- Konu Sahibi babyface26
-
yakalanmalı sonra içerde beslenmeye alınmalı..şu hayyammıda dışarda bırakmasınlar suça iştirak etmesede ben hoşlanmıyorum bu adamdan onuda içerde besleyelim..hatta halka açsınlar gidip garipoğlu ailesini fıstık falan atarak besleyelim.. :lepi:
ailesi aile olsaydı cocuklarına sahip cıksalardı zaten terbiyesini verebilselerdi bu kızın basını yakmazdı !!!
gorduk goruntulerini 16 yasındaki cocuk ispanya,ibiza,rusya vs... oralarda dolaşıp manitalarla partilerde !!!
eeee yurt dısında okutmakta pekte marifet degilmiş bunuda ogrendik !!! zenginiz yurt dısında okuturuz cocumuzu tr egitimini iyi bulmuyoruz ... demesi gibi deil işte sonra potansiyel katil olur gelirler... kız kardesini okul almıyosa yurt dısında okuturlar demiş meduza arkadasımız ...
bakalım bide onu gorelim o neler ogrenip gelcek oralardanda kimin basını yakacak ....
Canım arkadaşım,aile belki kötü olabilir ama cem garipoğlunun kızkardeşine niye bu tutum?Yazık oda bir genç kız onun ne suçu var neden o kötü olacakmış.Öldürülen kıza gelince ben diyorum ki peki lisede okuyan bir kızın geceleri cemle gezmesi normalmi ailesi biliyorlardı aralarındaki arkadaşlığı neden bu kadar müsama gösterdiler.Cem garipoğlunun babasının hapis falan yattığını duymadım sadece hayyam garipoğlunun yattığını duyduk televizyonlardan bir kaç yıl önce haberlerde çok gösterdiler.Farz edelim bizim bir oğlumuz var uyşturucu vs kullanıyor peki bizim kızımız iyi ama abisi kötü diye kim yargılar.Lütfen şahısların kendilerine yorum yapalım kızkardeşide gencecik belki çok masum şuan bu yazıları okusa düşünün dışlanmış hissetmezmi kendini?sencerderen arkadaşımız youtube deki klibi eklemiş ve gerçekten üzüldüm özellikle annesi makbule garipoğlu için bir ifade var yazık değilmi o bayan istermiydi evladı bir cinayet işlesin o tabir gerçekten kötü evladı katil olabilir ama onada çirkin bir ifade kullanılması yanlış.
lanet olasıca pislik bir an önce bulunup,içeri tıkılıp en ağır cezayı almalı
ama biz öyle bir ülkeyizki,bulmak istenilen adamı eliyle konmuş gibi bulurlar,
tabi bunlar zengin,varlıklı nüfuzlu insanlar,anca şaşırtmaca yapıp,bir parmak
bal çalarlar ağzımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?