- Konu Sahibi babyface26
'cem gariboğlu yakalansın'diyenler!!! YAKALANSIN BU BİR VAHŞET
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o şerefsiz işkencenin en büyüğünü hakediyo...yaptığından kat kat fazla acı çekerek öldürülmeli pislik.....
bir de hala katil zanlısı c.g demiyolar mı fıttırıyorum...KATİL o katil zanlı diil artık...suçu işlediği kesin...videolar var polisin elinde...o yaptı ki kesti ki çöpe de kendisi attı...Allah'ım o ana babaya ermiş sabrı ver...:Saruboceq:
kesinlikle yakalansın satanist pislik !!! kızkardesini hiç bir okul kabul etmiyormuş ... iyi oluyo cıkarsınlar cani evlatlarını sonra halk arasında kabul gorulsunler ... bu tepkiye bayıldım cok iyi oldu !!!Arkadaşlar garip oğullarını sadece cem garip oğlu ile duydunuz herhalde onlar işadamı kızlarını türkiyede hiç bir okul almasada yurt dışında okuturlar.Ben küçükken garipoğulları ismini çok duyardım ve bir aileden biri böyle bir vahşet yaptı ise diğer aile fertlerinin bir suçu olamaz yazık kızkardeşini hiç bir okulun kabul etmemesi o kızın ne suçu var cem garipoğlunun kardeşi olmasımı.Bu aile zamanında çok kişiye iş imkanı sağlayıp ve okul falan yaptıran insanlar bir kişi için bütün aileye bakış aynı olmamalı...
kesinlikle yakalansın satanist pislik !!! kızkardesini hiç bir okul kabul etmiyormuş ... iyi oluyo cıkarsınlar cani evlatlarını sonra halk arasında kabul gorulsunler ... bu tepkiye bayıldım cok iyi oldu !!!Arkadaşlar garip oğullarını sadece cem garip oğlu ile duydunuz herhalde onlar işadamı kızlarını türkiyede hiç bir okul almasada yurt dışında okuturlar.Ben küçükken garipoğulları ismini çok duyardım ve bir aileden biri böyle bir vahşet yaptı ise diğer aile fertlerinin bir suçu olamaz yazık kızkardeşini hiç bir okulun kabul etmemesi o kızın ne suçu var cem garipoğlunun kardeşi olmasımı.Bu aile zamanında çok kişiye iş imkanı sağlayıp ve okul falan yaptıran insanlar bir kişi için bütün aileye bakış aynı olmamalı...
ya tabi tabi ailesi cok saglam sanki tmsf olayında herseylerine el koyulup hapse giren bir babadan bahsediyoruz !!! haksız kazancla kazandıklarının diyetini bırakta bi kaç kişiye iş versin belki vicdan azabını rahatlatmaya yarıyodur.. o kızın sucu neydi madem o zaman neden ssaklıyorlar gencecik bi kızı öldüren cocuklarını saklamasınlar madem !!! ailede suc yok ya cok temiz kişilikler ya !!! ben hala soyluyorum gene soyluyorum iyi oldu iyi bir tepki almasınlar okullara bayıldım bayıldım bu kararlarına ... gitsisnler nerde okuturlarsa okutsunlar tr de okumasında ...