316 iyidir. Sanıyorum ki tencere setinden bahsediyorsunuz. Ben Korkmazdan almıştım, çok memnunum.kızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
aa biliyomuşum aslında) 18/10 diyince hatırladım 316 304’e göre daha kaliteli yani ?304 dedigin aslinda 18/10 celik yani. Catal bicak tencerelerde genelde bu celik turu kullaniliyo 316 ise ondan daha kaliteli asinmaya karsi dayanikli oluyor
Evet canım çok daha kaliteliaa biliyomuşum aslında) 18/10 diyince hatırladım 316 304’e göre daha kaliteli yani ?
Çatal kaşıktan bahsediyorum:)316 iyidir. Sanıyorum ki tencere setinden bahsediyorsunuz. Ben Korkmazdan almıştım, çok memnunum.
çok iyi o zaman baya dayanıklı olur dimi özellikle ısıya karşı vs.canım 316 çelik 304 çeliğe göre çok daha dayanıklı zaten sanayilerde kullanılan bi çelik türü bence 316 al ömürlük olsun en mantıklısı.
Bende bilmiyodum aslında ama çelik sektöründe çalışan bi arkadaşım var o söylemişti bana bende çatal kaşık değiştirmeyi düşünüyorum aslında 5 yılda o kadar eskidiki sanki 50 senedir kullanıyorum gibi (çok iyi o zaman baya dayanıklı olur dimi özellikle ısıya karşı vs.
Benimkilerde nerden baksan 15 yillik var, yenileyecegim zaman kesinlikle 316 çelik olandan alicamBende bilmiyodum aslında ama çelik sektöründe çalışan bi arkadaşım var o söylemişti bana bende çatal kaşık değiştirmeyi düşünüyorum aslında 5 yılda o kadar eskidiki sanki 50 senedir kullanıyorum gibi (
işte bende öyle olsun istemiyorum yaBende bilmiyodum aslında ama çelik sektöründe çalışan bi arkadaşım var o söylemişti bana bende çatal kaşık değiştirmeyi düşünüyorum aslında 5 yılda o kadar eskidiki sanki 50 senedir kullanıyorum gibi (
aa neden benim annem dahil nerdeyse tüm çevrem karacanın çelik ürünlerini kullanıyo bayada memnunlarMarkasının Karaca olmamasına olabilir.
ya çook teşekkür ederim bilgilendirme için diğerlerine göre nasıl bi farkı var kullanım olarak peki?Kesinlikle 316 çelikten üretilmiş ürünlerden alın mutfak eşyalarınızı kardeşim evlenirken hepsini buna dikkat ederek aldı çok memnun şu an sağlamlığından kalitesinden. Cidden farkı kendini belli ediyor.
Ben de kullanıyorum hiç memnun değilim. Ben de tam aksine etrafımda da memnun olanı görmedim.aa neden benim annem dahil nerdeyse tüm çevrem karacanın çelik ürünlerini kullanıyo bayada memnunlar
Karaca almamaya dikkat edinkızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?