Cem gariboğlu yakalansın diyenler!!!

kızlar gecen gun onları tanıyan bırı geldı bızım sıteye bahcede otururken anlattı
cem ın annesı süreklı ellerını yıkıyomus ama sureklı lavabodan cıkmıyomus
cınayetten sonra görmus :bbo:

bızde bahcesehırde oturuyoruzmafoldumben

Tabı yardım ettıler oglana cesedı tasırken olacagı o ... Kadının psıkolojısı bozuldu ... Geberesıceler ... Oglunun yedıgı haltı temızledı ya evı derlemıŞ toplamıŞ kanlarıda sılmıŞtır ondan ... Sapıttı demekkı ... Eee ole kolay kolay yıkamayla kan lekesını cıkaramassın oyle ruhuna ıŞler ıŞte...

ALIRLAR ALIRLAR NERELERDE NE CıNAYETLER OLUYO UNUTULUP GıDıYO ALAN ALIYO SATANDA SATIYO .... :umursamaz:

o evi alan olurmu acepCADIARZUböyle bir cinayetten sonra insan yaşamaya korkar

canım zengınler nasılsa degerının altına verırler

biz bılıyoruz evi ama bahcesehır dısından gelen bırı nerden bılsın

yada emlakcıya uygun fıyata bırakırlar

onların vardır bı hesapları

o görüntüler aklıma geldikçe ne düşünüyorum

bu cem yine kütük gibi sarhoş bu tv deki haberleri izleyip keyif yapıyordur.ne iğrenç görüntüydü onlar öyle ya kızlarla öpüşmeler acayip hareketler.

bu cinayet değil vahşet.bian önce yakalansınki aile de bir nebze olsun rahat etsin.birde cem gariboğlunu desteklemek için facebookta sayfa açmışlar,geçen gün gazetede okudum.ya buna ne dersiniz.gençlerin beyinlerini yıkamışlar heralde bu vahset nasıl desteklenir.

müsadenizle ohaaa demek istiyorum...
insanlık ölmüş başımız sağolsun....

neeee bide sayfa mı açmışlar bu insanlar nasıl destek verirler böyle bi vahşete bence tamamen cem in yakınları açmıştır sayfayı zaten bulunamıyor yani bulmak istemiyorlar nasılsa zengin aile bu işi ört bas etmeye çalışıyorlar hergün haberlere yakalanmıştır inşallah umuduyla bakıyorum ama malesef atı alan üsküdarı geçmiş korunmaya himayeye alınmış bile... insanlık ölmüşşş :enbuyukkk:

Valla geçen gün Tv de bir anneyi izledim..

15 yaşındaki kızı 9 sene önce evde yalnızken, tecavüz edilerek ve boğazı kesilerek öldürülmüş, 9 sene önceeee ve hala katil bulunamamış..

9 sene buuu...

Yani o kızın sonucuna benzerse, Münevver olayı daha 3 ay oldu...

Bu ve bunun gibi cinayetler nasıl aydınlamanaz inanamıyorum..Çünkü bu olayda faili bellii..

Belli ki birileri saklıyor gözetiyor, kendi imkanları ile 3 ay mümkün deği saklanması..

Valla internette biryerlerde okudum ben de, birisi demiş ki kızın babası için:
----Tabii kızın zengin çocuk bulunca hoşuna gitti de mi, ohh zengin yere attı kapağı diye, ilgilenseydin kızınla, ne yapıyor nerde diye, şimdi böyle olur işte..yazmış birisi..

yazarlar yazarlar annesi babasıda fazla boş bırakmayacaktı belkide aralarında iletişim sorunu vardı bilemeyiz ama bunların hiç birisi cem kadar kötü olamaz bu insan değil insanlık değil bu katil hala sokaklarda belkide yakınızda dolaştı bunu yapan tekrar yapar inanmıyorum ya bulunamamasına üstelik yapan eden belliyken...

show haberdekı videoları izlemedınızmı cocugun ne mal oldugunun özeti bence...
baba parasıyla dünyanın altını üstüne getiren bi mahluk...
psikopat...

ayrıca babası kızına sahip cıkmadı cumlelerınede anlam veremıyorum..
naapsaydı adam kızını okuldan sonra evemı baglasaydı...
öyle yapan babalarada geri kafalı dıyoruz...
ayrıca sahıp cıkmamıs olsa bile kimsenin senelerce emekle yetiştirdiği yavruya bunu yapmaya hakkı varmı?
bizim milletimiz düşene tekme atmayı çok seviyo malesef...

münevveri öldürdüğü yetmezmiş gibi bir de kızı parçalara ayırmış
cem yakalanınca asılmalı bence.
allah sabır versin

ınşallah en kısa zaman da yakalanırsın da bulursun cezanı...
Direk halkın eline versinler seni bak bakalım nasıl veriyorlar senin cezanı kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…