Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

aman dur cnm
bu en başta düşünce suçu olmakla beraber
ailende çok suçluuuuMUŞ
bi kere sana göz kulak olup hatta ve hatta dedetif tutmalılardıı
milim milim takip etmelilermiş

Yani simdi Cem pisliginin babasida mi cinayeti islemis oluyor???

Ya o da vardı cinayet anında, ya da temizleme işine yardım etti..Ama kesin bir suçu olduğu ortada...

aman dur cnm
bu en başta düşünce suçu olmakla beraber
ailende çok suçluuuuMUŞ
bi kere sana göz kulak olup hatta ve hatta dedetif tutmalılardıı
milim milim takip etmelilermiş

Dedektif bile taksalar içimde varsa yakalayamazlardı :jeyyar:

Evet cem garipoğlu denen kişi yakalandı peki ne oldu? Hunhaca işlenen bir cinayet hayatnın baharında bir canı tarfından katledılmıs kız ! Ne yazıkdır ki yakalanan sahıs hayatına gul gıbı kaldıgı yerden devam edıyor.Ne demısler vah gidene !!

kaç gündür cinlerim tepemde dolanıyorum bu aptal sadist yüzünden!

197 gün boyunca şuan söylediği yalanları mı bulmuş, suçu ne kadar hafifletebiliriz diye düşünüp ona göre senaryo yazmışlar.. çok icim acıyor.gencecik bir kız öldürüldü..

karşılığında ise; 12 yıl ceza hafifletilerek düşürülme yolunda.. yani bu sadist insan(insan demek bile tuhafıma gidiyor) bi kaç yıl sonra yine topluma karışacak, yine bizden biriymiş gibi dolaşacak ortalarda!!!!

yaa arkadşlarr bakıyorumda bu haber sizi baya etkilemiş ki etkilnedik doğru ama bukadr,başımızdaki olayları, ist daki selin felaketlerini ortada dönen dolapları kaybolan bebekleri açlıktan ölen fakir ama unutulmuş insancıkları unuturacak kadarmı etkiledi aylardır mnedya bu haberle kamuyu oyalaıyor ve meclistekilerde rahatça dümenlerini ve hain planlarını hazırlıyabilyorlar..hANı DOĞUDA FAKıR Bı ıNSANIN BAŞI KESıLSE BUKADR HABER OLUYORMUYDU Kı MUAMMA HATTA HAYIR OLMAZDI !tamam çok kötü bir durum allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama bu tür şeyler çok oluyor hatta bazısından haberimz bile olmuyor bazısıda özet olark geçiliyorki bunların amcalrı dayıları yakınları işadamı yada şanşöhret sahibi olmadıından.bence medya artık bunu hbaer yapmayı bırakıp ülkenin sorunlarna bi el atsın onu yayınlasın..bundan sonrası adaleti ilgilendirir nasılsa..

Medya bu olayın üzerine düşmezse, bu olay nasıl sonuçlanır söyliyim size;
Cem ön kapıdan girer, arka kapıdan çıkar ve ruhumuz duymaz..Yeni bir kimlikle yurtdışında paşa paşa devam eder hayatına..
Neden bu kadar gündemde tutulmasından rahatsızlık duyuyorsunuz anlamadım?
Allah korusun, bu sizin evladınız olsa idi, şehitleri, sel felaketine uğrayanları daha çok mu düşünecektiniz, "çocuğumu artık haber yapmayın, katil bulundu nasıl olsa, diğer şeylerle ilgilenin" mi diyecektiniz??
Ayrıca sel felaketi bir doğal afettir..
Şu konuda haklı olabilirsiniz cinayetler çok oluyor, hepsinin üzerinde bu kadar durulmuyor..KEŞKE DURULSA, keşke bu konuda davrandığımız kadar hassas davranabilsek.Misal Çağla TUĞALTAY olayını araştırın..O zamanlar aynı tepkiler verilseydi ve basında çok yer alsaydı eminim ki bu zavallıcığın da katili bulunurdu..Ama sizi rahatsız etse de bu olay herkesin ilgisini çekti..Çünkü karşı taraf zengin ve arkası sağlam..Bu iş biraz da güçlü ve güçsüz savaşına döndü..
Demem o ki, bu olaylar medyada ne kadar yer alırsa, maktülenin ailesi için o kadar iyi olur, ben de bencil olamıyorum ve aileyi düşündüğüm için bu yayınların aynı şekilde devam etmesini istiyorum.Çünkü katil 1 kişi değil, Allahın izni ile diğerleri de bulunacak..

