Haklisin haftada bir olmasada bazen 2 haftada yaomaya calisiyorum.. ama bazen uzun sure geciyor maalesefBiraz suda bekletip telleyebilirsiniz. Ev yoğurdu gibisi yok.
Merhaba, ben nehırın çkb setini kullanıyorum, hem cok şık hem de cok dayanıklı, aslında fıyat performans acısından tercih etmiştim fakat muthiş güzel bılgınız olsun..Bende bilmiyodum aslında ama çelik sektöründe çalışan bi arkadaşım var o söylemişti bana bende çatal kaşık değiştirmeyi düşünüyorum aslında 5 yılda o kadar eskidiki sanki 50 senedir kullanıyorum gibi (
Ben sadece karaca şile setini kampanyadan almıstım, ileride cocuklarım kullanır diye, cok güzel gorunuyordu, fakat zamanla pişman oldum, yazlıgım olursa oraya cıkarırım artık:) Cogu kişi ceyizlik aldıkları için yorum guncellemişler, paslanıyormuş:/bak aynı yorum dibi tutuyor, tam bir mühendislik hatası. Dip tabii ki tutar ama adam sana süt kaynat diye tencere satıyor yarım parmak kalınlığında dibi tutmuş ben ne anladım bundan.
Aryıldız gercek bir yıldızdırannem korkmaz veya aryıldız diyor :)
Nehirin çeliğine bayılıyorum bende çok memnunum emsan karaca hepsini kullanıyorum ama nehir en iyisi çıktıkızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
hisarda artık 316 yok galiba. gerçi diğer markalarda da bulamadım benHayırlı günlerde kullanmanı diliyorum. Ben metalurji malzeme mühendisiyim. Yani çelikten anlarım304 ve 316 dediğimiz zaman oradaki 4 ve 16 çeliğin içindeki krom miktarını belirtir. Krom arttıkça parlaklık, korozyon (paslanmaya) karşı direnç artar. 316 çelikte de en güzelleri jumbo hisar ve korkmaz bence. Ben kendi çeyizime hisar almıştım. İnanır mısın tabanları bile pasparlak duruyor. Gönlünden geçen gibi tencerelere kavuşursun inşallah
Merhabalar. Döküm tencerelerinizi nasıl yıkıyorsunuz acaba? Elde mi makinede mi?ben de bunu yazmaya geldim zwilling ya da wmf ye bakabilirsiniz. ben ikisi arasında kararsız kaldım en son staub un döküm tencerelerinin 3 boyundan alıp sonra da zwillingten az parçalı set almaya karar verdim. konu staub a nasıl geldi derseniz, döküm tencerelerin yemekleri en iyi çelik tencereninkine bin basar yani
cok degil ya
3 duduklu
3 tane 5 kiloluk tencerem var
bir takim 3 boy celik tencere
2 tane celik tava
3 lu yapismaz tavatavalari neden yazdimsa
ben aglamamak icin katilmazdimAkıllara zarar yorumlar içeren "Fazlası Zarar" diye bir program vardı bir ara Tv'de. Programa katılanlardan bazıları, 3 tahta kaşığın 2'sini alıp, 1 tane yeter diyorlardı.
İlgili programa katılsan isminin hakkını verdirirlerdi sanaTenceresiz kaldim anne
çatal kaşık takımı alıcam canım teşekkür ederim bahsettiğin markalarda 316 çelikten yok malesefKorkmaz alabilirsiniz tencere setini. Gerçekten Karaca dan uzak durmakta fayda var. Çatal kaşık takımı hisar Korkmaz olabilir
tesekkürler 316 çelikten mi sizinkilerde memnun musunuz?Söz konusu celikse Emsan i tek geçerim. Annemde var diye ceyizime almıştım.14 yıldır hergun kullanıma ragmen hala yepyeni durumda.
Simdi altına baktım da sadece 18/10 yazıyortesekkürler 316 çelikten mi sizinkilerde memnun musunuz?
ikisinede bakmak lazım aslında. bence çeliği kötü olursa istediği kadar tasarımı iyi olsun ik gün sonra çöpe atmak istemem açıkçasıkusura bakmayın da çeliğin içeriğinden çok benim kriterim ürün tasarımı, kullanım kolaylığı. Geçen aylarda bir çelik çaydanlık aldık dem dökerken bardağa dökülen çay kadar da mutfak tezgahına dökülüyor. Hem de çok ünlü bir marka.
18-10 zaten şu an her firmanın kullandığı bu daha yeni ve dayanıklı 316 çelik dedikleri o yüzden ondan istiyorum araştırmaya devam ediyorum şimdilik18-10 oranı ideal karacadan uzak dur tabak çanak işine bakıyorsan da ayrıca Porland iyi ben iki sefer güvenip başka bir firmadan aldım tüm AVM’lerde olan pahalı bir marka. Her dönem çıkan bir set olsun da yedek parça sıkıntısı olmasın diyerek aldırdıkları takımın devamı, iki sene içinde bitti.
Hiç duymadım bu söylediğiniz markaları ya ucuz-pahalı olması önemli değil aslında çatal kaşık takımı bulursam bu şekilde alıcam bende:)Tencere olarak solingen öneririm çok eski bi marka çok pahalı ama çok sağlam. Bendekiler premier marka duyulmamış olsada çok çok iyi hunharca kullanmama yemekleri yakmama rağmen tencerede bir yanık söz konusu olmadı. Solingende aynı şekilde öyle. Dandik ve ucuz aldığım ne varsa çöp oldu yandı rengi attı karardı. Ama bu markalar ömürlük görünüyor.
ağırlık benim için sıkıntı değil açıkçası ya sağlam iyi iş görmesi önemli o yüzden bu 316 çelik olanı merak ettim zatenBuarada Kazen abey soylemis ama caydanlik vs alacaksan dokmemesine dikkat etmek gerek.. birde cok agir tencere caydanlik cok kullanisli olmuyor..
Benim cok agir tencerelerimde var, fiyati inanilmaz pahali ama asla kullanmiyorum cunku cok agir..
Yikamak eziyet ayrica bulasik sungeri vs cizilme riski..onca para verilmis zarar vermekte istemem.
Zaten bulasik fasli genelde hizli
Olan birsey bizim evde cok cabuk bitsin istiyorum oyle alengirli isler bana gore degil pratik olmali
korkmazda 316 çelik yok amaKorkmazi tek gecerim yillardir kullaniyorum