Canım arkadaşım,aile belki kötü olabilir ama cem garipoğlunun kızkardeşine niye bu tutum?Yazık oda bir genç kız onun ne suçu var neden o kötü olacakmış.Öldürülen kıza gelince ben diyorum ki peki lisede okuyan bir kızın geceleri cemle gezmesi normalmi ailesi biliyorlardı aralarındaki arkadaşlığı neden bu kadar müsama gösterdiler.Cem garipoğlunun babasının hapis falan yattığını duymadım sadece hayyam garipoğlunun yattığını duyduk televizyonlardan bir kaç yıl önce haberlerde çok gösterdiler.Farz edelim bizim bir oğlumuz var uyşturucu vs kullanıyor peki bizim kızımız iyi ama abisi kötü diye kim yargılar.Lütfen şahısların kendilerine yorum yapalım kızkardeşide gencecik belki çok masum şuan bu yazıları okusa düşünün dışlanmış hissetmezmi kendini?sencerderen arkadaşımız youtube deki klibi eklemiş ve gerçekten üzüldüm özellikle annesi makbule garipoğlu için bir ifade var yazık değilmi o bayan istermiydi evladı bir cinayet işlesin o tabir gerçekten kötü evladı katil olabilir ama onada çirkin bir ifade kullanılması yanlış.