Cem Garipoğlu Yakalandı...!!!!!!!!

ceme asla ve asla üzülmem. keşke idam cezası geri gelseydi. hoş yaştan kurtarırdı ama. cezaevi kanunları işlerdi o zaman..
umarım yine işler......

Konuyu saptırmadan, Cem katilinin olayını bile Türkiyenin yobazlarına vs bağlamadan
yorum yapsanız! Tv deki sosyologlar siyasetciler bile üslup nedir bazen bilmiyor tabi
siz de haklısınız

Bir insanı tavuk gibi parçalara bölerek çöpe atmanın hiçbir haklı açıklaması olamaz..

Umarım en ağır şekilde cezalandırılır..

Münevver'in de kabri nur olsun,ailesine de Allah sabır versin..

Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin ..amin..

başka bir bakış açısı tabi
bende toptan suçlamadım kıss zaten eminiyet suçludur diye
ama sadece nedense bazılarına sus peyı verilmiş gibi geliyor bana
bunca zaman türkiyede ve bir anda teslim ediliyor ilginç değilmi
ne yedi ne içti insan 3 gün aç kalsa ölür mutlak biri çevreden yarıdm
etti akraba yada değil mutlaka birilerine aile para verdi oda gitti bunu besledi
hiçmi hesaplar kontrol edilmedi hiçmi takip edilme yakın eşrafı anlamadığım bu

canim getirin onume benim yazdigim yaziyi ben MUNEVVER HAK ETTI diye bir yazi yazdimmii GETIR ONUME GORCEM

Arkadasim bazi insanlar yapilan yorumlari yanlis anlamya yada istedikleri gibi anlamaya o kadar müsait ki...

Mesela benim yazdigim mesajlara göre sanki ben
16 yasinda acik giyen, gezen ve makyaj yapan bütün genc kizlar daha dogrusu bana
göre cocuklar öldürülmeyi hak ediyor demissim gibi yansitiliyor...

Halbuki ne alaka....öyle bisey asla demedim...ama iste gelde anlat...

nilnisan çok ayıp ediyorsunuz gerçekten benimsemediğiniz fikirlere hakaretler yağdırarak mı Türkiye ' yi yobazlıktan kurtarmış olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Çok ayıp çookk...

vereliniortak

tabiki canim hatta gecenlerde bir et imalathanesinde yasanan olay vardi videolu ben burada bir kac arkadastan adres aldim nerelere basvurabilirim diye o kadar uzuldumki hayvalari bile bu nedenle savunan bir insan olarak bu sekilde hakaret duyuyorum neden yazdigimi iyi okumadiklari islerine gelecek sekilde algiladiklari icin

valla bu yazı bana galiba ama ben burada kimseyle atışamaya girmedim, gerçi arkadaş ona söylemediğimi anladı, şuan bu yazınıda ben bana diye yanlış anlamışta olabilirim, aman neyse konumuz bu mu

nilnisan çok ayıp ediyorsunuz gerçekten benimsemediğiniz fikirlere hakaretler yağdırarak mı Türkiye ' yi yobazlıktan kurtarmış olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Çok ayıp çookk...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Arkadaşlar burada birbirinize hakaret ederk hiçbir yere varamazsınız sadee birbirinizi kırmaktan başka...

Maalesef kişilerin yüz mimikleri ve söyleyiş tarzını bilemediğimiz için yanlış anlaşılmalar olabiliyor...

Sadece konu odaklı konuşmalar yapabilsek keşke tartışmadan...:gitme:

valla bu yazı bana galiba ama ben burada kimseyle atışamaya girmedim, gerçi arkadaş ona söylemediğimi anladı, şuan bu yazınıda ben bana diye yanlış anlamışta olabilirim, aman neyse konumuz bu mu

Yok arkadasim ben seni kast etmedim...

Genel konusuyorum...tek tek beni o sekilde anlayan arkadaslarimizin
mesajlarini toplamak istemedim...ama direk olarak sadece 1 kisiyi felan
kastetmiyorum...genel yani...

bir ihtimam bir ihtimam cem efendiye,başka biri olsa neler olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…