- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
bir arkadas onu ima etti bende bana sende ima etti sandim kusurabakma .ozur dilerimvalla canım seni tanımıyorum yazım sana da değildi, niye cellalendin anlamadım
Canım ben öyle düşünmüyorum..Neden hemen bilmeden bir kurumu karalıyorsunuz....Yakalanan bir adamı salıvermek mümkün mü allah aşkına.. İstanbul gibi bir yerde istediğiniz gibi saklanırsınz. Konu komşularından terörist ,ceepnanelik çıkıyor. evlerin altından mezarlıklar çıkıyor alt kat komşusunun haberi olmuyor.. Herşeyi emniyetten beklememek lazım. Herkesin evine girip tek tek arayamazlarya..
canim getirin onume benim yazdigim yaziyi ben MUNEVVER HAK ETTI diye bir yazi yazdimmii GETIR ONUME GORCEM
Bir insanı tavuk gibi parçalara bölerek çöpe atmanın hiçbir haklı açıklaması olamaz..
Umarım en ağır şekilde cezalandırılır..
Münevver'in de kabri nur olsun,ailesine de Allah sabır versin..
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ..amin..
tabiki canim hatta gecenlerde bir et imalathanesinde yasanan olay vardi videolu ben burada bir kac arkadastan adres aldim nerelere basvurabilirim diye o kadar uzuldumki hayvalari bile bu nedenle savunan bir insan olarak bu sekilde hakaret duyuyorum neden yazdigimi iyi okumadiklari islerine gelecek sekilde algiladiklari icinBir insanı tavuk gibi parçalara bölerek çöpe atmanın hiçbir haklı açıklaması olamaz..
Umarım en ağır şekilde cezalandırılır..
Münevver'in de kabri nur olsun,ailesine de Allah sabır versin..
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ..amin..
Arkadasim bazi insanlar yapilan yorumlari yanlis anlamya yada istedikleri gibi anlamaya o kadar müsait ki...
Mesela benim yazdigim mesajlara göre sanki ben
16 yasinda acik giyen, gezen ve makyaj yapan bütün genc kizlar daha dogrusu bana
göre cocuklar öldürülmeyi hak ediyor demissim gibi yansitiliyor...
Halbuki ne alaka....öyle bisey asla demedim...ama iste gelde anlat...
nilnisan çok ayıp ediyorsunuz gerçekten benimsemediğiniz fikirlere hakaretler yağdırarak mı Türkiye ' yi yobazlıktan kurtarmış olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Çok ayıp çookk...
valla burda bu kadar rahat konuşuken polisler IP mizin peşine düşmez inşallah konuşurken dikkatli olmakta fayda var
traş olmuş
valla bu yazı bana galiba ama ben burada kimseyle atışamaya girmedim, gerçi arkadaş ona söylemediğimi anladı, şuan bu yazınıda ben bana diye yanlış anlamışta olabilirim, aman neyse konumuz bu mu
Chess naklen yayın yapıyorsunalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?