E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
kimse bişey yazamsın bakiim gazeden okuyun aynı şeyler var gazetede kahvaltınızıda yapın annem hadikaydirigubbakcemile3
ama sadece bu yetmiyor :umursamaz:
birde ünlü tanıdıkların olacak
avukatın ünlümü yoksa girme sakın
1 kilo baklava çalan hala yatıyorçaldıklarında küçüktüler şimdi büyüdülermi bilmiyorum yoksa hep küçükmü kaldılar
ay ne guldum ya valla aclıktan ekmek calan yatıo serfsz sucuk ekmek peşinde pardın ark ama pok yesın emi:lepi: paran varsa her kapı acıkkkkkkkkkkkkkkkk turkıye burasıııııı..bı arkdasta ceme hak vermiş töbe töbeeee akıl versın rabbım sana yawrucagımmmm balaım ne kadar yatcakkk ..çürüsün oaralrda inş..herkez hata yapıo gençlk dönmnde bu canına mı mal olmalı tutkı kızcagz hata yaptııı..ah ahhhhhh kızın bbası napçek acaba mahkemede görunce valla parçalr adam onuu allah sabrlar versın ailesene
Gelde bu adalete güven. Bazen diyorumki kendi cezanı kendin vereceksin, çok ciddiyim.şakkıdı
ay dimi ya ben o olayı unutmuştum bak, diyorum ya herşey unutulur
Canım yanlış anladın sanırım beni.:gitme:
Sabahtan beri gazeteler aynı haberi veriyor..Yani sen dedin ya Cem şimdi çıkıyor,sakalları kesilmiş diye.Yani hiçbiri yok gazetede...Yani başka neler var diye sormuştumopuyorumnanaktan
benim asil merak eettigim bakalim sorguda ne anlatacak öldürme sebebi neymis
ntv de fatih altaylı suriyedeydi diyo canım
benim asil merak eettigim bakalim sorguda ne anlatacak öldürme sebebi neymis
açın kızlar ntv yi polis jandarmaya engel olmuş cem yakalanmasın diye
fatih altaylıyı garipoğlu ailesi tehdit etmiş haber yapma diyeakannehir
inanmıyorum ya cinayet kapatılcakmış, klasik zengin oğlan fakir kız olayı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?