çelik set alırken neye dikkat etmeli

Merhaba, ben nehırın çkb setini kullanıyorum, hem cok şık hem de cok dayanıklı, aslında fıyat performans acısından tercih etmiştim fakat muthiş güzel bılgınız olsun..

bak aynı yorum dibi tutuyor, tam bir mühendislik hatası. Dip tabii ki tutar ama adam sana süt kaynat diye tencere satıyor yarım parmak kalınlığında dibi tutmuş ben ne anladım bundan.
Ben sadece karaca şile setini kampanyadan almıstım, ileride cocuklarım kullanır diye, cok güzel gorunuyordu, fakat zamanla pişman oldum, yazlıgım olursa oraya cıkarırım artık:) Cogu kişi ceyizlik aldıkları için yorum guncellemişler, paslanıyormuş:/

Nehirin çeliğine bayılıyorum bende çok memnunum emsan karaca hepsini kullanıyorum ama nehir en iyisi çıktı

hisarda artık 316 yok galiba. gerçi diğer markalarda da bulamadım ben

Merhabalar. Döküm tencerelerinizi nasıl yıkıyorsunuz acaba? Elde mi makinede mi?

Çocuklarınıza çelik suluk almanızı öneririm, bir çoğu kişide plastik ya da tritan mıydı ne ondan görüyorum. Çok sağlıksız suya plastik geçişi oluyor. Konu çelik olunca yazmak istedim.

cok degil ya
3 duduklu
3 tane 5 kiloluk tencerem var
bir takim 3 boy celik tencere
2 tane celik tava
3 lu yapismaz tava tavalari neden yazdimsa

Akıllara zarar yorumlar içeren "Fazlası Zarar" diye bir program vardı bir ara Tv'de. Programa katılanlardan bazıları, 3 tahta kaşığın 2'sini alıp, 1 tane yeter diyorlardı.

İlgili programa katılsan isminin hakkını verdirirlerdi sana Tenceresiz kaldim anne

ben aglamamak icin katilmazdim
biliyorum o programi bir kadina 11 tunik cok demislerdi

hanımlar hafta sonu yatılı misafirim vardı kusura bakmayın hiç bakamadım buraya şimdi herkesin yazdığını okuyup cevap vericem

ikisinede bakmak lazım aslında. bence çeliği kötü olursa istediği kadar tasarımı iyi olsun ik gün sonra çöpe atmak istemem açıkçası

18-10 zaten şu an her firmanın kullandığı bu daha yeni ve dayanıklı 316 çelik dedikleri o yüzden ondan istiyorum araştırmaya devam ediyorum şimdilik

Hiç duymadım bu söylediğiniz markaları ya ucuz-pahalı olması önemli değil aslında çatal kaşık takımı bulursam bu şekilde alıcam bende:)

ağırlık benim için sıkıntı değil açıkçası ya sağlam iyi iş görmesi önemli o yüzden bu 316 çelik olanı merak ettim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…