Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

aslında yakalandı demekte haklılar çünkü alan gitgide daraldı ve kaçacak yer kalmadı bu da teslim olmasına yol açtı.. avukatları teslim etmiş

kendi teslim olmuş ayrıca avukatları teslim etmiş şimdi avukatları ona öğretmiştir nasıl konuşması gerektiğini kesin derki korktum ondan çıkmadım sonra erkeklik gururumu kırdı falan filan zaten büyükbabası hakimmiş cezaevinde özel odalar ayrılır ona:kızgın:.Olan garip kıza oldusenağlama​

kendi teslim olmuş ayrıca avukatları teslim etmiş şimdi avukatları ona öğretmiştir nasıl konuşması gerektiğini kesin derki korktum ondan çıkmadım sonra erkeklik gururumu kırdı falan filan zaten büyükbabası hakimmiş cezaevinde özel odalar ayrılır ona:kızgın:.Olan garip kıza oldusenağlama​

kesin cnm ne şekilde nasıl konuşması gerektiğini ezberlettirmişlerdir

aynen canim ya...para gücü var bunlarda gizli adamlari var, vicdan yokki..

yanlış duymadıysam süreyya karabulut birkaç gün öncesinden biliyordum yakalandığını dedi.inşallah müebbet verirler

Ne fark eder ki..
kılıfına uydurulacak,avukatlar teslim etmiş zaten.
yaşı küçük denilecek,cinayet üstünden alınacak vs vs..
kurtaracak bir şekilde,benim hiç ümidim yok açıkcası.
sevinemedim bile..

Ne fark eder ki..
kılıfına uydurulacak,avukatlar teslim etmiş zaten.
yaşı küçük denilecek,cinayet üstünden alınacak vs vs..
kurtaracak bir şekilde,benim hiç ümidim yok açıkcası.
sevinemedim bile..

kesinlikle katilıyorum bir sekilde kurtaracak gibime geliyor teslim edildiyse hele kesin emindirler birseylerden yoksa bu kadar kactı neden dönsün teslim olsunki onda vicdan mı var

çocuk şubeye gidecekmiş verirse orda ifade verecekmiş.avukatı konuşuyo şuan galiba uyuz oldum adama nekadar ukalaca konuşuyo şaşırdım kaldım

bi de geldiğinde sucuk ekmek yedirmişler canı çekti diye "garib"in.. ben sevinemiyorum bayanlar. biz bu adamı fellik fellik yurtdışında polisten kaçıyo sanmıyomuyduk? herif burnumuzun dibinde bize nanik çekiyormuş? farkındaysanız adam yakalanmadı da, ailesi teslim etti. bariz bir pazarlık var ortada. yazıklar olsun. benim bu adalete güvenim kalmadı, inşallah içerde diğer mahkumlardan alır adaletini!

çemberi daralttık rusya da fransada bilmem nerde oldugunu düşünüyoruz dedilerrrr ama dibimizden çıktı katil akannehir
herkes seferber oldu ama bulamadılar...teslim edildi...yazık durumumuza :umursamaz:

nedense sevinemiyorum bişeyler dönüyor ama hayırlısı

allahım bide bunu çocuk şubeye götüreceklerkötükedihüso

bunun neresi çocuk yaa :kızgın:

Allah günyüzü göstermesin,ağırlaştırılmış müebbet yer inş.:Saruboceq:

Back