• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cemevi avlusunda başından vuruldu.

$BoQ4uhrIAAEhjUK.jpg

yorumsuz

Bu haber henüz Hürriyet gazetesinde verilmedi.
Doğan grubu yine penguenli günlere mi dönüyor..

Sokağa çıkmaya korkar hale geleceğim yakında insanlar polis görünce kendini güvende hisseder ben polis görünce tedirgin oluyorum sonumuz hayrolsun. Yakınlarının başı sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah.

Sokağa çıkmaya korkar hale geleceğim yakında insanlar polis görünce kendini güvende hisseder ben polis görünce tedirgin oluyorum sonumuz hayrolsun. Yakınlarının başı sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah.

Aynen polis toplulugu toma gördüğümde yolumu degistiriyorum arka caddeye geciyorum.... Adam durduğu yerde öldürülüyor ne denir.bilmiyorum artik usandim!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öldüğü haberleri dolaşıyor.
Ya varya şu an öyle bi ağlıyorum ki sinirden ya bu adamın tek amacı cenazeye gitmekti sabah,ölümle burun buruna getirildi gittiği cenaze kalkmadan.
Ya bu nasıl adalet,nasıl iş,nasıl lanet bir düzen.
Kelimelerim bitti yok yok tükendim.
Yeter artık bu kaçıncı can!
Her sabah ölüm haberleriyle uyanıyoruz,yetmiyor o provokatör değil diye savunmak zorunda kalıyoruz zavallı insanları!
Kimin parmağı varsa kim bu ölümlere üzülmüyorsa kendi kanlarında boğulsun tez zamanda!

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin
insan hayatı bukadar ucuz olmamalı hangi mezhepten olursa olsun.
bilip bilmeden yargılayanlar sakının bugün bu masuma yarın kime ne olacağı belli olmaz.
çok üzgünüm....

Allah rahmet eylesin... Allah eşine sabir versin...... Diyecek başka hicbir şey bulamıyorum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir gencin gaz kapsülüyle gözünden vurulduğu ve şuan kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışıldığı söyleniyor.
Umarım doğru değildir...bir can daha gitmesin lütfen...

Son düzenleme:
Bir gencin gaz kapsülüyle gözünden vurulduğu ve şuan kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışıldığı söyleniyor.
Umarım doğru değildir...bir can daha gitmesin lütfen...

Gözüden yaralanan biri olduğunu ben de okudum, 4 tane de polis yaralıymış. :50:

Gözüden yaralanan biri olduğunu ben de okudum, 4 tane de polis yaralıymış. :50:

Okmeydanı savaş alanı gibiymiş.
Çok öfkeli bir kalabalık var orda.
Bıktı insanlar ölümlerden.
Onlarda polise saldırıyor.
7 polis yaralanmış.
Daha fazla ölüm olmadan bitsin bu çatışma artık..

7 polis yaralanmış.

Her seferinde aynı cümleyi kuruyoruz farkında mısın? Ama hep daha fazlası oluyor :50:

Herkesi birbirine dusman ettiler, olumler, yaralanmalar havada ucusuyor...
Yeter artik ya, olum haberi gelmesin artik...

7 polis yaralanmış.

Eh artik polis insanlari öldürdügünde, yaraladiginda, insanlar gözlerinden oldugunda, halk ne yapsin artik?
Artik polise saldirmayi dogal birsey olarak görüyorum. Insanlar artik bunca haksizliklara karsi çaresiz kaliyor.
En küçük bir protestoda bile (ki protesto etmek bir haktir, lütüf degil) polis tomalari, gazlari çikariyor.
Artik polisler için kendi ettiler, kendi buludular diyorum. Zerre kadar vicdanim ne sizliyor ne vicdan azabi duyuyorum.

Son düzenleme:
Back