Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

demincek bir bayan tukuruyodu tvde yoksam senin annenmiydii kiiiyerimsenibensaka biyana bende gordum millet linc et´cek nerdeyssee

oh pislik herif teslim oldu en sonunda
ama süreyya karabulut a helal olsun işin peşini bırakmadı
baska cinayet kurbanı insanların aileleri gibi boynunu büküp oturmadı katil bulunacak diye
kafayı yiyene kadar psikolojisi bozulana kadar parçaladı kendini
halkta destek verdi bu baskıdan dolayı cember daraldı
o 3milyon euroyu da versinler kacırdıkları vergilere saysın garipoğlu ailesi
adamda hastane okul yaptırsın kızı adına

ceme üzülenleri ben hala hayretle okuyorum.münevvere de şöyle yapsaydı,ailesi şöyle yapsaydı diyenleri de hayretle okuyorum.hiç kimse ama hiç kimse bu şekilde ölmeyi haketmiyor.ceme acımıyorum.hiç bir neden bunu yapmasını gerektirmez !!!

18 ile24 arası ceza. 3 de ikisi de,böyle olacakmış.... bundanda 24 alırsa,, 16 ,,,18 alırsa 12 sene yatacak...
bu 12 senedede indirim olabilirmiş tahrik varsa.
yok anam idam cezası geri gelmeli...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet 12 sene tahrik indirimi olur,iyi hal olur,olurda olur 5-6 senede çıkar vah ki vah

idam geri gelseydi ; bu kadar suç işleyen insanlar , bukadar canı yanan aileler olmazdı.caydırıcı olurdu adı üstünde idam.

18 ile24 arası ceza. 3 de ikisi de şöyle olacakmış. bundanda 24olursa, 16 ,,,18 alırsa 12 sene yatacak...
bu 12 senedede indirim olabilirmiş tahrik varsa.
yok anam idam cezası geri gelmeli...

zaten, avukatlarala yasalarda ki en inca boşluklar kullanılmıştır, düşünülmüştür canım ya bence 12 yıl bile almıcak görürsünüz

avrupaya uyacağız die idamdan da olduk
aha aldı yaa avrupada bizi
bölelerine idam bile az
dilerim o da münevver gibi ölür

Herkes yurtdisinda sanirken, sürekli Istanbulda gezindigi söylemis...
Hic dikkat cekmedimi aceba yada süphelenen olmadi?

Gerci sakal felan bayagi degistirmis onu ama ne biliyim hani olurya...

Bide bi ara Rusyada Türk Konsoloslugunda görüldü felan demislerdi
Demekki hepsi sadece lafmis...

genç olsun yaşlı olsun ölen bir insan

öldürme şekline bir ad verilemeyecek kadar ürkütücü

acı ile yüreği yanan bir anne bir baba bir kardeş var

bizlere ne oluyor birbirimize suç bulmaya suçlu bulmaya çalışıyoruz

bu hale hep bu yüzden gelmiyormuyuz çözüm değil çözümlere çözümsüzlük katmak huyumuz oldu

adalet öyle yada böyle yerini bulacaktır

birbirimize sataşmak
yerine bizim başımıza gelmeyecek gibi davranmayı bırakıp neler yapıp yanlış gidenleri düzeltiriz diye baksak

dedesi ne hesaplar yapmıştır.en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür

bir de bi anlık olaydı keşke ben ölseydim demiş pislik.o kızı testereyle kesmek bi anlık olaymı
bee.utanma da yok.inşallah en ağır suçu alır ama hiçte öyle gözükmüyo 10 15 sene anca alır diyolar ama inşallah hapislerde çürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu yaratığın 20 yıldan fazla alcağına inanmıyorum...kötükedihüso kötükedihüso
ne güzel kurmuşlar her şeyi...klava:
istanbuldaymış yaa hemde bahçelievlerde klava:
kimseye bir şey olmadı olmucakta olan münevvere oldu..yazık ya..

12 yıldanda inebilirmiş arkadaşlar. ağır tahrik varsa. ki. bunların avukatları bunuda kulpuna uyduracaklardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…