- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi themis1990
Ne demek istiyorsunuz?
Anlayıp dinlemeden sataşmayın Allah aşkına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istiyorsunuz?
Doluştular yine..
Ya sabır..Yok yahu biz insanlıktan çıkmışız ülke olarak..İnsanlar ölüyor, millet hala "yakıp yıkma" lafları peşinde..Takılmış plak gibi..Yazıklar olsun.
Adamın olaylara zerre ilgisi yok, cenazeye gitmiş başından vurulmuş, ölmüş..Kime ne..Ölen bir insan, kimin umurunda..
Resmen katiller savunuluyor, delirmek işten değil.
peki göstericinin görevi polisi taşlamak mı???????????????????????????????????
tek taraflı bakmayın olaya zaten gösterici gelse izninş gösterse gösterisini konuşmasını yapsa bunlara gerek kalmaz... ama yook olur mu polis kışkırtmak polis elinde saksafon yüzüne üflemek sonra emeline ulaşıp kendini gazlatmak sonrada bunu medyada akp hükümetini düşürmek için kullanmak varken neden öyle bir yol denensin ki değil mi..... zaten sizin gibilerin amacı protesto hakkını kullanmak alevilik ıvır zıvır değil maksat ortalık karıştırmak her fırsatı değerlendiriyorsunuz......
Siz polisin gaz atip atmamasina gore mi o gosterinin yasal ya da degil olduguna karar veriyorsunuz, kriter bu mu?
Bu ulkede ogretmenler, turbani savunan gencler, isciler, emekciler herkes o gazi da o dayagida yedi, onlarin yasal hakki degil miydi bu?
Polis insanlari vuruyor, tam kafasindan, olumune sebebiyet veriyor, ne yapsin insanlar cikarmasin mi ses...
Ben burda polisin canina kastedeni mi savundum, benim icin idisi didisi yok can candir...
Fakat olen birisinin haberine gelip, basina kursun yiyip olmus gencecik bir adamin haberinin altina herkes bassagligi dilerken , bu polis terorunu kinarken, yok polis eve gaz mi atti, ne isin var sokakta dersen sacma olur...
Herhalde sokakta halk olacak, sokakta eylemler de halk icin, cani yanan herkes cikar bagirir, zaten o susmayii tercih eden korkaklar yuzunden bu hale geldik...
Ya nasil linka ya, ortada halktan birini vurup olumune sebebiyet veren bir polis var, biz buna yaziklar olsun dedigimiz de, basi sagolsun dedigimiz de, siz hukumeti dusurme derdinseniz diye nasil dusunebilir biri...
Hala hukumet diyor, hala akp diyor...
Gerci sasirmamak lazim, Rte'de cenaze evine, Soma'ya gittiginde sandikta gosterdik demisti, hala oy, secmen, secim derdindeydi, ayni kafa, ayni mantik...
Anlayıp dinlemeden sataşmayın Allah aşkına.
pardon da onların attıkları taşlarla yaralanan ölen polisler var bu ne terörü.... onların canı giderken nerdeydiniz??????????
onun için de böyle mesai harcadınız mı acaba???????????
Senin gibi polisin görevini adam öldürmek sanan zihniyete sadece acıyorum. Ayrıca protesto gibi hukuksal bir hakkın olduğunu bilmediğin için de ayrıca acıyorum. Ha sırf sokağa çıktı diye öldürülen insanlara üzülemediğin için ne hissettiğimi yazmayayım ban yemeyeyim senin zihniyetin yüzünden
ne kriteri ya bunun kriteri mi olur allah aşkına...
ne yaptı da yedi halaylı zurnalı eylem yaparken mi yedi , yoksa sessiz yürüyerek hakkını kullanırken mi yedi... yoksa taşkınlık yapmaktanmı yedi..
ne işin var sokakta diye bişey demedim... eylem var eylem var değil mi ? güzelce eylemini yaparsan, insanca, topluma uygun davranışlarla eylemini yaparsan kim sana ne yapabilir ? kim kolundan tutup götürebilir ? yada kim havaya ateş edip gaz sıkabilir ? olay ne göstericiler polis aracını yakıyor, polis de grubu dağtımak için havaya ateş ediyor oda bir adamın yaralanmasına neden oluyor... bu olayda tek suçlu polis mi şimdi, bence iki suçlu var hem polis , hem göstericiler... ağırlık olarak suç göstericilerde, böyle taşkınlıklar yapmasalardı , ne bir can giderdi , nede polis havaya ateş atmak zorunda kalırdı...
biz kimse eylem yapmasın, herkes evinde otursun dedik mi... hayır asla ... dediğim gibi eylem var, eylem var...
sataşmadadim sordum
Evet bende okudum.
