çelik set alırken neye dikkat etmeli

Ben 10 yildir karacanin celik tencerelerini ve korkmazin celik sahan setini kullaniyorum bi sorunum yok ikisiyle de. Karaca sonra bozduysa bilemem benimkiler ta 2007 gibi alinmisti
benimde çevremdekiler memnun valla yıllardır kullanan tanıdıklarım var zaten marka farketmez 316 çelikten bulayım

13 yildir karaca kullanıyorum cok memnunum ama 304 ve 316 ilk defa duydum neresinde yaziyo
numarası çatal kaşıkların arkadasında yazıyo benimkilerde öyle en azından. 304 olan günlük kullandığımız bütün takımlarda falan kullanılan çelikmiş 316 ona göre çok daha sağlam olanı burda öğrendim bende

Hiç duymadım bu söylediğiniz markaları ya ucuz-pahalı olması önemli değil aslında çatal kaşık takımı bulursam bu şekilde alıcam bende:)
Çatal kaşık olarak aryıldız öneririm bende var çok memnunum hiç bişey olmadı 10 senedir. yine yorumlarda jumbo denmiş eski marka bunlar tercih edebilirsiniz.

Çelik oranı yüksek olsun..benimki emsan altında 18 /10 yazıyor 13 yıldır kullanıyorum..süslü olanlara aldanma..çelik oranı iyi ve biraz ağır olsun
evet sonunda soruma doğru yazanı gördüm çok teşekkürler çelik oranı yüksek olan suan 316 çelik üretimde olanlar varmış

Çelik tencere setimi Hisar almıştım evlenirken. 5,5 sene oldu sapasağlam duruyor, özellikle sapları :)
Karaca'nın granit tavalarından, Tefal'in teflonlarından memnunum.
önerin için teşekkürler ben çatal kaşık seti bakıyorum 316 çelikten olanlardan alacağım şimdilik araştırma aşamasındayımm

Hee celik tencerelerde 316 yazıyomus benim anladim cook tskler catal kasiklardada 18/10 yaziyo ne demekse

kullanım herşeyde önemli tabii ama dayanıklılığı artarsa kullanımıda iyi olursa dahada uzun süre gider diye düşünüyorum bu yüzden bu sekilde üretilmiş bi ürün arıyorum

çok teşekkürler evet bende çatal kaşık takımı alacağım 316 çelikten aşınmaya karşı daha dayanıklıymış

siz hangi çelik setinden takımından aldınız? 316 çelik mi sizinkide
10 yıllık benimkiler eski modeldir. Saplarında hafif siyah malzemeli olandan. 18/10 yazıyor ilk defa baktım

Birde Karaca’nın elmas serisi tavaları var onlara bitiyorum. Öneririm. Bahçede mangal yapmayı bıraktık onları aldıktan sonra. Eti harika yapıyor.

ya çok teşekkürler imdadıma yetiştiniz valla:) bende bu şekilde okudum hep farklılıklarını. tencere almayacağım ama çatal kaşık seti bakıyorum 316 çelikten üretilen yıllarca kullanmak icin

sizin cevabınız arada kaynamış şimdi gördüm ve konumu doğru anlayan kişilerdensiniz tesekkür ederim öncelikle 316 çelik olanını bikaç kişi daha önermişti acaba bu bahsettiğiniz sanayilerde vs. kullanılması günlük olarak kullanımı etkiler mi mesela ağzıma metal tadı gelir mi bunu merak ettim birde dayanıklılığı o kadar farkettiriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…