- 2 Mart 2024
- 160
- 28
- 18
- 32
- Konu Sahibi haypetya2024
-
Benim ilki kimaysaldı sonra herşeyi yaprık histeroskopi vs sorun yok ikinci oldum sonuç bekliyorum inşAllah güzel sonuçlar alırım ama cem hoca çok ilgili biriMerhabalar, sureciniz nasil ilerliyor... cem celikten memnunmusunuz
İnşallah canimBenim ilki kimaysaldı sonra herşeyi yaprık histeroskopi vs sorun yok ikinci oldum sonuç bekliyorum inşAllah güzel sonuçlar alırım ama cem hoca çok ilgili biri
merhaba cem çelik ile bende görüştüm. 3 ay vitamin alın dedi. Ben zaten eşimle aylardır vitamin kullanıyorum. Felixon verdi ama cok maliyetli 3 aylık kür şeklinde 18 bin oluyor maliyeti. Size verdi mi kullandınız mımerhaba, ben de Cem Çelik’te tedavi görüyorum. Tekrarlayan düşüklerim oldu tüp bebek tedavisine başlama kararı aldım.
Pazartesi opu oldum.
Cem hoca çok deneyimli, umudunu kayp etme ve pes etmeben yazdığı vitaminleri kullanıyorum, sizede yazmıştır mutlaka onlarda çok faydalı.
Evet bende 2 ay kullandım. Malesef çok pahallı ama opu ve transfer öncesi vitamin kullanımına çok önem veriyor.merhaba cem çelik ile bende görüştüm. 3 ay vitamin alın dedi. Ben zaten eşimle aylardır vitamin kullanıyorum. Felixon verdi ama cok maliyetli 3 aylık kür şeklinde 18 bin oluyor maliyeti. Size verdi mi kullandınız mı
Cem hocada mı oldunuz iki transferi de bugün bende onda 2.transferimi oldum umarım olumlu olurKızlar ben gebeyim daha kalbini keseyi görmedm çok yeni ama darısı hepinize olsun inşAllah
Evet canom güven cem hoca çok bilinçli ve bilgili ilerliyor herşeyi yapıyor pozitif içinCem hocada mı oldunuz iki transferi de bugün bende onda 2.transferimi oldum umarım olumlu olur
Sizin embriyo kaçıncı gün ne kalite deydi acabaEvet canom güven cem hoca çok bilinçli ve bilgili ilerliyor herşeyi yapıyor pozitif için
5.gün aa dıSizin embriyo kaçıncı gün ne kalite deydi acaba
Kaliteye bakmayın çevremde aa tumayıp ab tutan 3.embeiyosu çok varSizin embriyo kaçıncı gün ne kalite deydi acaba
Bana Cem hoca %50 şans verdi 3bc bakalm hayırlısı artık ama çok iyi olmadığını söylediKaliteye bakmayın çevremde aa tumayıp ab tutan 3.embeiyosu çok var
Diyorum ya nasip işi gönlünü ferah tutBana Cem hoca %50 şans verdi 3bc bakalm hayırlısı artık ama çok iyi olmadığını söyledi
hayırlı olsun çok sevindim❤Kızlar ben gebeyim daha kalbini keseyi görmedm çok yeni ama darısı hepinize olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?