- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
-
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
:)denemişsiniz zaten,bu yöntem kusursuz.ben davlumbazımı nefret ettiğim halde çamaşır suyuyla temizlemek zorunda kalıyordum çiflemekse fayda vermiyordu.ama poşetle silince parlıyo adeta.cifi süngere döküp silince bisüre sonra celikleri ciziyo bu yöntemde çizilme sorunu yok.hatta ben işi abarttım banyo,tuvalet fayanslarını dahi böyle temizliyorum sonuç süper.denemenizi tavsiye ederim.bende denedim gerçekten parlatıyor hatta çeşme başlıklarınıda ovdum onlarıda parlattı
Sünger aynı sonucu vermiyor.deneyin fark edeceksiniznormal bulaşık süngeriyle ciflediğimizden dahamı çok parlıyor?poşetin bir etkisi olacağını sanmıyorum parlatan cif değilmi neticede
Sünger aynı sonucu vermiyor.deneyin fark edeceksiniz
Denedinizmi sonuc nedir:)çok merak ettim hemen denemek istiyorummmm....
Asagida ki yeni puf noktami gordunuzmuçok merak ettim hemen denemek istiyorummmm....
Asagidaki yeni puf noktami ojumanizi tavsiye ederimtest edildi, onaylandı ! sonuç: mükemmel
Yeni yazimi okuyul deneyiniz:))deneyeceğim teşekkürler
Asagida yeni bir bilgi paylastim :)Bizde denedik, gerçekten çok güzel oldu, teşekkürler konu sahibi.
Yeni puf noktasini asagida paylastim bilginize:)Ben çok duydum bu yöntemi müthiş etkili şaşırdım ama sonuçtan çok memnun kaldım
Teşekkürler tekrar