Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

valla ntv ye avukatı konuştu çocuk şubeye o götürmüş ve ağzından hiç pişman lafı çıkmadı, babasıda tuttuklu olduğu için ona çok üzülüyormuş sadece, ama cezası azalsın diye ifadedede pişmanım dicek tabii ne dicek

konuyu cok iyi detayıyla bilmiyorum ama anlık gelişebilecek bir olay için mi ewde testere bulunduruyormuş, kamerasız olan taraftan girip cıkıyorlarmıs....CADIARZU

polisin öğrenmek istediği başlıca olay yanlızmıydı, bunu sorguluyolarmış ama şuan hiç resmi bi açıklama yok, ifadeler medyaya verilir mi onuda bilmiyorum

canim niye boyle yazdin simdii biri gelir basina biner seninn ayni seyleri bende yazmistim sabah sabah basimi agritan oldu vallahii

polisin öğrenmek istediği başlıca olay yanlızmıydı, bunu sorguluyolarmış ama şuan hiç resmi bi açıklama yok, ifadeler medyaya verilir mi onuda bilmiyorum

:enbuyukkk:

bence suç ortağı vardır zenginlerin yanında mutlaka çallar olur o elini dahi sürmemiştir çakalın birine yaptırmıştır

=0000000000000000000000000 ........çocuğu

Zenginya ondandır kız. yesin tabi sucuk ekmek, günlerdir aç sefil kalmıştır.:teselli:

gariban bir ekmek bulamıyor yiyecek beyimiz götürsün sucukları.:mymeka: "Garib"anın biri olsaydı ne işkenceler yapılmıştı şimdiye." konuş uleeeyn nasıl öldürdün", nerde saklandın" gibi sorularla kafası gözü yarılmıştı çoktaaan.

Şimdi bu katil teslim olduya, tamamen milletin gönlünü yapmak için "yakalandı" adalet elbet tecelli edecek, adaletten kaçış yok" naraları atacak polisimiz ve halkımız, yani bir nevi gönlü olacak, ondan sonra unututlup gidecek. Birkaç sene sonra serbest kalmazsa bu katil bende kuzu değilim. Salacaklar çünkü.

Sen nasıl olurda adı sanı herbişeyi bilinen bir katili 7 aydır yakalayamazsın. Yok efendim Yurtdışına kaçmış Çinde Rusyada yok Japonyada ve bilimum bütün dünya ülkelerinde bir tek Papua yeni gineyi saymadılar herhalde. Rezalet ya, yuuuh.

17 yaşındaki cani katil, şimdi yaştan da yırtar, en has avukatıda tutar, yine yolunu bulur, olan yine Münevvere olur.

Ailesi teslim etmişmiş, yok ya. Bu pis katilin babası hapiste değilmi anası olacak o cadı Amerikamı bilmem nerde değilmi. Hangi aile teslim etmiş bu pisliği. Tamamen danışıklı dövüş.

17 yaşında birinin işleyeceği bir cinayetmi bu. Var bir ortağı, hatta belki 3-5 kişi.Hani nerde onlar.

Söylemedikleri saçmalık kalmadı, yok kızın donunda spermler var, aman yok ya yanıldık başka bir ölüden bulaşmış, yok teğmenle mesajlaşmış, tırıvırı, tırıvırı, yuuuuuh.

Adaletten yana bir şey beklemiyorum ama umarım hapiste verirler o pisliğin cezasını. Gerçi belki İmralı gibi biryere koyarlar onuda korumak için. Olurmu olur valla. kapısında güvenlik filanda bekler bu caninin, aman birşey olmasın diye.

