bi de geldiğinde sucuk ekmek yedirmişler canı çekti diye "garib"in.. ben sevinemiyorum bayanlar. biz bu adamı fellik fellik yurtdışında polisten kaçıyo sanmıyomuyduk? herif burnumuzun dibinde bize nanik çekiyormuş? farkındaysanız adam yakalanmadı da, ailesi teslim etti. bariz bir pazarlık var ortada. yazıklar olsun. benim bu adalete güvenim kalmadı, inşallah içerde diğer mahkumlardan alır adaletini!
Zenginya ondandır kız. yesin tabi sucuk ekmek, günlerdir aç sefil kalmıştır.:teselli:
gariban bir ekmek bulamıyor yiyecek beyimiz götürsün sucukları.:mymeka: "Garib"anın biri olsaydı ne işkenceler yapılmıştı şimdiye." konuş uleeeyn nasıl öldürdün", nerde saklandın" gibi sorularla kafası gözü yarılmıştı çoktaaan.
Şimdi bu katil teslim olduya, tamamen milletin gönlünü yapmak için "yakalandı" adalet elbet tecelli edecek, adaletten kaçış yok" naraları atacak polisimiz ve halkımız, yani bir nevi gönlü olacak, ondan sonra unututlup gidecek. Birkaç sene sonra serbest kalmazsa bu katil bende kuzu değilim. Salacaklar çünkü.
Sen nasıl olurda adı sanı herbişeyi bilinen bir katili 7 aydır yakalayamazsın. Yok efendim Yurtdışına kaçmış Çinde Rusyada yok Japonyada ve bilimum bütün dünya ülkelerinde bir tek Papua yeni gineyi saymadılar herhalde. Rezalet ya, yuuuh.
17 yaşındaki cani katil, şimdi yaştan da yırtar, en has avukatıda tutar, yine yolunu bulur, olan yine Münevvere olur.
Ailesi teslim etmişmiş, yok ya. Bu pis katilin babası hapiste değilmi anası olacak o cadı Amerikamı bilmem nerde değilmi. Hangi aile teslim etmiş bu pisliği. Tamamen danışıklı dövüş.
17 yaşında birinin işleyeceği bir cinayetmi bu. Var bir ortağı, hatta belki 3-5 kişi.Hani nerde onlar.
Söylemedikleri saçmalık kalmadı, yok kızın donunda spermler var, aman yok ya yanıldık başka bir ölüden bulaşmış, yok teğmenle mesajlaşmış, tırıvırı, tırıvırı, yuuuuuh.
Adaletten yana bir şey beklemiyorum ama umarım hapiste verirler o pisliğin cezasını. Gerçi belki İmralı gibi biryere koyarlar onuda korumak için. Olurmu olur valla. kapısında güvenlik filanda bekler bu caninin, aman birşey olmasın diye.
Yemezler efendim, yemezler. Bu tiyatronun senaryosu belli.