• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cemevi avlusunda başından vuruldu.

yasal haklarımız böylemi kullanılıyor, polis aracını yakarak yıkarak mı kullanılıyor, aracın içindeki canlar ne olacak ? o polislerin canı ne olacak peki ? daha bir kaç ay önce emekli astsubaylar ankara da yürüdü haklarını kullandı , polis gaz atttı mı ? hayır
ölen yaralanan oldumu? hayır ...yasal hakkı kullanmak budur işte ....

Şu yazdıkların o kadar konu dışındaki konumuz alarey hanım cemevinde cenazedeki bir vatandaşın polis kurşunuyla katledilmesi sen konuyu hangi tarafinla okudun da polise taş atmaktan bahsediyorsun
eksiledigim için bir de karşılığını vermişsin komik olduğun kadar algı düzeyin konuyu anlamaya yetmemiş

Hadi 2.dk.ligina vicdanlarimizi kapatalim diyelim haklisiniz. Polis tas atti diye öldürmekte hakliydi !!! Ellerinde apo ve sozde kurdistan bayraklari ile T.C. kurdistan naralari atan, yakan, yikan, tas atan teroristlere karsi bu polisler nerdeydi ? Oblar ulke icin tehdit olusturmuyorda bu insanlar mi olusturuyor ? Biraz vicdan yahuuu !!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet aynen öyle.:27:

Onlarin cani giderken de burdaydim, peki sen bu adamcagiz oldugunde neden hala ordasin da burda degilsin...
Ben birinin olumune uzulen, burada uzuntusunu ifade eden birisiyim, o mesaiyi ezberlenmis laflarla harcayan sizsiniz...
Allah rahmet eylesin demek bu kadar mi zor, birinin olumune sevinip birinin olumune uzulebilmek nasil bir duygu yoklugudur...

benim sıkıntım adamla da değil alevi ile de değil.....en sevdiğim en samimi bulduğum arkadaşlarım alevidir..sorun o değil diyorum allah rahmet eylesin yaralı ise şifasını versin benim tepkim size her fırsatta ortaya çıkıp hükümeti karalamak için yer arıyorsunuz

Etrafımda hiç bu tarz insanlar olmadığı için çok umutluydum bir şeylerin değişeceğinden fakat belli insanlıktan çıkmışız biz. Yazıklar olsun biri öldüğünde "Ama onlar taş atıyooo" diyen zihniyete. Taş atanı tutuklasın o zaman. Ay yeter ya cidden, neden açıkça anlatılan ve anlaşılması bu kadar kolay şeyler anlaşılamıyor ki sürekli aynı kişiler tarafından? Ömrü hayatım boyunca apolitik olmayı başaramadım ama bu sitedeki şu birkaç insan beni gerçekten gündemden soğutuyor. Neyse kısacası biz adam olmayız ülke olarak. Aslında kimseye dilemem hiç suçu yokken polis şiddetine maruz kalmayı fakat bazısı başına gelmeden anlamıyor demek ki, anlamanız için, insani duygularınızın uyanması için sizin başınıza gelmesi lazımsa gelir umarım. Diğer arkadaşlar da laf anlatmakla sinirlerini bozmasınlar derim. Gidin duvara falan konuşun kızlar stres atarsınız, ben öyle yapacağım

Canım bu zihniyeti sen, ben anlayamayız. Hani diyorlar ya bu ülkede siz, biz bitmedikçe bir şeyler düzelmez diye. Bu ülkede bir şey düzelmeyecek çünkü biz ve onlar olacağız her zaman. Bir insanda olması gereken bazı duygular vardır, merhamet ve vicdan en önemlisi bence. Bunlardan asla vazgeçemeyeceğimiz için biz biz olarak onlar da onlar olarak kalacak. Ne yazık ki bu sebeple daha da kötü günler göreceğiz. Çünkü bu ölümleri doğal gören hatta "oh olsun" diyen insanlar var bu ülkede, ve ne yazıktır ki hiç de az değiller. İnsanlığımdan utanıyorum ben

Siz, biz cok yanlis kavramlar gelirdi bana ama bir adamin oldurulmesinde dahi polisi savunabilecek insanlar varsa ben o size bize varim artik, umrumda degil aman kutuplasmayalim, aman dusman olmayalim diye...
Bunlara goz yuman insanlar yuzunden hala bir dolu olum haberi girla...Tek odak noktasi vicdan ya vicdan, bu kadar basit aslinda...

Şu yazdıkların o kadar konu dışındaki konumuz alarey hanım cemevinde cenazedeki bir vatandaşın polis kurşunuyla katledilmesi sen konuyu hangi tarafinla okudun da polise taş atmaktan bahsediyorsun
eksiledigim için bir de karşılığını vermişsin komik olduğun kadar algı düzeyin konuyu anlamaya yetmemiş

ben yazılan yoruma yazdım size yazan yok ki ... hexe yorumunu okumamışınız ki , ona verilen cevabı anlasanız.. algı düzeyi yüksek hanım

Cemevine ve Alevilere bakışı belli değil mi toplumun büyük kesiminin ve yöneticilerin ? İnsan yerine bile koymayacaklar nerdeyse.

İroni yapmıştım ama anlaşılmamış sanırım.

mesele ironiyi anlamamak değil önceki mesajları okumadığım için doğal olarak yanlış anladım cenazeyle ilgili kusura bakma

alevilerle ilgili kim ne söylerse söylesin bizde bu evrensel vizyon olduktan sonra herkesin cevabını veririz çok şükür.

Verecek bir cevabınız olmadığından dönüp dolaşıp hükümete geliyor konu.:ssz:

İyi geceler herkese.

benim sıkıntım adamla da değil alevi ile de değil.....en sevdiğim en samimi bulduğum arkadaşlarım alevidir..sorun o değil diyorum allah rahmet eylesin yaralı ise şifasını versin benim tepkim size her fırsatta ortaya çıkıp hükümeti karalamak için yer arıyorsunuz

Ay canım alevi arkadaşları varmış aslında onları severmiş sevgi pıtırcığı seni

Cemevi'nde katıldığı cenaze töreni sırasında bir kurşunla hayatını yitiren Uğur Kurt kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Görüyorum ki ölen kişi adına açılan topikte yine polislerin ellerine sağlık, eylemciler çok yaşa kavgası çıkmış.

Uğur Kurt Cemevi'nde cenazeye katılmış sade bir vatandaştı.
Sorumluların bir an önce bulunması dileğimizle.

Bu konunun miyadı dolmuştur, hadi size selametle...

Back