İstanbul'daki krizleri çok iyi! Yönettiği için sanırım
protestonun yapıldığı şekle bakmak lazım..senin hukuksal hak dediğin görevdeki memuru kışkırtmak taş atmak herkesin kullandığı araçlara zarar vermek mi......hiç görmedim böle protesto .......eğer bu protesto ise evet gerçekten ben böyle bir yasal hak bilmiyorum....... ülkeye bir çivi çaktıkları yok yakma yıkma kolay geliyor........
yahu eylem var eylem var gibi bir mantik olur mu? sen salak misin? polis herkese esit mesafede durup gorevini yapmali. ister tasla saldirsin ister gul atsin, aptal aptal yazmayin.
offf ilk defa kadinlar klubunde kufrettim, iyi geldi valla.
10 a kadar say... Boşver, görmezden gel...
Insanlar sokaklara boşuna çıkmıyorlar, bu kadar provokatör varken etrafta....
ne yaptı da yedi halaylı zurnalı eylem yaparken mi yedi , yoksa sessiz yürüyerek hakkını kullanırken mi yedi... yoksa taşkınlık yapmaktanmı yedi..
ne işin var sokakta diye bişey demedim... eylem var eylem var değil mi ? güzelce eylemini yaparsan, insanca, topluma uygun davranışlarla eylemini yaparsan kim sana ne yapabilir ? kim kolundan tutup götürebilir ? yada kim havaya ateş edip gaz sıkabilir ? olay ne göstericiler polis aracını yakıyor, polis de grubu dağtımak için havaya ateş ediyor oda bir adamın ölmesine neden oluyor... bu olayda tek suçlu polis mi şimdi, bence iki suçlu var hem polis , hem göstericiler... ağırlık olarak suç göstericilerde, böyle taşkınlıklar yapmasalardı , ne bir can giderdi , nede polis havaya ateş atmak zorunda kalırdı...
biz kimse eylem yapmasın, herkes evinde otursun dedik mi... hayır asla ... dediğim gibi eylem var, eylem var...
Ömrü hayatınız boyunca hiçbir eyleme katılmadığınız çok belli. Hanımefendi gezi eylemleri sırasında mahallede 100 kişilik bir grup yürürken yaş ortalaması 60 falandı biliyor musunuz? Kimse sesini de çıkarmıyordu herkes tencere tava falan çalıyordu öyle. Sonra birden tomalarla o 70 80 yaşında insanlar sulandı bi güzel, yaşlı bir teyzenin torunu astım krizi geçirdi gazdan. Kafanızı biraz evinizden dışarı çıkarın. O işler sizin dediğiniz gibi olmuyor. Hoş siz gözünüzle görseniz inanmazsınız biz anlatsak fayda etmeyecek size ama tutamıyorum kendimi.
ne işin var sokakta diye bişey demedim... eylem var eylem var değil mi ? güzelce eylemini yaparsan, insanca, topluma uygun davranışlarla eylemini yaparsan kim sana ne yapabilir ? kim kolundan tutup götürebilir ? yada kim havaya ateş edip gaz sıkabilir ? olay ne göstericiler polis aracını yakıyor, polis de grubu dağtımak için havaya ateş ediyor oda bir adamın ölmesine neden oluyor... bu olayda tek suçlu polis mi şimdi, bence iki suçlu var hem polis , hem göstericiler... ağırlık olarak suç göstericilerde, böyle taşkınlıklar yapmasalardı , ne bir can giderdi , nede polis havaya ateş atmak zorunda kalırdı...