Münevver'in serbest bir yaşantısı var ya da yok,ailesi takip etti etmedi şu ya da bu;bu olayda aileyi ve merhumeyi suçlamak yanlış ve yersizdir,çünkü zaten olan olmuş Münevver ölmüş,öldürülmüştür testi kırıldıktan sonra çocuğu dövsen neye yarar?
O anne baba ve kardeş vicdan azabının alasını yaşamıyorlar mı?Kendilerini suçlamıyorar mı(bu bir takip etme meselesi değil akla gelen gelmeyen herşeyde)
Cem tabii ki suçlanır ,hayattadır çekmesi gereken bir ceza vardır,bu da belli.
Ama kızın ailesinde babasının durumu malum,anne daha sakin duruyor ama içinde muazzam fırtınalar var,kardeşi zaten babasıyla çatışma içinde(teslim edilme akşamı babasını terketmediğini sadece tartıştıklarını belirtti ama evi terkedebilirdi bir aile dağılabilirdi)
Onlar zaten perişan,darmadağın bir vaziyetteyken,onları suçlamak zulüm olmaz mı?Bir işe de yaramayacak madem?

Arkadaşlar konu başlığımız haber paylaşımı
Yargılamak bizlerin haddi değil..
Tartışma yaratarak konumuzu dağıtmayalım..
Paylaşımlarımızda biraz daha hassas olalım lütfen a.s.

Bugün haberleri izlerken kanım dondu resmen yaa
Katil şerefsiz Bu kızı testereyle keserken kızcağız daha ölmemişş ..Adli tıp raporuna göre......

Hala ailesi serbest bırakmamalıymış, falanmış filanmışımı tartışıyoruzz,.,
Kimse kimsenin yaşama hakkını elinden alamazz.İsterse herkezle düşüp kalkan bir hayat kadını olsun, ister namussuz olsun ne olursa olsun.Helede böyle cani bir şekilde .

Elbetteki bu olayın bukadar gündemde olması insanları rahatsız edebilir.ama Azelya yada katılıyorum..Eger basının bukadar gündeminde olmasaydı "bu katil " bugün hala aranıyor olurdu ve oda şuanda yurt dışında rus kadınlarıyla gününü gün ediyor olurdu. Kızın babasıda hergün bir aksiyonla belki de buyüzden ekranlara çıktı ,çünkü unutulduğu anda katilin bulunamayacğını herkez gibi biliyordu..Ve nekadar paranız olursa olsun işlenilan suçun cezasız kalmayacağını toplumun görmesi gerekirdiki ,kanuna ,adalete olan güvenimiz sarsılmasınnn...

canım bu profosyonel bi cinayet ya, öldürülmesi, sonra katilin saklanması, ortaya çıkıp en az cezayı almak için kurulan dümen
sıradan bi cinayet olduğuna inanmıyorum
garipoğlu ailesi gibi insanlara ders olsun, kimsenin yanına kar kalmıyor

ınanırmısınız avare oldum resmen..Sürekli aklımda münevver ve cem..Gördüklerime inanamadım birçok sitede cem'e fan yapılmış ve münevvere o...bile denmiş..Neymiş türk erkeği gururluymuş münevver haketmiş çok serbestmiş.. Cemi aldatmış
Yahu o zaman her aldatan kesilsin konteynırlara atılsın polis bulunca birde yapana madalya takılsın nasıl olsa onurunu kurtardı..Varmı böyle birşey yaa hala şoktayım ve münevverin hakettiğini söyleyenler hemcinslerimiz..
Yazıkmış cem'e haksızlık ediliyormuş biran önce hapisten çıkması lazımmışş..Çok üzüldüüm çok..
Ayrıca evet münevverin yaşı küçük olabilir ama kıyafeti makyajı bizi ilgilendirmez..ıçinde varsa ailesi bağlasa da durmaz zaten..Cem Gariboğlu hakettiği cezayı bulur inşallah ve eminim ki bu vahşet kıskançlıktan işlenmedi..

ben acıkcası kıskanclıktan işlendiğine inanıyorum cinayetin ama bu sucu hafifletmemeli tabiki..giden gitti..

