Cem gariboğlu yakalansın diyenler!!!

allahim düsündükce o ani deliriyorum.basi kesilirken hala ölmemismis,yavrum nasil aci cekti kimbilir.anneside gecen diyordu ya canliyken yapildiysa diye.ama otopsi raporunda dr.acikladi tamamen canli canli yapilmis.acaba diyorum kiza tecavüzmü etmek istedi o cani de bogusurken kafasini falan bir yere carpti oda o an panikleyip bu vahsetimi isledi.cünkü kizda sperm örnekleri bulunmus.ama tecavüz edilmemis.

lanet olsun bunu saklayanlara, hiç mi insanın vicdanı sızlamaz, nasıl rahat uyuyorlar yaaa.
hele kendi kendine ne demeli aşağılık insan

zaten bu tarz bi gencin cinsel ilişki olmadan bi birliktelik yaşayacağına inanmıyorum...
kesinlikle münevverden cinsel istekleri olmuştur...kızda istemediyse.....offff

Bir gün önceki MSN yazışmalarıYarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden... Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G.'nin cinayetten bir gün önce MSN'de genç kızla yazışmaları Habertürk'te yayınlandı.

Cem G. genç kıza, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar... tabii de boğmadan önce bırakırım" diye yazmış.

Cem G'nin evine gelmesi için ikna etmeye çalıştığı genç kızı kameraya yakalanmamak için arka kapıdan eve alacağı da kayıtlarda ortaya çıkıyor.

İşte cinayetten bir gün önce Cem G. Münevver arasında geçen konuşmalar:

C: Sana naparım biliyor musun?
M: Ne
C: Hayal edemeyeceğin şeyleri
M: Neymiş?
C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar
M: Abartma
C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?
M: öyle mi?
C: Evet öyle
M: Ne güzel
M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan
C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman
M: Olabilir, buluşuruz
C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman
M: Ne planı?
C: Tarihin en büyüklerinden
M: Abartma be
C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak
M: Söyle bakayım, merak ettim
C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana
M: Söyleee beee
C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle
M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama
C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana
M: O nasıl olacak?
C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana
M: Hem sizde napacağız ki?
C: Yapacağız bir şeyler merak etme
C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok M: Yoooo
C: Gitar da çalarım
M: Aaaaa!
C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için
M: Hımmmm
C:.....
M: Ne alaka?
C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece
M: Tabii... İyi
C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çala tim. (i gitar var
M: İyi

Habertürk

arkadaşlar herkese yorumlarından ve ilgili olmalarından için tşkler.herşey ortada kanıtıyla zanlısıyla zanlı ortada yok çoğuları artık dinlemek istemiyoruz diyorlar fakat bence duyarlı olmak gerek!!!hepimiz insanız!!çevremizde tanıyıp bilmediğimiz binlerce hasta ruhlu insanlar dolaşıyor

Allah bildği gbi yapsın,satanistler yaa yazık günah,kendinisi öldürseydinis de bi pislikten kurtulsaydı dünyakötükedihüso

yakalanmalı sonra içerde beslenmeye alınmalı..şu hayyammıda dışarda bırakmasınlar suça iştirak etmesede ben hoşlanmıyorum bu adamdan onuda içerde besleyelim..hatta halka açsınlar gidip garipoğlu ailesini fıstık falan atarak besleyelim.. :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol:

Canım arkadaşım,aile belki kötü olabilir ama cem garipoğlunun kızkardeşine niye bu tutum?Yazık oda bir genç kız onun ne suçu var neden o kötü olacakmış.Öldürülen kıza gelince ben diyorum ki peki lisede okuyan bir kızın geceleri cemle gezmesi normalmi ailesi biliyorlardı aralarındaki arkadaşlığı neden bu kadar müsama gösterdiler.Cem garipoğlunun babasının hapis falan yattığını duymadım sadece hayyam garipoğlunun yattığını duyduk televizyonlardan bir kaç yıl önce haberlerde çok gösterdiler.Farz edelim bizim bir oğlumuz var uyşturucu vs kullanıyor peki bizim kızımız iyi ama abisi kötü diye kim yargılar.Lütfen şahısların kendilerine yorum yapalım kızkardeşide gencecik belki çok masum şuan bu yazıları okusa düşünün dışlanmış hissetmezmi kendini?sencerderen arkadaşımız youtube deki klibi eklemiş ve gerçekten üzüldüm özellikle annesi makbule garipoğlu için bir ifade var yazık değilmi o bayan istermiydi evladı bir cinayet işlesin o tabir gerçekten kötü evladı katil olabilir ama onada çirkin bir ifade kullanılması yanlış.

Son düzenleme:

bu konuda haklısın arkadaşım herkes bireysel olarak yaptıkları şeylerden sorumludur. ailesini sorumlu tutamayız bundan. herkesin içini bilemeyiz...

lanet olasıca pislik bir an önce bulunup,içeri tıkılıp en ağır cezayı almalı

ama biz öyle bir ülkeyizki,bulmak istenilen adamı eliyle konmuş gibi bulurlar,
tabi bunlar zengin,varlıklı nüfuzlu insanlar,anca şaşırtmaca yapıp,bir parmak
bal çalarlar ağzımıza..

aynen katılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…