• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem gariboğlu yakalansın diyenler!!!

artık içim koptu hangi kanalı açsam günün farklı zamnlarında bu vahşice işlenmiş cinayetle karşılaşıyorum ,yazık o anaya babaya sevenlerine
müneverin babasının dediği gibi" ölüm kabül ama bu vahşettt"
kim se suçlu yakalansın
hepimizin yüreğine bir kor gibi düştü ,bu ateş söndürülsün

kesinlikle yakalansın satanist pislik !!! kızkardesini hiç bir okul kabul etmiyormuş ... iyi oluyo cıkarsınlar cani evlatlarını sonra halk arasında kabul gorulsunler ... bu tepkiye bayıldım cok iyi oldu !!!

Sadece Cem Garıpoglu degıl tum suclular en kısa zamanda yakalansın

hak ettıklerı cezayı alsın

adalet tez zamanda yerını bulsun..

Baska aılelerın canı yanmasın

bir de hala katil zanlısı c.g demiyolar mı fıttırıyorum...KATİL o katil zanlı diil artık...suçu işlediği kesin...videolar var polisin elinde...o yaptı ki kesti ki çöpe de kendisi attı...Allah'ım o ana babaya ermiş sabrı ver...:Saruboceq:

bir de hala katil zanlısı c.g demiyolar mı fıttırıyorum...KATİL o katil zanlı diil artık...suçu işlediği kesin...videolar var polisin elinde...o yaptı ki kesti ki çöpe de kendisi attı...Allah'ım o ana babaya ermiş sabrı ver...:Saruboceq:

bence tek başına yapmamıştır mutlaka yardım almıştır artık ailesimi arkadaşlarımı onu bilemem
ama şahsen ailesi diyorum

kesinlikle yakalansın satanist pislik !!! kızkardesini hiç bir okul kabul etmiyormuş ... iyi oluyo cıkarsınlar cani evlatlarını sonra halk arasında kabul gorulsunler ... bu tepkiye bayıldım cok iyi oldu !!!Arkadaşlar garip oğullarını sadece cem garip oğlu ile duydunuz herhalde onlar işadamı kızlarını türkiyede hiç bir okul almasada yurt dışında okuturlar.Ben küçükken garipoğulları ismini çok duyardım ve bir aileden biri böyle bir vahşet yaptı ise diğer aile fertlerinin bir suçu olamaz yazık kızkardeşini hiç bir okulun kabul etmemesi o kızın ne suçu var cem garipoğlunun kardeşi olmasımı.Bu aile zamanında çok kişiye iş imkanı sağlayıp ve okul falan yaptıran insanlar bir kişi için bütün aileye bakış aynı olmamalı...

oyle sınırlıyım kı ınanın yazamıyorum bıle.ne yazsam ofkemı anlatamıyorum sureklı sılıyorum.kufredıorm o serefsıze!!!lanet olsun sana cem hepımız senı lınc etmek ıcın 4gozle beklıyoruz!allah melek munevverın hesabını sana oyle bı sorcak kı!ne bu dunyada ne obur dunyada yerın yok senın namussuz!

kesinlikle yakalansın satanist pislik !!! kızkardesini hiç bir okul kabul etmiyormuş ... iyi oluyo cıkarsınlar cani evlatlarını sonra halk arasında kabul gorulsunler ... bu tepkiye bayıldım cok iyi oldu !!!Arkadaşlar garip oğullarını sadece cem garip oğlu ile duydunuz herhalde onlar işadamı kızlarını türkiyede hiç bir okul almasada yurt dışında okuturlar.Ben küçükken garipoğulları ismini çok duyardım ve bir aileden biri böyle bir vahşet yaptı ise diğer aile fertlerinin bir suçu olamaz yazık kızkardeşini hiç bir okulun kabul etmemesi o kızın ne suçu var cem garipoğlunun kardeşi olmasımı.Bu aile zamanında çok kişiye iş imkanı sağlayıp ve okul falan yaptıran insanlar bir kişi için bütün aileye bakış aynı olmamalı...

ya tabi tabi ailesi cok saglam sanki tmsf olayında herseylerine el koyulup hapse giren bir babadan bahsediyoruz !!! haksız kazancla kazandıklarının diyetini bırakta bi kaç kişiye iş versin belki vicdan azabını rahatlatmaya yarıyodur.. o kızın sucu neydi madem o zaman neden ssaklıyorlar gencecik bi kızı öldüren cocuklarını saklamasınlar madem !!! ailede suc yok ya cok temiz kişilikler ya !!! ben hala soyluyorum gene soyluyorum iyi oldu iyi bir tepki almasınlar okullara bayıldım bayıldım bu kararlarına ... gitsisnler nerde okuturlarsa okutsunlar tr de okumasında ...

ailesi aile olsaydı cocuklarına sahip cıksalardı zaten terbiyesini verebilselerdi bu kızın basını yakmazdı !!!

gorduk goruntulerini 16 yasındaki cocuk ispanya,ibiza,rusya vs... oralarda dolaşıp manitalarla partilerde !!!

eeee yurt dısında okutmakta pekte marifet degilmiş bunuda ogrendik !!! zenginiz yurt dısında okuturuz cocumuzu tr egitimini iyi bulmuyoruz ... demesi gibi deil işte sonra potansiyel katil olur gelirler... kız kardesini okul almıyosa yurt dısında okuturlar demiş meduza arkadasımız ...

bakalım bide onu gorelim o neler ogrenip gelcek oralardanda kimin basını yakacak ....

böyle vicdansız birinin hiç bir şey yapmamış bir masum gibi elini kolunu sallayarak hayatını en iyi imkanlarla sürdürdüğüne inanamıyorum aklım almıyor! kimler neler yaptıda yakalandı bu cani serseri nasıl halaa yakalanamaz!!!! ama yinede türk adaletinden umudumu kesmiyorum muhakk akadalet yerini bulacaktır. ailesine gelince bişey diyemiyorum bu kadar serbest ve aile sevgisinden yoksun bir evlat yetiştirmenin bu sonuçları doğuracağını tahmin bile edemezlerdi. münevver kardeşime Allahtan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum.

yakalansın tabikide canı gönülden isterim...
ona yardım edenlerde yakalansın...
Yalnız kafamdan atamadığım bir şey var...
Münevver in babası, tamam iyi güzel kızını sıkmamışsın,Cem ide oğlun gibi görmüşsün...
Ama biraz araştırır insan,illa tanıdık,zengin diye güvenilir olacak diye bir şart yok ki....
Olan zavallı Münevvere oldu gerisi yalan.....
:delphin:

geç kalındı bıle menevverın ailesı ne durumddır en azından katılın yakalanması gerekır. ama zengıjnolunca işler ne yazıkkı değşiyor

Back