Cem Çelik’te tedavi olanlar toplanalım

Merhana,Bir gün içindeki beslenme tarzınız nasıl biraz bahsedebilir misiniz,diyetisyeniniz neler öneriyor bu süreç için
Merhaba. Öncelikle yasaklı ürünleri tüketmiyorum bunlar ; tavuk dana eti gluten şeker kafein ve büyük balıklar. Balık civa tehlikesinden dolayı sadece somon tüketiyorum. Kahvaltıda glütensiz yulafı blendirda öğütüp içine su tuz katıyorum kıvamı krep gibi oluyor tavada pişiriyorum ekmek gibi oluyor. Yanına tahin pekmez bir dilim avakado ve bol bol zeytin

Merhana,Bir gün içindeki beslenme tarzınız nasıl biraz bahsedebilir misiniz,diyetisyeniniz neler öneriyor bu süreç için
Kırmızı et olarak sadece kuzu eti yiyorum. Kırmızı pancar çok iyi bir antioksidan onu rendeliyorum salataya katıyorum üstüne de ya haşlanmış nohut ya kavrulmuş kuzu eti ya da somon ekliyorum. Keten tohumunu ve tahinli hergün ye dedi diyetisyen o yüzden keten tohumunu öğütüp tahin pekmeze ekliyorum böylece tatlı ihtiyacını da gideriyor. Kırmızı meyveleri çok tüketin. Kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmaya çalıyorum örenegin deterjan bile içeriğine bakıp alıyorum

Kırmızı et olarak sadece kuzu eti yiyorum. Kırmızı pancar çok iyi bir antioksidan onu rendeliyorum salataya katıyorum üstüne de ya haşlanmış nohut ya kavrulmuş kuzu eti ya da somon ekliyorum. Keten tohumunu ve tahinli hergün ye dedi diyetisyen o yüzden keten tohumunu öğütüp tahin pekmeze ekliyorum böylece tatlı ihtiyacını da gideriyor. Kırmızı meyveleri çok tüketin. Kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmaya çalıyorum örenegin deterjan bile içeriğine bakıp alıyorum
menünüz güzelmiş protein ağırlıklı ,çok teşekkür ederim detaylar için🙏🏻🌸

Bu ayki tedavim ertelendi kızlar. Cylo prognova kullanmama rağmen düzgün adet olamadım kist oluşmuş. Bir aylık doğum kontrol hapı verdi :/

X