Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

kimse bişey yazamsın bakiim gazeden okuyun aynı şeyler var gazetede kahvaltınızıda yapın annem hadikaydirigubbakcemile3

Canım yanlış anladın sanırım beni.:gitme:

Sabahtan beri gazeteler aynı haberi veriyor..Yani sen dedin ya Cem şimdi çıkıyor,sakalları kesilmiş diye.Yani hiçbiri yok gazetede...Yani başka neler var diye sormuştumopuyorumnanaktan

tüüüh işte
kaderime tükürümakannehir
ünlü tanıdığımda yok
zaten zengin hiç değilim:sinifsinif:
ozmn bnde NORMAL insan muamelesi görcem desene:1ninca:
ne diyelim ozmnmafoldumben

sığınacak tek yerimiz var ALLAH ( c.c.)
en büyük adalet
İLAHİ ADALET
eminim cem ve yardımcıları için birgün tecelli edecek

ay ne guldum ya valla aclıktan ekmek calan yatıo serfsz sucuk ekmek peşinde pardın ark ama pok yesın emi:lepi: paran varsa her kapı acıkkkkkkkkkkkkkkkk turkıye burasıııııı..bı arkdasta ceme hak vermiş töbe töbeeee akıl versın rabbım sana yawrucagımmmm balaım ne kadar yatcakkk ..çürüsün oaralrda inş..herkez hata yapıo gençlk dönmnde bu canına mı mal olmalı tutkı kızcagz hata yaptııı..ah ahhhhhh kızın bbası napçek acaba mahkemede görunce valla parçalr adam onuu allah sabrlar versın ailesene

12 yil yatar bu kesin sadece...
Gazetelerdede büyük ihtimal öyle olacagi yaziyor...
18 yasindan kücük derler, psikolojisi bozuk derler, tahrik vardi derler...biseyler derler...
ne yapar ne eder 12 yila düsürüler hatta belki dahada az olabilir...

Yaa o kadar kirmizi bültenmi kirmizi ilanmi neyse ondan cikardilar bilmem kac ülkede
aranmasi icin...burunlarinin dibinde hatta münevverin ailesiyle ayni semtte oldugu
halde bulamadilar...

zıkkımın kökünü yesinnnnnnn......
o avukatıda ne pişkin yaaa
kötükedihüso

Gelde bu adalete güven. Bazen diyorumki kendi cezanı kendin vereceksin, çok ciddiyim.şakkıdı

iyi bir avukatın ve paran yoksa tavsiye etmem lmaz:

çünkü herşey şuan yüksek mevkide tanıdığın ve paran kadar hallediliyor kuzum:sinifsinif:

ay dimi ya ben o olayı unutmuştum bak, diyorum ya herşey unutulur

balık hafızamız bile kalmadı :umursamaz:

ya suyumuza ya havaya unutma tozu atıyor birileri galiba
:uhm:

ntv de fatih altaylı suriyedeydi diyo canım

allah bildiği gibi yapsın inş kıza çok içim yandı hala yanıyor
bence ceme en büyük ceza hala hayatta olması hayatı boyunca bu azapla yaşayacak

inanmıyorum ya cinayet kapatılcakmış, klasik zengin oğlan fakir kız olayı diyo

biliyodum ya bu olayı yeni emniyet müdürü çapkın çözdü, değişmese çözülceğini sanmıyorumakannehir

197 gün boyunca boşuna kaçmadı ya bu adam ağır tahrikini bilmemnesini hepsini kılıfına uydurmuşlardır.

12 yıl ceza alsa bile bile 7-8 sene yatar iyi halden hopp dışarda.

Az daha sakal bıraksa dede olacak neresi çocuk bunun allah aşkına.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…