Yemezler efendim, yemezler. Bu tiyatronun senaryosu belli.

ya ben olayın nasıl olduğunu çok merak ediyorum acaba planlımıydı? yanında kim vardı? nasıl oldu?
umarım biran önce açıklarlar...

günlerdir yapılan yakalndı haberleri doğruydu bence....1 hafta daha keyif yapsın diye izin vermişlerdir...olaydan nasıl yırtacağı konusunda fikirler vermişlerdir...belkide cinayetin nasıl yapıldığını avukat yazıp eline vermiştir ucuz yırtsın diye..

bir insan bunu hani psikolojiyle yapar aklım almıyor, nasıl bir mide bu...
tek başına mümkün değil zaten üstelik kızı kendi evinde öldürüp çöpe atmış %90 ailenin haberi
var kıskançlık bence hikaye, bence kız bunların ya bir pisliğini öğrendi yada dedikleri gibi satanist ayinine kurban gitti. Çünkü hiç bir kıskançlık krizi bunu yaptırmasını gerektirmez çek tabancayla vur yada bıçakla bırak kafa kesmek ne demek ne iğrenç yaa...

kuzum çok çok haklısın.cinayeti işleyen gariban olsaydı neler olurdu.cem artık bizim misafirimiz derlermiydi.yapmadıkları kalmazdı.bizde baklava çalan çocuklara 15 yıl veriliyor.dediğin gibi cem bikaç sene sonra çıkar elini kolunu sallayarak yurt dışına çıkar

zaten kızın kafası vucudundan ayrılmıştı, anlık olay olsa, ne bileyim kafasını vucudundan ayırmak için o kadar efor sarf edermiydi, kıskançlık yüzünden ani gelişen bi olaydı, keşke ben ölseydim demiş

kuzum yazmıssın yazacaklarımı agzına saglık

en cok uzuldugum noktada adam burnumuzun dıbındeymıs teslım oldu
bu utanc yetmeli Emniyetimize
17 yasındakı bı cocugu ensesınden tutpda tıkamadılar delıge
ha ben sallandırılsın ısterım ibreti alem diye o ayrı

en fazla 15 yıl alır dıyorlar yastan ıyı halden vs yırtar

kime güvenecegiz bu ilkede Allah sonumuzu hayır etsin.

şimdi yakalandı da ne oldu sanki ,
yaşı küçük 2 yıl yatar hadi bilemedin 5 yıl yatsın
yine çıkacak, hadi olmadı bunca zaman sakladılar
bi yol bulup af çıkar ondan bile yararlanır böylesi...

bence teslim olmaya mecbur bırakıldı.. olayın sürekli gündemde olması ve polisin son zamanlardaki baskıları mecbur bıraktı..kesin şimdi teslim olmasının altında ona özel bi çıkar vardır ki varmışta yaşının 18 in altında olması.. şimdi bide akıl sağlığı bozuk derler zavallım bi tedavi görür çıkar..
istense hemen bulunamazmıydı aylarca birilerinin yardımıyla saklandığı ortada ama o birileri sadece ailesi değil bence..
yok planlamamışmış bizde yedik ondanmı gitmiş testere almış eve kamerasız kapıdan sokmuş kızı ve kıza sana öyle bişey yapıcamki dünya bizi konuşucak diye mesaj atmış
ben çocuğa hiiç acımıyorum şımarık terbiyesizin teki umarım bi ömür hapiste kalır

e tabiki, başka birşey düşünülemez zaten.En ince ayrıntısına kadar ezberlemiştir bile.

Neler dönüyor şu canım ülkemde, neler.

Dilerim gebertirler bu pisliği hapiste.Çok üzgünüm çoook

Bizim Türk milleti saftır. Duygusaldır. Mazlumu oynayanları pek sever. Cem oğlan da
bakalım neler ötecek. Pişmanım, anlık olaydı gibi laflar boş laflar. Çocuk mu kandırıyor?
Ölen ölmüş. Gitti hayatının baharında kızcağız.

ne yakalanması ya bal gibi de teslim oldu

medya bu kadar üzerine düşmeseydi teslimde olmazdı ya neyse

bizim orada vay gidene derler. olan münevver'le gencecik yaşında bu tür hataya düşen cem'e oldu

şimdi başka bi avukat ntv de suçu, anlıkmı oldu, planmımıydı, uyuşturuldumu, işkence yapıldımı bunlar önemli eğer planlıysa işkence varsa 24 yıl muebbet hapismiş
bir anlık öfke derse 12 yılmış

ki anlık öfke dedi cem

bu çocuğu eğer yaşı büyük olsaydı 18 felan yakalandığında büyüklerin cezaevine gönderirlerdi
orda da biri çıkar bunu mıhlardı aile bundan da tırsıp teslim etmişlerdir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…