazmış twitter da birisi, şu anki duygularımı en iyi anlatan söz oldu.. Rabbim ailesine sabır versin, ama katlanılacak acı degil....

herkesin istemediği durumlar oluyor bu ülkede ama kimse sokağa çıkıp polisi taşlamıyor. seçim zamanı gidiyor protestosunu sandıkta yapıyor... bende sizin kafanızı anlamıyorum... polisi taşlamaya polisle dalga geçmeye polisi çileden çıkarmaya varsınız. polis görevini yapınca adı vahşet ...... ben hiç polisin evinden adam çıkarıp gazladığı görmedim... sokaktakilerin tavrı da ortada nerde bi olay arada belirip provakasyon yapıyorlar.....

Allah rahmet eylesin. Allahım bizleri doğru yoldan ayırma.

Son düzenleme:
Evet bende okudum.
İstanbul'daki krizleri çok iyi! Yönettiği için sanırım

Sorma zaten neresinden tutsak elimizde kalıyor artık devlet

Evet Avni Coş yani vatandaşa gavat diyen vali de yardımcısı olarak atanmış

Hadi canım :ssz: Demin ne kadar naif naif yazmışım kamuoyu oluşturalım, mail atalım, kalabalık olursak taleplerimizi dinletebiliriz filan diye. Adamlar pişkin, tepki göreni alıp gözüne gözüne sokuyorlar insanların.

Son düzenleme:
Buraya öfkeni yazınca klavye aktivisti oluyorsun.Sokağa çıksan provokatör olup gazlanıyor,öldürülüyorsun.Ben ne yapacağım bu kadar nefretle?

yazmış twitter da birisi, şu anki duygularımı en iyi anlatan söz oldu.. Rabbim ailesine sabır versin, ama katlanılacak acı degil....

evet ne yapacağız bu kadar nefretle??? hergün biraz daha biriken dolup taşan nefretle...

yarın bir gün ben de taşacağım sokaklara...vatanını seven, bunca yıl bir adım ileriye gitsin diye çabalayan bir insan olarak, provakatör olacağım ya da terörist....nefret kötü bir duygu, aklı engeller fakat artık cidden taşıyor...aklı başında laf etse birileri artık

bir hortum,fırtına falan çıksa bunların hepsini toplayıp gitse....

@burakeklik: Ölme kardeşim Alevi,Kürt derler Solcu derler Dinsiz derler Taş atmış derler Allah Rahmet eylesin demezler Sakın ölme Diren..! #UğurKurt
:50:

herkesin istemediği durumlar oluyor bu ülkede ama kimse sokağa çıkıp polisi taşlamıyor. seçim zamanı gidiyor protestosunu sandıkta yapıyor... bende sizin kafanızı anlamıyorum... polisi taşlamaya polisle dalga geçmeye polisi çileden çıkarmaya varsınız. polis görevini yapınca adı vahşet ...... ben hiç polisin evinden adam çıkarıp gazladığı görmedim... sokaktakilerin tavrı da ortada nerde bi olay arada belirip provakasyon yapıyorlar.....

.........;............

evet ne yapacağız bu kadar nefretle??? hergün biraz daha biriken dolup taşan nefretle...

yarın bir gün ben de taşacağım sokaklara...vatanını seven, bunca yıl bir adım ileriye gitsin diye çabalayan bir insan olarak, provakatör olacağım ya da terörist....nefret kötü bir duygu, aklı engeller fakat artık cidden taşıyor...aklı başında laf etse birileri artık

bir hortum,fırtına falan çıksa bunların hepsini toplayıp gitse....

gezi olaylarında sokaga da çıktım, 5 gün gece gündüz gittim ankara kızılaya, ethem sarısülük ün öldürüldüğü yerde 1 saat önce ben vardım lensler gözüme battı diye yurda gitmek zorunda kaldım, eğer lenslerim batmasa ethem in yerinde olabilirdim imkansız degildi, ama yine de pes etmedim tekrar gittim, tekrar gittim.. değişmedi ki hiçbişey.. hala da değişmiyor..

öyle çok korkyuyorlar ki bizden ellerinde olsa tek tek kaldıracaklar dunyadan bizi, korkmamak lazım, meydanlara çıkmak lazım diyecegim çözüm degil.. ne diyeyim..

ülkemin % 46 sı halinden memnun, kalan % 54 ü temsil eden vekillerde de iş yok ( bakınız : soma görüşmelerinde meclis, katılım sadece 78 kişi ) eee kimden neyin hesabını soracagız ki.. elimiz kolumuz baglandı artık, sonumuzu bekliyoruz.. hayırlı olur inşallah.

Polisin gorevi adam oldurmek mi?
Sokaga cikmak provokasyon degil yasal halktir, iyice sacmaladiniz, bir agizdan ayni sey!!!
Eger gosteri esnasinda illegal bir yaklasim varsa, alir gozaltina, neyse cezasi ceker, burasi hukuk devleti...

Yahu pisi pisine insanlar oluyor, hala nasil, tas, eylem, provokasyon, devlet mali, polis derdinseniz, nasil ya nasil...
Bir durun dusunun ya, can bu can, ezberlenmis laflarin cok otesinde bir sey bu, her seyin otesinde...
Hala tas attilar, sokaktalar yaziyorlar ya, yuh!!!

Şuanda konu polise taş atmayan bir adamın 'tesadüfen' polis kurşunuyla öldürülmesi gerçi ama bizim orda evin içine kadar sokuyor o gazı polis :ssz: Kaç defa bütün sokağı çileden çıkartıp camlara döktüğünü bilirim.

Polisin gorevi adam oldurmek mi?
Sokaga cikmak provokasyon degil yasal halktir, iyice sacmaladiniz, bir agizdan ayni sey!!!
Eger gosteri esnasinda illegal bir yaklasim varsa, alir gozaltina, neyse cezasi ceker, burasi hukuk devleti...

yasal haklarımız böylemi kullanılıyor, polis aracını yakarak yıkarak mı kullanılıyor, aracın içindeki canlar ne olacak ? o polislerin canı ne olacak peki ? daha bir kaç ay önce emekli astsubaylar ankara da yürüdü haklarını kullandı , polis gaz atttı mı ? hayır
ölen yaralanan oldumu? hayır ...yasal hakkı kullanmak budur işte ....

Back