ınsan hayatını bu şekilde neden,ne amaçla mahveder ?
Onun yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var dünyada.
Her türlü imkana sahip,her istediğini elde edebilecek şartlara sahip..
Böyle vahşice,insanlık dışı planlarına o kızı niye dahil ettin,ne istedin o kızdan ?
Bir ailenin evladını katletme lüksü yok hiçkimsenin.
Sessiz,herşeyi içinde yaşayan,ruh sağlığı olmayan,ciddi derecede hasta bir tip.
Allah korusun böylelerinden ne diyeyim...

belki bu çıkacak af bile cem için ayarlandı. yakalansın kamuoyuna yakaladık desinler sonra afla birkaç yıl sonra salıveririz bile demiş olabilirler. bu cinayet medya tarafından bu kadar gündemde kalmasa belki unutulacak katil hiç yakalanmayacaktı.. allah kötü insanlardan korusun...

Paranın hükmü dünya üzerindedir.. Ne kadar yatar bu zenginlikle bilinmez ama ahirette ne paranın hükmü kalır ne mülkün onun alıcağı ceza o zaman asıl ceza olucaktır..Her şeyde geçerli olan bu...

münevveri ailesi dışarı çok saldı diyenlere son sözüm.
deşifre olacam ama olursa olsun artık!!
BU SEFER YAZACAKLARIM YAŞANMIŞ BıR HıKAYE!!!

yıl 2002. pendikte yaşayan ve bizim türkçe öğretmenimiz olan bir bekar hanım vardı.
bu hanım nişanlısı tarafından kalbine isabet ettirilmek üzere POMPALI TÜFEKLE VURULDU.
ÇOK ŞÜKÜR Kı KOLUNU KALBıNE SıPER ETTıĞı ıÇıN ŞU AN YAŞIYOR AMA BıR KOLU YOK!!!!
ZOR KURTARDILAR, GÜNLERCE GıTTıK ZıYARETıNE.

TEK SEBEP NıŞANLISI OLACAK MANYAKTAN AYRILMAK ıSTEMESıYDı!!
in aşağıya sana son bişi dicem die geliyo hocamın evinin önüne.
e ailesi biliyo, kızlarının nişanlısı.
ve o herif, nerden bulduysa bir pompalı tüfeği boşaltıyor kızın üstüne.!!!!
BU KIZIN NE SUÇU VARDI?
son derece mazbut bir insandı, münevver gibi "açık seçik" giyinmiyordu,
mesleği elinde, yaşı yerinde bir devlet memuruydu. ailesiyle yaşıyordu.
elinj herifleriyle de !!!!! gezmiyordu, NıŞANLISIYDI!!!

HOCAM BURAYI OKUYORSANIZ ÖZÜR DıLERıM AMA BU ıNSANLAR ANLAMIYOR!!

BUNA NE DıYECEKSıNıZ ÇOK MERAK EDıYORUM??
BU HERıFıN YÜZÜNDEN, BıR TÜRKÇE-EDEBıYAT ÖĞRETMENı EN ÖNEMLı UZUVLARINDAN BıRıNı KAYBETTı!!! NEYMıŞ, KENDıSıNDEN AYRILAMAZMIŞ!!
AMA PARDON, NE ıŞı VARDI ONUN "ERKEKLERLE" DEĞıLMı!!!!1

BEN YA 16 YAŞINDAYDIM BUNA ŞAHıT OLDUĞUMA!!!

BUNA NE KILIF BULACAKSINIZ!!
AıLESı NıŞANLAMASAMIYDI YOKSA!!!
HANGı AıLE KIZINI POTANSıYEL BıR KATıLLE EVLENDıRMEK ıSTER!!!

EVET EMA1ıN DEDıĞı DOĞRU, HER ERKEĞıN ıÇıNDE BıR KATıL YATAR!!
ÇÜNKÜ SıZıN GıBı DÜŞÜNEN ANALAR ONLARI, KIZLAR ONLARIN ıSTEKLERıNı REDDETTıĞı ZAMAN ÖLDÜRECEK HAKKA SAHıP OLDUĞUNU ÖĞRETıYORSUNUZ!!

SOKAKTA KIZ MI VAR? O SENıN ıÇıN BIRAKILMIŞ GıBı ORAYA KESERSıN BıÇERSıN.
HERKES KIZI SUÇLAR. NıE? ÇÜNKÜ KIZ, ERKEK ıÇıNDıR.

YAZIKLAR OLSUN. YAZIKLAR OLSUN. ÇOK LAFIM VAR GELıYOR ELıME AMA YAZAMAM.
YAZIKLAR OLSUN.

