Çeliklerimizi parlatmanın püf noktası

bende denedim gerçekten parlatıyor hatta çeşme başlıklarınıda ovdum onlarıda parlattı
:)denemişsiniz zaten,bu yöntem kusursuz.ben davlumbazımı nefret ettiğim halde çamaşır suyuyla temizlemek zorunda kalıyordum çiflemekse fayda vermiyordu.ama poşetle silince parlıyo adeta.cifi süngere döküp silince bisüre sonra celikleri ciziyo bu yöntemde çizilme sorunu yok.hatta ben işi abarttım banyo,tuvalet fayanslarını dahi böyle temizliyorum sonuç süper.denemenizi tavsiye ederim.

Arkadaslar bu konuyu acali yillaaar olmus
Gecenlerde deneyip sonucu on numara ilan bir bulusumla geri dondum ve geniiisss tecrubelerimi sizede akrarmak istedim
Simdii
KONU DAVLUMBAZIN TELLERI NASIL TEMIZLENIR
GEcen gun davlumbazimin telini gece cikardim uzerine heryerini kapliyicak sekilde karbonat doktum (posettekiler pahali oluyor acik almak uygun)
Ve biraz limin tuzu vede sikeyi doktum
Sabah singere az deterjan doktum vede haifce sildim
Aman Allahim o ney isil isil parliyor
Ne kimyasal nede kol yorgunluguna hiicc gerek yok
Hade kolay gelsin

NOT
bulasik makinesinin icine yarim tablet biraz limon tuzu biraz karbonatla harikalar yaratabilirsiniz unutmayin kimyasal zehirdir nekadar kisarsaniz okadar iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…