Paranın hükmü dünya üzerindedir.. Ne kadar yatar bu zenginlikle bilinmez ama ahirette ne paranın hükmü kalır ne mülkün onun alıcağı ceza o zaman asıl ceza olucaktır..Her şeyde geçerli olan bu...

cok ama cok dogru bır cumle gonulden katılıyorum
bugun esım testere ıle bı yerı kesmesı gerekıyodu bana verdı tut dıyıp
o an munevver aklıma geldı testereden nefret ettım
elım ayaıgm bumbuz oldu dılerım suclusu yada sucluları
ona cektırdıklerın cok ama cok daha fazlasını cekıp ölsünler...

bunu sımdı farkettım aman allahım hıc bısey dıyemıyorumm ........

The she sen bi link verip bunu okudunmu demiştin ben cvp vermemişim açıkçası şimdi farkettim ve okudum az önce ama ben o yazıyı daha öncede okumuştum...
Bana tepki gösterdiğiniz bi cümle vardı "her iki ailedede suç var demiştim."Ve ben bu yüzden bazı kişiler tarafından cem yandaşı olarak suçlandım vs vs vs...

Benim demek istediğim nokta şuydu" münevverin ailesinin suçlu olduğu noktayı açıklayım bana göre tabi ,münevverin kardeşi anlatıyor ya 9 yaşında yurtdışına götürmüşler cemi sonrada tek başına ordan oraya gidip durmuş cem ailesini çok az görmüş bu süre zarfı içinde ailesi yokmuş cemin yanında...ışte münevverin ailesinin düşünemediği şey burda çıkıyor ortaya... Çok küçük yaşta ailesinden uzakta bir çocuk bilmediği bir ülkede şehirden şehire geziyor tam büyüme çağında deli çağları başlıyor ve orda tek başına kim bilir neler yapmıştır başında ana yok baba yok onu bazı tehlikelerden kötü şeylerden koruyacak kimse yok başında bu çocuk nasıl bu yaşına gelmiştir tek başına oralarda..."Münevverin annesi bunu biliyormuş yani hiç birşeyimizi saklamazdık birbirimizden diyor ya, annesi bunu öğrendiği zaman eşiyle konuşmalıydı kızımın bi arkadaşı var durum böyle böyle demeliydi çünkü bu bana göre hafife alıncak bi konu değil..ışte bu yüzden münevverin ailesi daha fazla sorumluluk sahibi olabilirdi dedim bunları kastettim... Ve annesi yine münevverin günlüğünde cem ve halası sonunda doktora gidicekler cem sonunda tedavi olucak yazısını görmüş... Bu cümleler bu anlatılanlar önemli değil gibi görünebilir ama aslında çok önemli küçük ayrıntılardır... Benim münevverin ailesinde de suç var dememin sebebi budur.. Küçük ayrıntıları gözden kaçırmaları ve bu arkadaşlıktan babanın haberi olmaması...
Cemin ailesine hiç değinmek istemiyorum ama yinede yazıcam beni yanlış anlayan kişiler için yazıcam...
Cemin ailesinin sorumsuzluğu çok daha fazla..Ve bu olayda cemin ailesininde suçu var zemini onlar hazırlamış... Çocuklarına karşı ilgisiz sevgisiz ve aşırı sorumsuz bir aile... Çocuklar o yaşlarda çok tehlikeli olurlar... Bazı şeyleri kavrama yaşıdır ergenlik yaşıdır ve herkes bilir ki ergenlik çok zor atlatılır..Hele ki erkek çocuğu için.. Ama onlar bu dönemde çocuklarının yanında olup göz kulak olmak yerine sahip çıkmak yerine parayla bazı şeyleri yönlendirebileceklerini halledebileceklerini sanmışlar herhalde.. Farkında olmadan kendilerinin dünyaya getirdiği bi canavar yaratamışlar.ışte sonucu bu... Cemin orda neler yaşadığını neler yaptığını kimse bilmiyor... ama iyi bir dönem geçirmediği belli... Çünkü normal olan hiçbir insan bunu yapamazdı... Ve yine bu aile önceden olduğu gibi hala paranın gücünü kullanıyor...

Uzun yazdım beni anlamamakta direnen arkadaşlar için... Umarım bu sefer anlarsınız...Umarımbu sefer daha açıklayıcı olmuşumdur... ıki tarafta suçlu dememin nedenleri buydu işte...
Yine ekliyorum.. Hiç bir neden cinayeti haklı çıkarmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…